Šta je novo?

Team Fortress 2

kupio bih orange box u gamesu, ali na njihovom sajtu nema tf2 u listi igara, pa mi tu nešto smrdi... Inače je 1500 dinara i skroz je povoljno... Kapiram da ne bi smeli da ne daju tf2, al ko će ga znati...

htedoh da pitam, da li je tf2 još uvek aktivan? počeo bih malo da igram neki online shooter, a ovo mi deluje jako interesantno... jel ima evropskih servera?

Ima toliko servera sa malim pingom i mnogo ljudi da prosto ne znaš na koji ćeš prvo :D

Igra se non stop krpi i dopunjuje novim sadržajem. Jedna od retkih igara koja je još uvek jako popularna i koju ja nikada ne skidam sa kompa. Ostale igre dolaze i odlaze, ali je TF2 uvek prisutan.

Jako je zabavna, a zbog crtaćke grafike nikada neće izaći iz fazona.

Orange Box ima i u Tempu za 1500din, stvarno je džabe za 5 sjajnih igara :)
Inače TF2, CSS i DOD:S su must have (što se tiče MP igara)!

Imam problem sa TF2

Igra mi neobjašnjivo koči, i kad stavim sva video podešavanja na min i kad sve isfuram na max, isto koči. Čeprkao sam nešto po netu i video da i drugi ljudi imaju sličan problem, i da uključivanje opcije multicore rendering rešava situaciju. I stvarno kad sam uključio multicore rendering situacija se popravila, ali malo. Bolje je ali mi i dalje pada fps ispod 20. Onda sam našao negde da igra ima problem sa dx9 i da ukucavanje komande -dxlevel 81 u launch options rešava sve muke. I tako sam ja naterao TF da radi u dx8.1 modu i igra prosto leti, fps mi je lock na 60fps skoro uvek sa 2x aa i 4x af. Efekti su malo ružniji, pogotovu vatra recimo, ali bez toga mogu da živim. E sad me brine druga stvar. Plašim se da mi valve anti cheat ne banuje steam akaunt zbog ukucavanja ovog koda. Jel bezbedno koristiti -dxlevel 81 komandu? Nikad nisam ništa ukucavao, nikakve kodove, nikad nisam cheatovao, pa me zato ovo brine.

Inače igra je extra, zabavna je maximalno...

neće te vac banovati zbog dx 8

Dizhem temu iz mrtvih da bih zakljuchio da je poslednjim update-om ova igra za mene official - mrtva.

Bicu kratak. Novina je da ste u mogucjnosti da za prave pare kupujete razne dodatke kojim ste u prilici da mega nervirate ostale protivnike koji nisu kupili odredjeni item.

Sto znaci da postoji item za sniper-a koji je IMUN NA HS. Kao i neke "ubercoolische" fore za pyro-a i tako...

Ja cju 2 puta razmisliti sledecji put ako budem ukljuchio igru i uleteo na server gde su se trolovi snadbeli sa xy tih "gadget"-a i gde dominiraju 3/4 ljudi sa servera. Chak mi je u jednom momentu palo na pamet da tako neshto slichno postoji na serverima gde se recimo talish za 20e i imash gazilion opcija koji obichni smrtnici nemaju a to je da recimo engie skache kao mentol i mozhe da postavlja sentry-e malte ne izvan mape i tako to...

Dobrodoshli u najgoru igru na svetu.

:wave:

ps : vise o tome na http://www.shacknews.com/onearticle.x/65823

a evo i screen-ova chisto da znate shta vas ochekuje...

Zbogom divna igro, rado cu te se secati [ moj avatar dobija na smislu definitivno ]

Poslednja izmena:
Ajao koji užas :( To je igra koju sam definitivno najduže igrao do sada.

Možda će biti servera koji neće dozvoljavati te gluposti? U tom slučaju, i nije neka katastrofa, ali ako bude na SVIM - doviđenja! TF2 je do ovog trenutka definitivno bila br.1 FPS igra za mene.

