Šta je novo?

TEKKEN 6

Ne ocekuj nikakav single player sadrzaj (kojim su obilovali prosli delovi) jer zbog Xbox-a ce vecina stvari da bude izbacena (trenutno imaju problema kako da smeste igru na DLDVD)
Imaces core sadrzaj (tj versus , online mode) i to ti je to :D

Ne radujem se ako je mehanika i izvodjenje kao u ranijim delovima, ako su likovi jos uvek paperjasti i par njih dominira svim ostalima..

Ne ocekuj nikakav single player sadrzaj (kojim su obilovali prosli delovi) jer zbog Xbox-a ce vecina stvari da bude izbacena (trenutno imaju problema kako da smeste igru na DLDVD)

Ne verujem, Tekken je uvek imao dobar Arcade mode sa filmicima, mada jeste online najjaci, samo da ga poprave jer je ovaj 5 neupotrebljiv za online.

Ne radujem se ako je mehanika i izvodjenje kao u ranijim delovima, ako su likovi jos uvek paperjasti i par njih dominira svim ostalima..
Slazem se, pimpovanje coveka od 100 kila kao fudbalsku loptu uopste nije zabavno :(
Mislim da je mehanika igre ostala ista, na zalost, imate na youtube snimke sa automata, isto je to Tekken 5 samo je bolja grafika.
Hvala Bogu da imamo SF4 :banana:

I soul calibur je imao odlicne animacije , multi ending , i slicno ali kada sa blu ray-a predjes na DLDVD dobijes fail kao sto je SC4 :(
(Ne napadam Xbox nego mogli su barem da stave igru na 2 DVD-a i ne bi imali problema, tj jedna da bude arcade i online , a drugi sa singleplayer contentom)

Da, ali tako bi vise platili MS-u. :)
To je jedan od razloga zasto Carmack nece da pakuje igru na vise od 2 DVD-a.

stalo je na obican DVD a nece na DL ?

Nadam se da se salis :D
Grafika je na potpuno drugom nivou , a samim tim je potrebnije da stane veca kolicina informacija / sprite-ova i slicno ...
I valjda ne mislis da poredis Tekken 5 i Tekken 6 ...

Nemoj zezati da Tekken 6 ide na X box !?

au !!! pa Sony sve sve izdavace izgubi !
nemam nista posebno protiv X box, samo zbog glupog DL DVD ostajemo uskraceni za dodatne sadrzaje koje pruza blue ray !

Ko Tekken igra zbog single player dela, bolje da ga ni ne igra.

hvala sto si nas prosveltio! ne volim da igram na netu protiv manijaka koje nemozes da pobedis osim ako ne spavas sa konzolom
samo u drustvu

Pa ti onda igraj kako volis, sta da ti kazem ...

au !!! pa Sony sve sve izdavace izgubi !
nemam nista posebno protiv X box, samo zbog glupog DL DVD ostajemo uskraceni za dodatne sadrzaje koje pruza blue ray !

Upravo to !
Svaka od tih igara je dok je bila za Sony bila bogata raznim sadrzajima , od silnih minigames-a pa do nekih pricha ili slicno (Kao sto je bio Chronicles Of The Sword za SC3 na primer,ili Devil Within za Tekken5 )
Sada prelaze sa konja na magarca samo da bi se dokopali vise para ...

Realno Devil Within je bio smece, kao i Tekken Force. Kuglanje i odbojka su bili so-so.
Koliko se ja secam jedino su Soul Edge(Edge Master mode) i Street Fighter Alpha 3(World mode) od tabacina imali zanimljive modove za jednog igraca.

neka ubace trunchicu fizike poshto u grafiku ne sumnjam i bitje dobrog tabanja

Pojavili su se novi screenshotovi...

tekken-6-20090313012547040.jpg
tekken-6-20090313012543478.jpg
tekken-6-20090313012550556.jpg
tekken-6-20090313012603587.jpg
tekken-6-20090313012554259.jpg
tekken-6-20090313012520869.jpg
tekken-6-20090313012558056.jpg
tekken-6-20090313012532259.jpg
tekken-6-20090313012524431.jpg

Igra zaista izgleda mnogo bolje u pokretu.
60FPS-a FTW!

Poslednja izmena:
Nadam se da izgleda bolje u pokretu,jer grafika,gledano sa screenshotova,i ne izgleda nesto dramaticno bolje od Tekkena 5.

Poslednja izmena:
Igra zaista izgleda mnogo bolje u pokretu.
60FPS-a FTW!

60 na PS3 posto arcade ide na slicnom hardware-u, valjda ce uspeti da izguraju 60 i na x360.
Sem toga, koliko sam procitao, ovo bi trebalo da bude prva tabacina koja ce imati korektno odradjen motion blur ... videcemo

Ko Tekken igra na xBox padu, bolje da ne igra majke mi:wall: nije takav kontroler za tabacine.

Pa i ps3 je nezgodan, sto zbog trigera, sto zbog dpada koji nije prilagodjen za motion poteze. Joystick je u svakom slucaju bolje resenje i za Tekken i za SF4.

Nije potreban joystick, samo d-pad sa punim krugom kao kod joypad-a koji Capcom izbacuje.
Tekken 6 nikako nije ******, ubaceno je jos likova u verzije za konzole a inace ima jos vise poteza. Vredi i na originalu za mene.

Sve zavisi na kom nivou igras i sa kojim likovima.
Meni je i DS2 bio dovoljan, ali onim EWFG nindzama iz Japana nije.

To si u pravu....
Mada ja to pimpovanje ne koristim jer i ne umem :( ali zato lepo perem patos kad se naljutim ;)
Moj stil igre nije da znam svaki potez i kombo pa da igram kao mashina, vec da se povlacim, napadam, i branim. Zato i ljudi misle da je Hworang nepobediv, a ja ga pocepam Paulom lagano.... :D

Vrh Dno