Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon 400-500 evra

Koji mobilni telefon kupiti

marcony28

Poštovan
Učlanjen(a)
26.12.2022
Poena
50
Treba mi telefon za ženu ranga 400-500 evra pa me zanima sta je best by.
U sustini treba dobra kamera, (samim tim barem i 256gb), da je fluidan i da ima dobro bateriju koja podrazumeva i brzo punjenje.
Do sadq je imala xiaomi redmi note 8 pro ali stigle ga godine.

Samsung a55 ili s23fe na nekoj akciji, zenama su dopadljivi zbog izgleda. Za malo vise para honor 200, odlican telefon

Honor 200 pro,na gornjoj je granici,ali vredi dati 500 eura ,mada bi njoj legao i neki od gore pomenutih.A55,imas ga vec za 300 ,redmi note 13 pro plus ,malo je skuplji ,ali ako joj nije masivan i tezak ,200 pro pravi izbor

Ja sam napisao za zvanicne radnje, fiskalni, garancija, itd. Na oglasima ima da bira za 500e.

Slično pitanje kao i vlasnik teme...

Da li S23FE ima bolju kameru od Honor 200 pro?
I kako se porede sa Nothing Phone 2 i Pixel8/8a kamerama?

Pozz

Pixel 8>Pixel 8a>Honor>S23FE>Nothing 2
S23FE i Nothing phone 2 u poredjenju sa Pixelom i honorom nemaju toliko dobru kameru.

A kako se 7a uklapa u to poredjenje kamera, vidim da je mala razlika sa specifikacijama u odnosu na 8a, a jeftiniji 100e?

Izmedju 8a i Honora 200 Pro.
Rekao bih da je rame uz rame sa Honorom.

Pošto ne može da se nađe ovaj 13t pro na kraju za manje pare, molim Vas za dalje predloge jer gospođica ne bi samsung zbog sporijeg punjenja. Ipak bi pre Kineza sa bržim punjenjem 🙂 a i da bude negde 45.000-50.000 max

Pošto ne može da se nađe ovaj 13t pro na kraju za manje pare, molim Vas za dalje predloge jer gospođica ne bi samsung zbog sporijeg punjenja. Ipak bi pre Kineza sa bržim punjenjem 🙂 a i da bude negde 45.000-50.000
Svi modeli su ti vec receni ,izbor moze da bude samo manji jer si smanjio budzet,13 pro plus,ili dodaj malo za 200 pro ili 13t pro.

Nazad
Vrh Dno