MarkoS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2003
- Poena
- 619
Kupio sam ih danas u piramidi na sajmu za 1800 din 150 komada (12 po disku), otpakovao ih i izvadio jedan da isprobam, spremio ispod 500Mb za rezanje, kad ono cvrc, nero (v 5599) zakljucao na 8x(lg 52x32x52 radi sigurno), a u drive info pise lepo dtk 48 brzina. No nema veze, kliknem ja next kad ono izbaci poruku da nema mesta na disku. I tako, uzmem ja drugi, pa treci... nijedan ne radi. Onda sam na jednom uspeo da narezem 10-ak Mb, medjutim lg uopste ne prepoznaje taj disk.
Naravno, pozvao sam piramidu, kad ono javi se neka sekretarica i sve u fazonu ne mogu ja nista bez sefa, zovi ga u ponedeljak. Jos me je i pitala da li sam otpakovao diskove :zid: Samo sto mi nije rekla sta bi ti za te pare :mrgreen:
Jel se ovo jos nekom desilo?
EDIT: ipak je lg uspeo da procita taj disk, i uspeo sam da narezem jos 2x8Mb, ali ne i nesto vece.
Naravno, pozvao sam piramidu, kad ono javi se neka sekretarica i sve u fazonu ne mogu ja nista bez sefa, zovi ga u ponedeljak. Jos me je i pitala da li sam otpakovao diskove :zid: Samo sto mi nije rekla sta bi ti za te pare :mrgreen:
Jel se ovo jos nekom desilo?
EDIT: ipak je lg uspeo da procita taj disk, i uspeo sam da narezem jos 2x8Mb, ali ne i nesto vece.