Šta je novo?

Tarifni dodaci - Telenor

Evo jedne krajne zanimljive SMS poruke koju sam dobio na telenor 062 vise price prepaid broj sa nepoznatog broja, ali na mestu gde treba da bude broj da pise telenor:
Postovani, Molimo Vas odaberite jedanu od tri prepaid tarife Prica, Posle 4 ili Poruke. Molimo Vas da predjete do 20.06.2007. nakon tog cete biti automatski prebaceni na tarifu Posle 4. Za dodatne informacije pozovite 062/9863 Vas Telenor
Znaci da nakon prebacivanja necu moci koristiti tarifne dodatke, a tek o ove tri nove, navaklusa, tarife necu ni da spominjem. Pored onog problema sa postpaid karticom telenora o kojoj sam vec pisao ovo definitivno znaci da su kod mene telenorci zavrsili.
Poslat im je email da ih zovem necu da im dajem 12din, a u krajnjem slucaju ukoliko me prebace stvarno necu vise ni da pomisljam da koristim teleno(vele)®.

Poslednja izmena:
Ne znam na koju foru mogu protiv tvoje volje da te prebace na tarifni paket i to još koji ne podržava nijedan tarifni dodatak.
Zovi ih pa proveri,da ne bude posle neke zabune.

Meni su prvo rekli,kad su prvi put objavljeni novi tarifni paketi da će svi podržavati sve tarifne dodatke,a posle su se predomislili i povukli to što su rekli.Kao neke babe koje se predomišljaju se ponašaju,stvarno sam razočaran kako su ne profesionalni i što se ponašaju kao najgori amateri.
P.S Da vas obavestim da i vas slucajno ne zaj***kao mene,a to je da ukoliko prelazite sa starih tarifnih paketa dobro razmislite,jer ako predjete,ne daju da se posle vratiš na stari,znaci ne možeš više da koristiš tarifne dodatke,tako da dobro razmislite.Ja sam se frapirao kad sam cuo i nisam mogao da verujem koja je to *****ska logika...Totalno su u haosu da ne znaju šta rade

Poslednja izmena:
Evo jedne krajne zanimljive SMS poruke koju sam dobio na telenor 062 vise price prepaid broj sa nepoznatog broja, ali na mestu gde treba da bude broj da pise telenor:

Znaci da nakon prebacivanja necu moci koristiti tarifne dodatke, a tek o ove tri nove, navaklusa, tarife necu ni da spominjem. Pored onog problema sa postpaid karticom telenora o kojoj sam vec pisao ovo definitivno znaci da su kod mene telenorci zavrsili.
Poslat im je email da ih zovem necu da im dajem 12din, a u krajnjem slucaju ukoliko me prebace stvarno necu vise ni da pomisljam da koristim teleno(vele)®.
Spomenuo sam tvoj slučaj i gospodjica sa druge strane žice je rekla da je to nemoguće,što znači da rekla da ti lažeš,a ja samo prenosim šta mi je rekla.Mada pre verujem tebi,jer su me toliko puta slagali i dali pogrešne informacije da im ništa ne verujem.

Email odgovor:
Moguće da je došlo do greške u sistemu te Vam je zbog toga poslat takav SMS, iskreno se izvinjavamo. Na Vaše pitanje oko prelaska sa vašeg prepaid Više priče profila mogu da Vas obavestim da su novi tarifni profili daleko povoljniji od vašeg sadašnjeg ta Vam savetujem prelazak na njih ukoliko želite putem portala Moj Telenor ili pozivanjem Call Centra 062/9863. Vaš najekonomičniji novi prepaid paket je Priča. Novi prepaid paketi će u dogledno vreme možda zameniti predhodne (Standard, Moje Vreme, Više Priče i Jedna cena), a o toj promeni ćete biti obavešteni putem SMS-a.
Svako bolje zna od mene šta je dobro za mene.
rekla da ti lažeš.
Da, ja uvek lažem, dok oni dele aparate za 1 din. iz dobrote.