Ne postoji nachin da se to filtrira jer je to sada sastvni deo igre. Imash servere gde kazem ponovo, za tipa 20e mesechno mozhesh da "letish" da gradish beskonachno sentry-a i milijardu exploit-a koji su bili "regularni"... i uvek kada sam davao primedbu na to svi su bili iz fazona - pa ti kao da ne znash gde si doshao sve to je ovde dozvoljeno.

Kao shto rekoh RIP TF2.

Poslednja izmena:
Pa nije baš tako strašno kao što si najavio, svi itemi koji se kupuju se mogu i kraftovati... (ok treba malo više vremena ali...). Igram i dalje TF2 i nisam nešto abuse-ovan od strane tih koji daju real money :) TF2 still rocks!

Ljudi igra li neko jos uvek ovo? Jel se isplati kupiti igru, s'obzirom da je sada 7 eura?

Da, mnogo dodatnih itema ti chine gameplay uvek svezim.

Pa nije baš tako strašno kao što si najavio, svi itemi koji se kupuju se mogu i kraftovati... (ok treba malo više vremena ali...). Igram i dalje TF2 i nisam nešto abuse-ovan od strane tih koji daju real money :) TF2 still rocks!

lol za kometar posle pola godine :d

I dalje mislim da je put kojim je krenuo tf2 bez veze.. za svako malo izmishljaju se kape/sesiri i ostale gluposti gde su igraci frustrirani i fokusirani na sto vise istih.. sta ja znam.. odigram ponekada ali iskljucivo sam spy.. ne radi me kao pre 3-4 godina :/

ali za cenu od 7e zaista nema smisla dvoumiti se.. isplati se definitivno.

Poslednja izmena:
Evo, ja sam te dodao, kad me vidis da sam online ti se pridruzi :)

lol za kometar posle pola godine :d

I dalje mislim da je put kojim je krenuo tf2 bez veze.. za svako malo izmishljaju se kape/sesiri i ostale gluposti gde su igraci frustrirani i fokusirani na sto vise istih.. sta ja znam.. odigram ponekada ali iskljucivo sam spy.. ne radi me kao pre 3-4 godina :/

ali za cenu od 7e zaista nema smisla dvoumiti se.. isplati se definitivno.

Ma te koji se frustriraju za kape najviše volim da :/ TF2 je, trenutno, jedina MP zabavna igra koju ima smisla igrati na public serverima. 90% ljudi radi objectiv-e, nema mnogo K/D whores samim tim što se K/D ne vidi :) Da ne spominjem da mi je gameplay zanimljiv i drugačiji sa svakom klasom... Steam nick |-FakeBlood-|

Evo i jedan dobar Scout frag film

Poslednja izmena:
jel moze nemo da mi proceni ovo sto imam u inventaru:
3 kape The Ebenezer
1 kapa The B.M.O.C.
dobio za achievemente
hvala :)

"Meet the Pyro" Vrhunski. :)

Igra je dobila svoj prvi veliki update ove godine: Pyromania.

Dosta novih oružja, predmeta i achievmenta, nova mapa (Doomsday)...

Sviđaju mi se Pyro naočare kada se igra sa njima pogotovo na određenim mapama gde je realnost izmenjena - a ha ha ha :laugh:.

Jel se igra jos ovo? Meni je mega zarazna igrica i prosto ne mogu da prestanem da igram...

E sad jedno pitanje... Nalozio sam neke drugare tek sad (*** nece da daju dinar navikli citav zivot na torente, pa jos kao da im neko ukrade pare sa kartice itd itd kromanjonci :p ) Jel mogu ja da dignem server i samo mi da igramo i kako?

Nigde nisam video create game?

To, hvala.

Jos nesto... 1.5mbps kako ce da sluzi upload ili mi nije bitan? Mislim verovatno jeste, al' ono pitam :D

Nas sestoro.

Zar nije besplatna igra? Koliko se secam ne moraju ni dinar da daju.

Paaaa, pre se placala :)

Znam da se placala, kupio sam je jos tad. :D

I ja sam je igrao ali od onog trenutka kad je postala besplatna ja sam je deinstalirao i rekao da ne zelim vise nikada da je pokrenem.

Nazad
Vrh Dno