kupio tastaturu

jos sam u fazi privikavanja...malo su zbudzeni dugmici da bi bila sto manjih dimenzija, ali sam se opet, za divno cudo, brzo privikao. Ima vazda nekih funkcijskih tastera, nisam ih jos isprobao. Koristi dve male aaa baterije. Zanimljivo je da nema ama apsolutno nikakvih drajvera...samo sam utakao usb risiver, kluknuo on-off taster na tastaturi, i sve je proradilo iz prve. Tastatura posle nekog vremena ide u stand by, ali kao sto reko`, ima uocljivo on/off dugme na koje se moze iskljuciti da ne trosi baterije...tastatura svakako nije predvidjena da bude primarna. I posle ovoliko texta, kucam brzo k`o na mom obicnom logiju, a to je zestoko brzo
Sto se tice scroll tochkica, on sasvim super obavlja svoju funkciju. Nije od onih koji verglaju gore/dole ko blesavi, nego je nazubljen, pa je preciznost odlicna.
Sto se tiche trackball-a...Pa recimo da mi je trebalo minut da odem u control panel, mouse, da bih smanjio brzinu. Ali, po smanjenju brzine, postaje solidno precizan. napravljen je, da kazem labavo, kako bi otpor pod prstom bio sto manji. Ali to ima svoju manu jer kad se skida prst sa njega, mora se skinuti vertikalno, inace moze i trackball da se povuce sa njim. Trackball je inace opticki/laserski, shta vec...levi/desni klik su skroz upotrebljivi
Sto se tice dometa...Pa kucam sa jedno 3 metra, i sve je fantasticno. KASNJENJE NE PRIMECUJEM! Sve u svemu....ne zalim ovih 1950 dinara...mis, tastatura, u malom, kompaktnon, upotrebljivom pakovanju