Poslednja izmena:
Oni stvarno nisu pri zdravoj pameti kad menjaju tarifne pakete svakih par meseci...
I šta,kad ih ukinu koristićemo šta njima odgovara,a ti isti paketi ne podržavaju tarifne dodatke,stvarno su spremni za ludaru,nisu mi nikako jasni.:mad:
Mogao si i ime onog ko ti je odgovorio da ostaviš,da znamo kome da gušu vadimo...:)

Poslednja izmena:
To da novi tarifni paketi ne podrzavaju tarifne dodatke, najblaze receno je glupa odluka. Koliko su para samo pukli na njihovo reklamiranje, a sad ih za deo ponude ukidaju.

Kad su u totalnom rasulu.

Sta bi tek bilo da je Vip funkcionalan?

Verovatno bi pretplata bila 0 dinara a i delili bi N95 uz bilo koji post paid ugovor :)

Da može da se kaže sve što se misli,tako bi ih napljuvao da je to strašno.
Takve odluke ni najgori amateri ne bi donosili,a ovi se ubiše koliko će debilnih odluka doneti...
ZLO I NAOPAKO!

Email odgovor:

Svako bolje zna od mene šta je dobro za mene.

Da, ja uvek lažem, dok oni dele aparate za 1 din. iz dobrote.
Hoćeš li nam otkriti ko ti je odgovorio na onaj mejl koji si skratio,a pitam se i zašto?:trust:

Poslednja izmena:
Mislio sam iz razloga da bi neko mogao kad nas pitaju u CC da kažemo ko je potpisao taj mejl,ništa drugo_Obično pitaju ko vam je to rekao,i šta da odgovorimo.Svi oni tamo imaju različite informacije,samo iz tog razloga.

Pretpostavljam da Telenor već zna, prilično precizno, sa kakvim cenama će VIP nastupiti. I da je, spram tih cena, sadašnja Telenorova postpaid ponuda (uz tarifne dodatke), najbolja ponuda. Da ne pominjem mogućnost roaminga, pa još letnjeg (sniženog).
Otud, pretpostavljam da su zaključili da, u ovom momentu, nije pametno (a ni potrebno) da imaju tako dobru prepaid ponudu, pa izlaze sa ovakvim (daleko lošijim) prepaid paketima.
Cilj im je da većinu trenutnih prepaid korisnika nateraju da potpišu postpaid ugovore (po njima, trenutno najbolja ponuda na tržištu). Pa još i ako kupe telefon na 2 godine, eto miline! :)
Hrabra poslovna odluka, i, po meni, ispravna.

Uzgred: ne vidim nikakvu smetnju da prepaid korisnicima na silu promene tarifne pakete. Da se razumemo: nema pravne smetnje.

Novi tarifni paketi uopšte nisu tako povoljni kao što se u prvi mah dalo pomisliti,jer je fiksna naknada i sto koliko i minut razgovora + PDV na sve to,i videće se da nije ništa bolje.
Čist marketinški trik i navlakuša.

Ako odgovaraš na moj post: ja i napisah da su novi prepaid paketi dosta lošiji, i probah da pretpostavim zašto to čine.
A ako govoriš o novim postpaid paktima, grešiš. To je najbolja postpaid ponuda ikad, na 063 mreži.

Poslednja izmena:
Mislio sam na PrePaid,a za PostPaid ne znam koje su im cena.
PrePaid im je kriminalno loš.

NAPoKON

Ma batice VIP............:happy: :happy: :happy: :happy:

najgore je kod tarifnih dodataka za SMS sto ne mozes da proveravas koliko ti jos ostalo ako si na postpaid-u.

Pa zar ne bi trebalo da budemo privilegovani mi na postpaid-u???

