D
Deleted member 30833
Guest
Niko i ne piše lepo o njima što se tiče ADSL-a. I ja sam imao ADSL i radio je loše, ovo je usluga kod koje bilo koji operater da uvede radi dobro. 
Nemojte vise o Orionu, sa njima imam najgore iskustvo, vozali su me na losoj tel.liniji, nikad nisam dobio ono sto sam platio. Kad sam vracao ruter to je bilo pilicarnje daj pare za tel. gajtan nisi ga vratio od 1m koji nikad nisam ni koristio, mogao sam da im donesem 10 takvih i jos boljih i duzih. Pisite na njihovoj temi i hvalite ih, ja o njima nemam nista lepo da napisem.
Sto si zvao i raspitivao se,ako ti ne odgovaraju njihovi paketi?Vidis ja sam licno zvao SBB i raspitivao se jos pre par meseci, nema sanse kod mene blok 23, tako mi je rekao covek is SBB. Svi ostali koji idu tel. kablom to je ocaj i od njih sam pobegao i spasio se sa Targom.
E sad kod nas nista ne moze da potraje, meni je trajalo, od nocs je pocelo neko zezanje i sad vidim nema veze sa internetom, sve lampice rade ali internet lampica treperi sto znaci da nema izlaz na net.
Smesnoje i zalosno pojaviti se na netu sa 50/3 konekcijom, idi na neki P2P mislice da ih zezas.
***, videću kako ide, ako bude trebalo možda uzmem ovaj od 1Gbps samo zbog UL, a i da prvih mesec dana smaram ortake screenshot-ovima sa Speedtesta
Čekaj prvo nek dođu, da ne baksuziram.
Iskreno nisam verovao da će i ovoliko zainteresovanih u ulazu da se skupi, pun ulaz penzionera i podstanara.
+78,45.
Pročitaj moj post pre nego što staviš +1. Ne valja im usluga ADSL-a ali radi kako treba optika (kao i kod Targa dok nisu imali problem, kao i kod SBB-a, Beogrid-a, Exe Net-a...). Što se tiče uploada to je za diskusiju.
Slažem se i ja sa dotičnim 100% što se tiče ADSL-a, ali niko ne pominje ADSL, sve vreme razgovaramo o mnogo bržem internetu.
Ovo sa MTS-om mi je normalno radilo do neki dan, i odjednom nema šanse da otvori ni u jednom brauzeru, npr, ovo: https://www.mts.rs/privatni/moj-mts/mobilna
Skoro isto je i sa ovim forumom, stim što ga ipak otvori posle nekog vremena u FF. A onda sledeća stranica opet čekanje ... a u Operi otvara sve normalno. E sad, da li je do FF, Targo-a, ili čega već, ne znam, vidim samo da imam problemčić. Menjao i DNS-ove i svašta nešto, ali situacija ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari