Šta je novo?

Targo Telekom

NE MENJAJ !
Vidis da se prodaje, ako kupac bude valjan, eto dobrog neta opet...

Ja bi ovu licitaciju voleo gledati uzivo, da bude tv prenos, kao sto je onomad nekad bilo prenosa kojekakvih privatizacija...

a kako mogu da prodaju nesto sto je nelegalno izgradjeno?

Imaju pečat i potpis pa mogu... :D

Kamo srece da ce licitacija biti javna. To ce se prodati nekome iza zavese i pre licitacije, a ovo je samo forme radi :)

Kamo srece da ce licitacija biti javna. To ce se prodati nekome iza zavese i pre licitacije, a ovo je samo forme radi :)

Eto prilike za dva brata na čelu države da prošire delatnost u svet telekomunikacija...

Normalno. Svuda su prste upleli, mislim da im je samo jos to ostalo

Blok 9b opet od noćas bez interneta,još neko jel ima prekid?

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

blok 45 od juce popodne nema

Do 16.30 juce bio,noćas kad sam dosao nema,tako da nemam pojma od kad je prekid.

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

Kod mene samo se desava redovan restart ont-a i internet stigne za minut, sat , dan... Sinoc se restartovao i sada proradio. Imam i tv kod targa pa znam ima li uopste signala ili ne.

@lega99

Nije targo niko sabotirao već se promenila vlast u Srbiji. Otišli su sa vlasti oni sa kojima su se sve dogovorili i sa kojima su se talili. Gazda je, kontam, procenio znajući kako je dobio prava za širenje mreže i sl da mu je preveliki rizik da investira bilo šta dodatno, povukao ručnu u jednom momentu i to je to, ukratko.

Nama nažalost ostaje saznanje da se ipak moglo imati i najboljeg neta i televizije za krajnje korektnu sumu.

Malo si omasio vreme, pogledaj prve postove datiraju od 2012, posle nepunih godinu dana riknula je ta famozna ploca i nikad nije popravljena. Covek u zgradi do mene kome treba uvek internet iz tih razloga drzao je Targo + Telekom. Znaci vrlo brzo gazda je prestao da ulaze u firmu a mail server nikad nije podignut. Suma koju sam ja placao nije bas za bacanje 2400 din jos od 2012 pa do pre neki dan kada sam uplatio zadnju priznanicu. Tih 2400 din je za (20) pa 30Mb/s a sad imam 200Mb/s za malo vise od 4000din + TV + telefon. Da je idealno na SBB nije ali sam net za sad radi ok i to sve za 1 din 6 meseci. Ja sam jos i imao srece sto se tice prekida ali neki drugi nisu...

Ja u Bloku 45 imam internet i nije bilo prekida. Dok komšija u zgradi 50 metara od moje nema internet.

Ja u Bloku 45 imam internet i nije bilo prekida. Dok komšija u zgradi 50 metara od moje nema internet.
To kod Targa nema nikakve veze, jedan ima net drugi nema, tako sam ja pre kukao kad covek iz istog bloka kaze sta kukas mi imamo net kako to ti nemas, ne veruje mi. Drugar kojeg sam navuko na Targo dva ulaza od mene, nema net ja imam net....Sad je situacija katastrofalna, imaju problem sa dodelom IP adresa i ako izgubis adresu onda ne pomaze nista nego cekas, nekad je to jedan dan a nekad vise.

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da više stvarno nemam živaca za ovo sa Targom (blok 45,od juče popodne nema neta).

Gledali smo nešto Beotelnet adsl, da uzmemo bez ugovorne obaveze - kakva su iskustva sa njima?
Bar dok ne vidimo šta će biti sa MTS optikom...(uvedena u zgradu ali još nismo dobili ponudu).

Mi ne koristimo ni TV ni fiksni, tako da nam 90% postojećih ponuda uopšte ne odgovara...

Jel nema u zgradi orion optika ili beogrid, mts optika realno preskupa je ako je bitan upload jer nevidim drugi razlog biti na polumrtvom targu osim uploada.

Orion nismo ni razmatrali, čitam baš loše kritike ovde na Benchmarku? Beogrid smo zvali i na listi čekanja smo, navodno dve-tri zgrade smo udaljeni od priključka.. .
Meni upload nije toliko bitan, ali mojoj boljoj polovini je veoma značajan zbog posla (on svoje radove šalje, a meni su bitni sastanci). Idemo sad da vidimo šta kaže Beotelnet pa da se rastajemo da Targom od ponedeljka.

Znate da vam za Beotel ADSL verovatno treba i fiksni telefon?

