Šta je novo?

Targo Telekom

Meni je radio i sinoć, a i jutros radi - blok 4. Možda je neki lokalni problem - ja sam preko puta IX gimnazije.

Za info - zadnjih par meseci nam se nadograđuje zgrada na poslu (u kojoj je i TT inače) pa sele antene, klime, agregate i ostalo, potpuni je haos.

Verovatno da i to ima uticaja na prekide. A dobio sam inforimaciju da tv kanale, tj. signal za kablovsku ide preko drugih operatera, pošto se sele antene i sl, pa je zato i inače slab izbor kanala još gori.

Za info - zadnjih par meseci nam se nadograđuje zgrada na poslu (u kojoj je i TT inače) pa sele antene, klime, agregate i ostalo, potpuni je haos.

Verovatno da i to ima uticaja na prekide. A dobio sam inforimaciju da tv kanale, tj. signal za kablovsku ide preko drugih operatera, pošto se sele antene i sl, pa je zato i inače slab izbor kanala još gori.
U kojoj firmi radiš? Komšije smo po radnom mestu. Može i na pp. Možda se i viđamo na cigar pauzi :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pih, mozda smo se nalazili u isto vreme na cigari a da nismo ni znali :)

Sta je ovo, reklamna kampanja za pusenje?! :zgran:

Ovisnici, bacajte taj otrov i zdravo udisite gradski zrak sasvim dovoljno pun ostalih otrova. :eyebrows:

Markosmi, poslao ti na PP, da ne reklamiram.

Hehe, na cigar pauzi mene sigurno nikad nije sreo - jedan sam od retkih koje znam da nikad nije povukao dim u životu, ni kao klinac.

***, roditelji bili pasionirani pušači kad sam bio mali, tresli se ujutru dok ne ispuše koju, dovoljno da čoveku usadi strah od duvanskog dima za ceo život.

Srećom pa su i oni kasnije batalili.

A mogli smo boyband da napravimo dok si još bio u Targo-u :-D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ljudi, da li vam na računu koji smo sad dobili piše da imate neka dugovanja?

Meni na računu za četvrti mesec piše, da imam neplaćen dug a nigde ne piše za koji mesec, koji je to dug, itd... Pretpostavljam da se to odnosi na taj račun za četvrti mesec ili? Na telefone im se po običaju nikad niko ne javi...

Btw. od sinoć mi se ping ne spušta ispod 40... :/

Vidi stvarno :) Da to nisi naglasio ne bih ni video ovaj tekst :D

I ja cu da ih cimnem (mozda i na mail) pa da vidimo da li je to neka software-ska greska ili im je uplata kasno stigla...

I meni je isto stiglo ali nemam nameru da ih cimam pošto je sve uredno i na vreme plaćeno. Pa oni su kasnili sa slanjem uplatnica mesec i više dana. Da je sve ok, sad bi plaćali usluge za mesec maj, a ne za april.

Jel neko zna zasto targo ima problem sa primanjem mail-ova. Ajde sto se ne javaljaju na telefon, sad ne mogu da prime ni mail. :trust: a samim tim ne mogu ni da raskinem ugovor.

Opet petak i reset i ode internet. Ajd dosadno mi pa okrenem targo i sit se ispricao. Sve po starom, ceka se septembar, stecaj tralala i tek onda ce se znati sta i kako. A internet i dalje blinka. Do sada reset i odmah proradi a sada jok.

Četvrti blok, prije 10 minuta ode internet i bez reseta.

Blok 8a, dođoh kući, nema neta :(

EDIT: nema ni TV signala.

Poslednja izmena:
Blok 2, pre jedno pola sata ode totalno signal :(

Nije uobičajeno da blinka Internet lampica, sada uopšte ne svetli, kao ni Auth.

I dalje nista od neta. Tv normalno radi. Jel nekome sa dodadtnm ruterom pukao internet?

Blok 28, nestao net nešto oko 17h, nema signala na optičkom kablu

I kod mene, i net i TV. A već pomislio da od neta za vikend neće biti ništa.

Kad je Putin bio u poseti u oktobru, isto je na kratko net bio u prekidu. Danas je gost Kinez.

Nazad
Vrh Dno