Lopovluk cist,TELENOR me je nevidjeno razocarao u svakom mogucem segmentu koriscenja mobilne telefonije, ovo za tarifni dodatak je malo dete...

kako da proverim koliko sam potrosio besplatnih minuta na o63 paketu pro 90, gde za 765+pdv dinara mesecno imam 120 minuta u mrezi i 30 minuta van mreze, i 90 poruka

znaci sve je to lepo i bajno, ali meni je prosli mesec stigo 2400din racun
uopste mi nije jasno kako
jel postoji neka njihovA usluga ili neka funkcija u telefonu koja moze da mi kaze koliko minuta kojih poziva sam imao u prethodnih mesec dana
jel zna neko kako da ostanem u tim besplatnim minutima?

najgore je kod tarifnih dodataka za SMS sto ne mozes da proveravas koliko ti jos ostalo ako si na postpaid-u.

Pa zar ne bi trebalo da budemo privilegovani mi na postpaid-u???

Lopovluk cist,TELENOR me je nevidjeno razocarao u svakom mogucem segmentu koriscenja mobilne telefonije, ovo za tarifni dodatak je malo dete...
Vi na PostPaidu ste neka posebna sorta kad Vam trebaju sve žive privilegije

Na postpaide u okviru tarifnih dodataka, imaš aktivan tarifni dodatak čitav mjesec, bez obzira koliko si pričao/pisao/šta-li-već...

Poslednja izmena:
Dodaj SMS

Da li neko može da mi kaže kad uplatim sms dodatak,da li kad ga potrošim mogu opet da uplatim ili moram da čekam sledeći mesec.:type:
Kako to funkcioniše?

Poslednja izmena:
Moras da cekas da prodje 30 dana od aktivacije.

Promena fona na PostPaidu

Imam nekoliko pitanjca,ja sam na postpeidu i imao sam fon nokia 5300,e i sad sam promenio fon uzeo sam N80 i zadržao postpeid broj,i dešava se sledeće Ne radi i GPRS,a poslao sam sam sebi konfiguracionu poruku sa telenorovog sajta,zapamtio je u fonu i ništa,neće,Pitanje je:
1.Sa koje lokacije mogu preuzeti aplikaciju,koja omogućava kreditiranje priPaid brojeva.Ja sam na postPaid.
2.Ne radi mi gprs!?;A hteo bih i da aktiviram 3G
Telefon je Nokia N80

1. telenorov sajt
2. idi na portal i aktiviraj gprs

Ja sam poslao sebi podešena sa njihovog sajta,i gprs kao radi,tj. otvara Telenor.wap.Međutim kada npr. hoću da uđem u gledanje B92uživo,kaže prvo Definišite Primarnu Pristupnu Tačku!?
Tj.)Homepage: http://wap.telenor.co.yu
IP adresa WAP gateway-a: 217.065.192.033
APN: internet
Username: telenor
Password: gprs

A što to nije rešeno onom konfiguracionom porukom koju sam dobio? I gde ja to da upišem,u manuelnim podešavanjima na www.telenor.co.yu NEMA modela N80!?

Ako sam dobro razumeo, želiš da gledaš video streaming? Moraš da podesisš pristupnu tačku u media playeru koji koristiš za gledanje video snimka.

Mene je E51 zezao danima dok ga nisam ubedio da u Real Playeru promeni default AP. I opet mi se povremno desi da ga promeni na svoj predefinisaini (Mobile TV sa TIM mreže).

Ako sam dobro razumeo, želiš da gledaš video streaming? Moraš da podesisš pristupnu tačku u media playeru koji koristiš za gledanje video snimka.

Mene je E51 zezao danima dok ga nisam ubedio da u Real Playeru promeni default AP. I opet mi se povremno desi da ga promeni na svoj predefinisaini (Mobile TV sa TIM mreže).
Što ne promeniš product code na toj nokiji i skineš bedu sa vrata?Apdejtuj i softver preko Nokia Updater-a:wave:

Nazad
Vrh Dno