Nemam ja nikakav "polozaj" u firmi. Igrom slucaja sam jedini iz tehnike koji je ostao nakon sto su krenuli problemi sa firmom.
Sto se plate tice recimo da imam prosecnu platu za nekog ko se bavi networkingom i sto je jos bitnije, ne kasni toliko.
Moze to bolje ali moze to i mnogo losije(SBB npr).
Nije da ja ne trazim posao vec bih pre rekao da ne zurim s tim. Ako bi naleteo na ponudu koju ne mogu da odbijem, naravno da bih prihvatio posao.
Kao i svi mi
Vidis, nije mi palo na pamet to.
Napisem u CV-u, za reference pogledati forum.benchmark.rs![]()
E pa ako ja svojim redovnim placanjem dobijenih racuna doprinosim da TI dobijas koliko-toliko redovnu platu - onda mi je drago i nastavljam da ih placam cim dobijem racun
Bez obzira na znanje, poziciju, iskustvo, BECKS je jedan od retkih koji je bio MAX korektan u svim mogucim situacijama... i kada je bilo lepo i kada se situacija pogorsala. BECKS, drzi(te) se...![]()
@zejtic
Javi kako funkcioniše beogrid, i ja razmišljam da pređem kod njih. Da li je realno simetričan link (za torrent), to mi je najvažnije...
Vidim da zeza. Bice da je problem sa jednim delom opreme i samo vezano za jedan deo korisnika.
Za sad je to izolovano iskljucivo na problem sa netom. Nije problem sa IP adresama kao ranije jer ONT zadrzi javnu IP i aktivnu sesiju ali nema nikakav protok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari