Znaci da nakon prebacivanja necu moci koristiti tarifne dodatke, a tek o ove tri nove, navaklusa, tarife necu ni da spominjem. Pored onog problema sa postpaid karticom telenora o kojoj sam vec pisao ovo definitivno znaci da su kod mene telenorci zavrsili.Postovani, Molimo Vas odaberite jedanu od tri prepaid tarife Prica, Posle 4 ili Poruke. Molimo Vas da predjete do 20.06.2007. nakon tog cete biti automatski prebaceni na tarifu Posle 4. Za dodatne informacije pozovite 062/9863 Vas Telenor
Spomenuo sam tvoj slučaj i gospodjica sa druge strane žice je rekla da je to nemoguće,što znači da rekla da ti lažeš,a ja samo prenosim šta mi je rekla.Mada pre verujem tebi,jer su me toliko puta slagali i dali pogrešne informacije da im ništa ne verujem.Evo jedne krajne zanimljive SMS poruke koju sam dobio na telenor 062 vise price prepaid broj sa nepoznatog broja, ali na mestu gde treba da bude broj da pise telenor:
Znaci da nakon prebacivanja necu moci koristiti tarifne dodatke, a tek o ove tri nove, navaklusa, tarife necu ni da spominjem. Pored onog problema sa postpaid karticom telenora o kojoj sam vec pisao ovo definitivno znaci da su kod mene telenorci zavrsili.
Poslat im je email da ih zovem necu da im dajem 12din, a u krajnjem slucaju ukoliko me prebace stvarno necu vise ni da pomisljam da koristim teleno(vele)®.
Svako bolje zna od mene šta je dobro za mene.Moguće da je došlo do greške u sistemu te Vam je zbog toga poslat takav SMS, iskreno se izvinjavamo. Na Vaše pitanje oko prelaska sa vašeg prepaid Više priče profila mogu da Vas obavestim da su novi tarifni profili daleko povoljniji od vašeg sadašnjeg ta Vam savetujem prelazak na njih ukoliko želite putem portala Moj Telenor ili pozivanjem Call Centra 062/9863. Vaš najekonomičniji novi prepaid paket je Priča. Novi prepaid paketi će u dogledno vreme možda zameniti predhodne (Standard, Moje Vreme, Više Priče i Jedna cena), a o toj promeni ćete biti obavešteni putem SMS-a.
Da, ja uvek lažem, dok oni dele aparate za 1 din. iz dobrote.rekla da ti lažeš.
Hoćeš li nam otkriti ko ti je odgovorio na onaj mejl koji si skratio,a pitam se i zašto?:trust:Email odgovor:
Svako bolje zna od mene šta je dobro za mene.
Da, ja uvek lažem, dok oni dele aparate za 1 din. iz dobrote.
Zato sto ta kompanija trenutno i ne zasluzuje (zbog njihove "dobrote i kvalitetne usluge" prema meni) da joj vise ime kao i kontakte spomenem/napisem.zašto?:trust:
Vi na PostPaidu ste neka posebna sorta kad Vam trebaju sve žive privilegijenajgore je kod tarifnih dodataka za SMS sto ne mozes da proveravas koliko ti jos ostalo ako si na postpaid-u.
Pa zar ne bi trebalo da budemo privilegovani mi na postpaid-u???
Lopovluk cist,TELENOR me je nevidjeno razocarao u svakom mogucem segmentu koriscenja mobilne telefonije, ovo za tarifni dodatak je malo dete...
Što ne promeniš product code na toj nokiji i skineš bedu sa vrata?Apdejtuj i softver preko Nokia Updater-a:wave:Ako sam dobro razumeo, želiš da gledaš video streaming? Moraš da podesisš pristupnu tačku u media playeru koji koristiš za gledanje video snimka.
Mene je E51 zezao danima dok ga nisam ubedio da u Real Playeru promeni default AP. I opet mi se povremno desi da ga promeni na svoj predefinisaini (Mobile TV sa TIM mreže).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari