Šta je novo?

Targo Telekom

Posle 6 dana Targo uspostavio net u Sremskih odreda u Paviljonima!!!!Ili se sam od sebe uspostavio?

Ma vratili se posle praznika na posao i utakli kabl u uticnicu pa proradilo... :d

A sad ozbiljno...
U nekoj bolnici primete da im veliki broj pacijenata umire u jednoj sobi nakon operacije, pacijenti u sok sobi, operacije sve uspesno prosle, postoperativni tok tekao uredno i odjednom umru...
Sve radili da otkriju sta je, briseve, opremu proveravali, ma sve i ne mogu da dokuce zasto se u toj sobi tako mnogo umire...
Sta je bilo?
Pa cistacica dolazila sa onom masinom za glancanje podova, iskljucivala uredjaj za disanje da bi ukljucila masinu i svako koji je bio na aparatu za disanje je umirao...

Da li je istina ili "samo prica" ne znam, isto kao sto je i ono s pocetka teksta moze biti "samo prica"... :d

wps nisam primetio da uopste radi,
kod mene blinka vid (treba li)? i internet ok(nema)
sve u zeleno (oduvek) kakva crvena sad

Nemam pojma, evo drugi dan kako wps blinka crveno, a na ostale koje blinkaju ne obracam paznju dokle god je zeleno 🙂

Meni se pra par godina desilo da WPS blinka crveno. Jedva nasao odgovor LIK.BG
"Mislim da kada neko pokušava da “provali“ pin od Wi-FI Protected Setup (WPS) ONT-a, recimo preko Reaver-a na nekoj Linux distribuciji, na ONT-u se pali crvena lampica da upozori korisnika na tu aktivnost (iako i dalje internet normalno radi!). WPS nije siguran način za wi-fi zaštitu, iako je izuzetno praktičan i lak za korisnika, tako da se uvek savetuje da se ta opcija ugasi/disable-uje na wi-fi uređaju (u ovom slučaju ONT).
http://www.howtogeek.com/176124/wi-f...ld-disable-it/

Mali savet: stavite WPA2 zaštitu sa jakom/komplikovanom šifrom i ugasite WPS obavezno! Ako Vam je problem koju šfru da stavite, pogledajte https://www.grc.com/passwords.htm"

Da li se i vama Targo vuče kao prebijen danas?

Evo nakon celodnevnog mučenja, upravo se restartovao TV i net sam od sebe i sad je sve proradilo na maksimum. Ja sam takođe pokušavao restartom ONT-a ali nije vredelo.

Blok 8a nema neta, blinka lampica za internet.

Ceo ulaz kod mene nema.
Stigao vikend. Ona čistačica što je sinoć usisavala prostoriju u TT centru isljučila utikač od glavne skalamerije da bi uključila svoj usisivač, pa zaboravila da ga ušteka kada je završila... [emoji2]
Pojaviće se u ponedeljak, kada dođe neko od preostalog tehničkog osoblja, ako takvi uopšte više postoje u TT.
Sarkazam. Izvinite, žao mi je svih preostalih korisnika Targa.
I sam, kao bivši korisnik sam zainteresovan za okončanje Targo agonije.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Najgore od svega jeste što na momente dođe, pa onda ponovo pukne. ***

Nego, sa kim god da sam pričao a u internet provajder vodama je na moju konstataciju
da se Targo prodaje. Uzvraćaju, oni se već prilično dugo prodaju, navodno banka koja
gazduje targom, uvek traži preveliku cenu i zato prodaja uvek pukne.

Odavno bi to resili da hoce, verovatno nekom odgovara, koliko sam ja cuo sprema im se sbb

sent from SPACE

A moguce, ovo mi je rekao lik koji radi u vipu u istoj zgradi gde i oni, kao i vip se interesovao pa nista.

sent from SPACE

SBB je sa Beogridom već pokrio 90% mesta gde je Targo. Kupili su i Ikom (trebalo bi da je transakcija završena), tako da su oni Novi Beograd i Zemun dosta pokrili. Sad mogu to samo da šire, Targo se tu nikako ne uklapa.

*SBB (tačnije investicioni fond koji je vlasnik SBB) je pregovarao o kupovini Telenora.

Ma kakav SBB, nameštaju nekom našem tajkunčiću da kupi Targo za male pare

bogi.jpg
Redje da barem malo refundiraju coveku za mobtel i pare za osvajanje prvih izbora...

Zeho, nagradno pitanje za tebe.

Da li znaš ko je ovo?
photoUJCSSY0K.jpg

Nagrada: 3 besplatna termina u teretani sa Dulićem.

Jel vi plaćate punu cenu kad vam nestaje net po ko zna koliko puta u mesecu?

Nazad
Vrh Dno