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

Optika? Prvi put čujem...
Mapa pokrivenosti?

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

Orion nismo ni razmatrali, čitam baš loše kritike ovde na Benchmarku? Beogrid smo zvali i na listi čekanja smo, navodno dve-tri zgrade smo udaljeni od priključka.. .
Meni upload nije toliko bitan, ali mojoj boljoj polovini je veoma značajan zbog posla (on svoje radove šalje, a meni su bitni sastanci). Idemo sad da vidimo šta kaže Beotelnet pa da se rastajemo da Targom od ponedeljka.

Kao sto je vec receno u Orion temi, optika radi super. Na stranu njihovu tehnicku podrsku, ali net radi kako treba. Zovi ih, objasni im situaciju i pitaj ih da ti daju mesec dana bez ugovorne obaveze, pa makar im platio i unapred taj mesec. Mada vidi prvo da li imaju optiku kod tebe u zgradi.

@VikingPrincess javi ovde sta kazu za optkiku iz beotela jer nisam video da jos neko ima njihovu optiku tj koja je pokrivenost a za orion optiku ona radi dobro kao sto rece el_patron podrska im je losa a za beogrid steta znam da ima u 45 om kod okretnice od prijatelja sestra ima

@Sale99 na ovo je mislila predpostavljam VikingPrincess https://www.beotel.net/internet/optika

Ja sam koristio Beogrid vise od 8 godina ali su jednostavno, zapeli sa brzinama. Skuplje mi je kod njih 30/30 nego u 100/10 u Orionu. Super je taj upload ali meni jednostavno ne treba. Da je 50/50 1500din, ostao bih kod njih, ali vidim da SBB ne radi nista po pitanju povecanja brzina kod Beogrida. Cene su im iste, jos su skocile za 100din od nove godine i zbog toga sam otisao kod drugog. Nude iste brzine vec 2 ili 3 godine, nista ne unapredjuju, a povecavaju cene...

Poslednja izmena:
@Sale99 hoćemo Beotelnet ADSL jer ne treba ugovorna obaveza.
Ideja je da pokušamo da sačekamo Beogrid zbog brzine uploada, i da vidimo šta će da ponudi MTS (sproveli su kablove u zgradu) - iako sam tu skeptik, mi ni pod razno nećemo prihvatiti da plaćamo internet u paketu sa fiksnim ili sa TV.

@El_Patron ne vredi nemamo Orion... i da znaš da ću i to da probam, dok čekam Beogrid...videću šta mogu da se dogovorim.

@Cole85 @Sale99 evo poslala sam upit za moju zgradu za BeotelNet optiku, javljam vam čim mi odgovore.
I da, @Cole85 to je upravo link koji si naveo.

Zovi ih, objasni im situaciju i pitaj ih da ti daju mesec dana bez ugovorne obaveze, pa makar im platio i unapred taj mesec. Mada vidi prvo da li imaju optiku kod tebe u zgradi.

Ko ce da plati to isprobavanje?
Stvarno mislis da ce Orion da se cima da mu uvode na mesec dana optiku da neko dzabe isprobava,plus neko treba da plati te radnike sto to montiraju. :D
Zabole ih uvo...

Mislio sam ako vec ima optiku sprovedenu u zgradi. Svakako nece zbog njega provlaciti, al ako imaju vec kablove u zgradi, nije im neki problem da ih sprovedu do stana. Mada vidim da kaze da nemaju Orion, tako da nista od toga.

Meni rekose da ne moze ugovor na 12 meseci, pa ispade da moze ;)

Poslednja izmena:
Mislio sam ako vec ima optiku sprovedenu u zgradi. Svakako nece zbog njega provlaciti, al ako imaju vec kablove u zgradi, nije im neki problem da ih sprovedu do stana. Mada vidim da kaze da nemaju Orion, tako da nista od toga.

Meni rekose da ne moze ugovor na 12 meseci, pa ispade da moze ;)

Ma i da imaju u zgradi,znas kad bi mu sprovodili i do stana i kroz stan, i jos donosili opremu samo radi probe,plus dzabe,sanse nema.;)

stigao net u blok 45

stigao Targo ali sa njim hiljade i hiljade mikro prekida, spadam sa mreze, sa chata itd., sve na glavu rekla bih.
proverila - optika ni Oriona ni Beotelneta nije dobacila do mene (blok 45 kod okretnice, blize keju).
na kraju uzimam ADSL Beotelnet :wall: :mad: bez ugovorne obaveze, pa dok se ne pojavi neko sa optikom, sta bude.

Nazad
Vrh Dno