Šta je novo?

Targo Telekom

Neko danas/veceras ima problem?

Prvo je bio sporadican signal a onda sada se vec satima "ne javlja".. Blok 1/fontana.

Ja sam imao isti problem prosle nedelje pa se signal vratio. Od sinoc ponovo bez neta, tv radi. Bio sam proslog petka do targa medjutim portir kaze da zbog prodaje, niko ne dolazi vec mesec dana, tako da nemamo vise ni opciju raskidanja ugovora:D Mail im odavno vise ne radi, a ni na telefon se ne javljaju.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Mašala, napokon prodat! Lepe vesti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kome je prodat TT, kad, neki info, nešto, bilo šta...?

Novi većinski akcionar u Targo Telekomu, "PV Naložbe" iz Slovenije

Sent from my iPhone using Tapatalk

...opet neki Slovenci prevaranti, pranje para na novi nacin :D

Novi većinski akcionar u Targo Telekomu, "PV Naložbe" poručio je da promena vlasničke strukture njegovim preuzimanjem udela Nube neće uticati na poslovanje te telekomunikacione kompanije i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima, navodi se u saopštenju Faktor banke.

Da nije tužno možda bi bilo i malo smešno.

Lakrdija. To samo moze ovde da se presipa iz supljeg u prazno. Ali korisnici mi ni dan danas nisu jasni... zaista.

Ja sam cekao dosta dugo ali sam na kraju i ja pobegao odatle. Budimo realni, ta infrastruktura je propala za sve ove godine bez odrzavanja. Pogledajte po ulicama kako izgledaju sada ti mikro rovovi. U takvom stanju, onaj i ko kupi Targo fokusirace se samo na magistralnu infrastrukturu, ovo u lokalu tesko da ce se ikad povratiti.

Tačno, plus u međuvremenu na " teritoriju" Targa su došli ozbiljni igrači: SBB, Mts sa optikom, Orion sa optikom...
Novi vlasnik bi morao ispočetka da pravi bazu korisnika što nimalo nije lako.

U poslednjem izveštaju stečajnog upravnika stoji:
"31.03.2019. Продаја По објављеном огласу за продају стечајног дужника као правног лица, три заинтересована купца су откупила продајну документацију.Уроку за уплату депозита , један од заинтересованих лица је уплатио депозит за учешће на заказаној продаји.На дан одржавања заказане продаје, након приступа уплатиоца предујма и провере података од стране комисије за продају стечајног дужника, приступило се оглашавању продаје.На позив председника комисије прихваћена је почетна цена од 19.000.000 евра , а која је ипроглашена као цена по којој је продат стечајни дужник као правно лице.Дана 04.04.2019. године потписан је Уговор о куповини TARGO TELEKOM ДОО БЕОГРАД (НОВИ БЕОГРАД) - У СТЕЧАЈУ - Извештај за јануар - март 2019."
Nigde ne mogu da nađem ko je kupac.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Oni su kupiti TT i ne rade sad s njim nista da ga "dignu na noge", nego cekaju da ga iz delova rasprodaju nekome ako se takvi nadju?

Sad će da raskinu sa preostalim korisnicima i onda uvale vodofonu po 3 puta većoj ceni za tranzit kroz Srbiju.

Rano je procenjivati šta će uraditi, još ni u APR-u nisu upisani kao vlasnici.

Evo ovde piše da je rok za uplatu istekao prekjuče i da će nakon nje tek da se pravi nacrt za deobu stečajne mase.

Дана 28.03.2019. године извршена је продаја стечајног дужника као правног лица. О извршеној продаји , у складу са Законом о стечају, обавештен је суд, Одбор поверилаца , АЛСу. Уговор о куповини стечајног дужника закључен је 04.04.2019. године.Рок за уплату остатка излицитиране суме је 24.04.2019. године.Након уплате , приступиће се изради Нацрта решења за главну деобу.
http://alsu.gov.rs/doc/stecajevi/4298/MR-2019-Iquarter.pdf

Poslednja izmena:
Ima li neko živ iz bloka 4 ili okoline? Nakon kompletnog prekida tv se vratio ali već desetak dana neta nema...

Ima li neki drugi, neki treci kablovski operater u tom bloku 4 pa da i ti kao poslednji Mohikanac predjes kod nekog "zivog" davaoca usluga?

Ja sam u B28. Ima sve ali od pre 2 sata, posle dugo vremena, neće na neke sajtove, yahoo ...

E kako ce Targoljub da napusti Targo, pa nikako, ostace poslednji korisnik, NIKAD nece se odreci svog imenjaka. ;)
Šala mala, ne ljutiš se...

Pa šta da radimo? Ima li koga u TT?
Zbog problema sa targo netom sam pre par nedelja prešao na mts optiku.

Supruga je otišla u moje ime da raskine ugovor, srećom, zatekla je neke ljude koji su joj rekli da je targo prodat nekom investicionom fondu i da su u procesu selidbe na novu lokaciju, tako da smo uspeli da prekinemo saradnju i razdužimo opremu.

Ona nije dobila nikakav info u kom pravcu će targo ići sa novim vlasnikom.

Neko reče, možda se pravi priča za vodafone koji bi koristio magistralni optički vod dok će metro struktura da se secka od strane postojećih operatera, pre svega oriona i mts-a, mada ko zna.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Prodat? jel to konačno neki tender prošao?

Nazad
Vrh Dno