Pa napisah bre lepo srpski SBB je pre cini mi se dve godine kupio Beogrid, niko se nije nigde utopio, pljusnuli ljudi kes i kupili.Koliko sam video na njihovim sajtovima Beogrid se utapa u SBB i prestaje da postoji, ali se još ne zna tačno kada.
Arena 2,3,4 nestala u magli.Da li neko zna o cemu se radi?
Ono sto meni treba je stabilan net upload i da i ne. Da koristan je ali ne nije mi neophodan.
Problem je sto kada sam presao na Targo bio je neprevazidjen a cena odlicna. Vise nije stabilan ali meni jos uvek radi tako da ugovor koj mi traje do septembra nemam nacina prekinutia presao bi na SBB i objedinio sve racune fixni, tv, net ...
Nensi kaže riknula ploča.. I ako dođe net, verovatno će opet da nestane... Ne dodeljuje mi ip adresu. Samo što mi nije rekla beži glavom bez obzira..
Pošto sam imao net u igraonici i kući, neka kaže neko kako to funkcioniše sa nedodeljivanjem ip adrese i kvarom na ploči? Drugim rečima ima li smisla da čekam, ili je to nažalost to.. Za kuću manje više, al igraonica mi je problem, moram brzo da reagujem.
da li ovo znaci da mi vise necemo imati arenu 2,3,4 ? istekao neki rok?
Iako si upisao google dns servere?
Priznaj da nisi smeo da ih pustiš u igraonicu ni da probaju novi ONT, jer zamisli tvoju muku da je (Targo) net proradio, a ti već, kako sam kažeš, uveo Kopernikus sa jednogodišnjom ugovorenom obavezom :zgran:......sad me ladno zove lik iz targa kao mi smo ispred igraonice, kaže hteli su da probaju da stave drugi uređaj... Reko kasno...![]()
Priznaj da nisi smeo da ih pustiš u igraonicu ni da probaju novi ONT, jer zamisli tvoju muku da je (Targo) net proradio, a ti već, kako sam kažeš, uveo Kopernikus sa jednogodišnjom ugovorenom obavezom :zgran:...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari