Vrh nasmeja me do suza teBra...[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]Obavezno javi da li su došli. Planirao sam da putujem večeras, ali sam odložio zbog situacije sa tvojim ONTom.
I nemoj da pišeš poruke na pola sata. Maksimum 10 minuta između dve poruke.
Sad mi obaveštenja počela da stižu na PP
Eto novog rutera hahahaha
Posle 2 nedelje cekanja na nesto sve je sasvim suvisno!
Ne znam zasto je bilo kome bitno kako covek zavrsava recenicu i koliko cesto pise poruke (osim ako ste Bench moderator).
Mare ja svakako nebi cekao 2 nedelje da dodje net. Sad u ulazu imam izbor "telekom srbija", vektor, sbb i targo. Nije nista idealno ali cim Targo par dana nebude radio odo ja dovidjenja. Dokle god sljaka cekam i nadam se boljim danima![]()
1. Dali ste pokušali kontaktirati vendora opreme koju koristite, u smislu imamo problem na delu mreže koji se manifestuje tako i tako, kako to da rešimo i šta je tačno problem? Dali Targo uopšte ima bilo kakav kontakt sa vendorom opreme koju koristi, bar u savetodavnom smislu ?
2. Dali sada, kada je Targo promenio vlasnika, ima nade da se nabave/plate licence (software) koje bi omogućile priključenja novih korisnika kao i promenu paketa već postojećim korisnicima?
3. Jer ovo “održavanje dela opreme” znači da se firma pokrenula u dalji razvoj i ozbiljno rešavanje problema ili samo “šminka“ već postojećeg stanja?
Targo meni radi super – sve pohvale za uslugu a i za Vas zaposlene koji se stvarno maksimalno trudite, ali voleo bih da vidim da firma ne stagnira već da se dalje ulaže za dobrobit svih trenutnih korisnika, a i onih budućih. Par pitanja sam postavio (čisto informativnog karaktera), a mislim da će mnoge intersovati odgovor...
Veliki pozdrav za BECKS-a, i unapred hvala na odgovorima!
1. Dali ste pokušali kontaktirati vendora opreme koju koristite, u smislu imamo problem na delu mreže koji se manifestuje tako i tako, kako to da rešimo i šta je tačno problem? Dali Targo uopšte ima bilo kakav kontakt sa vendorom opreme koju koristi, bar u savetodavnom smislu ?
2. Dali sada, kada je Targo promenio vlasnika, ima nade da se nabave/plate licence (software) koje bi omogućile priključenja novih korisnika kao i promenu paketa već postojećim korisnicima?
3. Jer ovo “održavanje dela opreme” znači da se firma pokrenula u dalji razvoj i ozbiljno rešavanje problema ili samo “šminka“ već postojećeg stanja?
Targo meni radi super – sve pohvale za uslugu a i za Vas zaposlene koji se stvarno maksimalno trudite, ali voleo bih da vidim da firma ne stagnira već da se dalje ulaže za dobrobit svih trenutnih korisnika, a i onih budućih. Par pitanja sam postavio (čisto informativnog karaktera), a mislim da će mnoge intersovati odgovor...
Veliki pozdrav za BECKS-a, i unapred hvala na odgovorima!
Ko me tero da gasim ONT... Sada nema nameru da se zakači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari