Šta je novo?

Targo Telekom

Posle 6 dana Targo uspostavio net u Sremskih odreda u Paviljonima!!!!Ili se sam od sebe uspostavio?

Ma vratili se posle praznika na posao i utakli kabl u uticnicu pa proradilo... :d

A sad ozbiljno...
U nekoj bolnici primete da im veliki broj pacijenata umire u jednoj sobi nakon operacije, pacijenti u sok sobi, operacije sve uspesno prosle, postoperativni tok tekao uredno i odjednom umru...
Sve radili da otkriju sta je, briseve, opremu proveravali, ma sve i ne mogu da dokuce zasto se u toj sobi tako mnogo umire...
Sta je bilo?
Pa cistacica dolazila sa onom masinom za glancanje podova, iskljucivala uredjaj za disanje da bi ukljucila masinu i svako koji je bio na aparatu za disanje je umirao...

Da li je istina ili "samo prica" ne znam, isto kao sto je i ono s pocetka teksta moze biti "samo prica"... :d

wps nisam primetio da uopste radi,
kod mene blinka vid (treba li)? i internet ok(nema)
sve u zeleno (oduvek) kakva crvena sad

Nemam pojma, evo drugi dan kako wps blinka crveno, a na ostale koje blinkaju ne obracam paznju dokle god je zeleno :)

Meni se pra par godina desilo da WPS blinka crveno. Jedva nasao odgovor LIK.BG
"Mislim da kada neko pokušava da “provali“ pin od Wi-FI Protected Setup (WPS) ONT-a, recimo preko Reaver-a na nekoj Linux distribuciji, na ONT-u se pali crvena lampica da upozori korisnika na tu aktivnost (iako i dalje internet normalno radi!). WPS nije siguran način za wi-fi zaštitu, iako je izuzetno praktičan i lak za korisnika, tako da se uvek savetuje da se ta opcija ugasi/disable-uje na wi-fi uređaju (u ovom slučaju ONT).
http://www.howtogeek.com/176124/wi-f...ld-disable-it/

Mali savet: stavite WPA2 zaštitu sa jakom/komplikovanom šifrom i ugasite WPS obavezno! Ako Vam je problem koju šfru da stavite, pogledajte https://www.grc.com/passwords.htm"

Da li se i vama Targo vuče kao prebijen danas?

Evo nakon celodnevnog mučenja, upravo se restartovao TV i net sam od sebe i sad je sve proradilo na maksimum. Ja sam takođe pokušavao restartom ONT-a ali nije vredelo.

Blok 8a nema neta, blinka lampica za internet.

Ceo ulaz kod mene nema.

Blok 8a nema neta, blinka lampica za internet.

Ceo ulaz kod mene nema.
Stigao vikend. Ona čistačica što je sinoć usisavala prostoriju u TT centru isljučila utikač od glavne skalamerije da bi uključila svoj usisivač, pa zaboravila da ga ušteka kada je završila... [emoji2]
Pojaviće se u ponedeljak, kada dođe neko od preostalog tehničkog osoblja, ako takvi uopšte više postoje u TT.
Sarkazam. Izvinite, žao mi je svih preostalih korisnika Targa.
I sam, kao bivši korisnik sam zainteresovan za okončanje Targo agonije.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Najgore od svega jeste što na momente dođe, pa onda ponovo pukne. ***

Nego, sa kim god da sam pričao a u internet provajder vodama je na moju konstataciju
da se Targo prodaje. Uzvraćaju, oni se već prilično dugo prodaju, navodno banka koja
gazduje targom, uvek traži preveliku cenu i zato prodaja uvek pukne.

Odavno bi to resili da hoce, verovatno nekom odgovara, koliko sam ja cuo sprema im se sbb

sent from SPACE

A moguce, ovo mi je rekao lik koji radi u vipu u istoj zgradi gde i oni, kao i vip se interesovao pa nista.

sent from SPACE

SBB je sa Beogridom već pokrio 90% mesta gde je Targo. Kupili su i Ikom (trebalo bi da je transakcija završena), tako da su oni Novi Beograd i Zemun dosta pokrili. Sad mogu to samo da šire, Targo se tu nikako ne uklapa.

*SBB (tačnije investicioni fond koji je vlasnik SBB) je pregovarao o kupovini Telenora.

Ma kakav SBB, nameštaju nekom našem tajkunčiću da kupi Targo za male pare

bogi.jpg
Redje da barem malo refundiraju coveku za mobtel i pare za osvajanje prvih izbora...

Zeho, nagradno pitanje za tebe.

Da li znaš ko je ovo?
photoUJCSSY0K.jpg

Nagrada: 3 besplatna termina u teretani sa Dulićem.

Jel vi plaćate punu cenu kad vam nestaje net po ko zna koliko puta u mesecu?

Vrh Dno