Šta je novo?

Targo Telekom

Obavezno javi da li su došli. Planirao sam da putujem večeras, ali sam odložio zbog situacije sa tvojim ONTom.

I nemoj da pišeš poruke na pola sata. Maksimum 10 minuta između dve poruke.

Sad mi obaveštenja počela da stižu na PP ;)

Poslednja izmena:
Jel ti radis u targu ili? Jos ih nema. Call centar samo svira muzika

Ps kakva obavestenja :)?

Poslednja izmena:
Ne.

Pokušavam na fin (i malo sarkastičan) način ukažem da nema potrebe da svoje čekanje Targo ekipe ovde prenosiš uživo.

Obavezno javi da li su došli. Planirao sam da putujem večeras, ali sam odložio zbog situacije sa tvojim ONTom.

I nemoj da pišeš poruke na pola sata. Maksimum 10 minuta između dve poruke.

Sad mi obaveštenja počela da stižu na PP ;)
Vrh nasmeja me do suza teBra...[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Pa vidis vec dve nedelje nemam internet, ove iz call centra boli uvo i nema nikog.
A sad i za praznike niko ne radi tako da....

Ko me tero da gasim ONT :( ... Sada nema nameru da se zakači.

Posle 2 nedelje cekanja na nesto sve je sasvim suvisno :) !

Ne znam zasto je bilo kome bitno kako covek zavrsava recenicu i koliko cesto pise poruke (osim ako ste Bench moderator).

Mare ja svakako nebi cekao 2 nedelje da dodje net. Sad u ulazu imam izbor "telekom srbija", vektor, sbb i targo. Nije nista idealno ali cim Targo par dana nebude radio odo ja dovidjenja. Dokle god sljaka cekam i nadam se boljim danima :D

I danas opet radi tragedija lose. Cas oce cas nece cas oce cas nece ... speedtest meri 15mb radi sporo za medalju a pojedine sajtove nece ni da otvori =/

Poslednja izmena:
Posle 2 nedelje cekanja na nesto sve je sasvim suvisno :) !

Ne znam zasto je bilo kome bitno kako covek zavrsava recenicu i koliko cesto pise poruke (osim ako ste Bench moderator).

Mare ja svakako nebi cekao 2 nedelje da dodje net. Sad u ulazu imam izbor "telekom srbija", vektor, sbb i targo. Nije nista idealno ali cim Targo par dana nebude radio odo ja dovidjenja. Dokle god sljaka cekam i nadam se boljim danima :D

Neki nemaju alternativu, barem što se ulaza tiče. Drugo, od svih koje si naveo, niko u sušti nije prava alternativa targu... Možda jedino sbb, za vektor nisam siguran, pošto nisam upoznat sa ponudom dotičnih.

Recimo ja u ulazu osim targa imam sam PTT, i provajdere koji u ponudi imaju adsl... u prevodu mrka kapa, tako da ostajem sa targom do kraja. Opet, razumem ljude koji sa njima imaju velike probleme, ostaje da se nadamo da će se situacija stabilizovati.

Lik Bg je na jednoj od prošlih stranica postavio odlična pitanja na koja nije dobio odgovor... Ja ću ih kopirati u ovom postu, čisto da se nađu na ovoj strani ako neko bude znao da odgovori na njih, Beks ili bilo ko iz Targa....

Lik bg:
1. Dali ste pokušali kontaktirati vendora opreme koju koristite, u smislu imamo problem na delu mreže koji se manifestuje tako i tako, kako to da rešimo i šta je tačno problem? Dali Targo uopšte ima bilo kakav kontakt sa vendorom opreme koju koristi, bar u savetodavnom smislu ?

2. Dali sada, kada je Targo promenio vlasnika, ima nade da se nabave/plate licence (software) koje bi omogućile priključenja novih korisnika kao i promenu paketa već postojećim korisnicima?

3. Jer ovo “održavanje dela opreme” znači da se firma pokrenula u dalji razvoj i ozbiljno rešavanje problema ili samo “šminka“ već postojećeg stanja?

Targo meni radi super – sve pohvale za uslugu a i za Vas zaposlene koji se stvarno maksimalno trudite, ali voleo bih da vidim da firma ne stagnira već da se dalje ulaže za dobrobit svih trenutnih korisnika, a i onih budućih. Par pitanja sam postavio (čisto informativnog karaktera), a mislim da će mnoge intersovati odgovor...

Veliki pozdrav za BECKS-a, i unapred hvala na odgovorima!

Targo zaista jos uvek nema alternativu ja doduse nisam cuo da je promenio vlasnika ali ja na ulazu imam izbor. Ako nista SBB Fiber i molim lepo.. U zadnja 2 meseca vec toliko lose i sporadicno radi da vec nema smisla. U svakom slucaju pokrenuo sam celu pricu oni tamo obecavaju pa videcemo.

Danas je po ko zna koj put vec tragedija (ne znam dal samo meni ili jos nekome ali ovde je uzasno lose). Pre neki dan sam prijavio probleme nista mi nisu rekli, poslao meil nisam dobio odgovor, danas sam 3 puta zvao i kao su me stavili na neku listu hitno il stagod vec.

1. Dali ste pokušali kontaktirati vendora opreme koju koristite, u smislu imamo problem na delu mreže koji se manifestuje tako i tako, kako to da rešimo i šta je tačno problem? Dali Targo uopšte ima bilo kakav kontakt sa vendorom opreme koju koristi, bar u savetodavnom smislu ?

2. Dali sada, kada je Targo promenio vlasnika, ima nade da se nabave/plate licence (software) koje bi omogućile priključenja novih korisnika kao i promenu paketa već postojećim korisnicima?

3. Jer ovo “održavanje dela opreme” znači da se firma pokrenula u dalji razvoj i ozbiljno rešavanje problema ili samo “šminka“ već postojećeg stanja?

Targo meni radi super – sve pohvale za uslugu a i za Vas zaposlene koji se stvarno maksimalno trudite, ali voleo bih da vidim da firma ne stagnira već da se dalje ulaže za dobrobit svih trenutnih korisnika, a i onih budućih. Par pitanja sam postavio (čisto informativnog karaktera), a mislim da će mnoge intersovati odgovor...

Veliki pozdrav za BECKS-a, i unapred hvala na odgovorima!

Hajde da odgovorim na ono sto mogu.

2. O promeni vlasnika ja znam koliko i vi na forumu

3. "Odrzavanje dela opreme" znaci da je postojao problem koji je morao da se resi, nista vise.

Na prvo pitanje nisam u poziciji da odgovorim tj. ne smem.

Pozdrav

Evo mene opet. Posle promene rutera nisam imao ni jedan priblem. Ruter sljaka odlicno. Konekcija nije pucala evo vec 4 dana. Ruter se ni jednom nije resetovao.

Super, potrajalo je malo duze ali mi je drago da je to sredjeno. Pozdrav.

Ko me tero da gasim ONT :( ... Sada nema nameru da se zakači.

Sve ko podmazano nakon manje od pola dana prekida ... Navukao sam se pošteno na ovako dobar net. Zaboravio sam kako izgleda mučenje sa lošom konekcijom i malim upload brzinama.

@Beks, hvala na odgovorima... Realno, koliko god da te plaćaju malo je. Jer za razliku od drugih tamo jedini si koji nas obaveštavaš i pomažeš, naravno koliko si u mogućnosti.

Jel neko dobio račun od TT za ovaj mesec?

Koliko vidim, račun od TT je u ogromnoj blokadi, tako da uplaćivanje na njihov račun nema neku poentu u trenutnoj situaciji.

Zadnjih pola godine su to izbegavali prebacivanjem potraživanja na Nubu, ali Nuba više nije vlasnik TT, tako da ne verujem da će više slati uplatnice na njih.

Mislim, ovo je čisto pretpostavka da nisam izdvojen slučaj po pitanju toga da nisam dobio račun za ovaj mesec, a već je 16.

Proveri email/postu. Meni je uredno stigao 3. Aprila, isto se uplacuje na Nuba net, ne znam sta je s vlasnickom strukturom

Danas sam ostao bez interneta skoro ceo dan. Prijavio kvar pre par sati, medjutim jos nista. Vec sam polako poceo da pizdim jer kada mi je vikendom najpotrebniji njega nema. Hvalio sam Targo, ali u poslednjih mesec-dva nikako nisam zadovoljan. Ugovor mi istice za par dana I nisam siguran sta cu da radim.

Lokacija je Blok 2, Stari Merkator.

Nazad
Vrh Dno