Trebalo bi prvih 6 meseci da plaćaš samo 1 din. Sačekaj letke.
Letos je bila ponuda 6 meseci za dinar, u septembru su smanjili. Bila je 5 meseci za 1 din.
Ne znam za oktobar.
Trebalo bi prvih 6 meseci da plaćaš samo 1 din. Sačekaj letke.
Download je danas najmanji problem, da li je 20, 30, 50... totalno nebitno. Ono sto mene i dalje drzi pored svih problema je to sto nigde nemam upload kao kod TT, a on mi je bas potreban. Barem u mom okruzenju nemam neku aternativu (Vektor ili ADSL).
Kako na slepo? Placam racun za 7 mesec a imam internet i sad je 10 mesec. Danas me je pozvala zenska osoba iz Targo telekoma i objasnila da je racun umanjen jer je u 7 mesecu bilo problema sa isporukom TV programa. Racun za 8 mesec kasni i dobicemo cim bude odstampan. Vidis ja sve vreme imam konekciju, desilo se samo jednu noc da pukne ali je sutradan odmah proradilo.A placate li ih "na slepo"...?
Pariske komune.Blok 4.^ Koja lokacija/blok?
Moja zgrada a i ulaz nisu interasntni za provajdere, skoro sve penzioneri koje boli uvo za internet, njima daj TV i dnevnik...Nama u ulazu se skupilo dovoljno ljudi, rekli iz Oriona da će uskoro doći da postave optiku.
100/5 za 1900din mesečno, ugovor 24m, samo net, bez TV obaveze, tu ću videti šta da radim i da li da bilo šta uzimam.
Jeste veliki pad za upload sa 13 na 5, ali šta da se radi, bolje i to nego 2 ili 3 MB/s upload.
Jel nekom stigao račun za TT, baš dugo ništa ne šalju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari