Rešenjem Privrednog suda u Beogradu zabranjena je slovenačkoj Faktor banci u stečaju jednostrana vansudska javna prodaja 89,09% udela u Targo telekomu po početnoj ceni od 3.216.600 evra. Tom sudskom odlukom stekli su se uslovi da se nastavi i završi proces prodaje telekomunikacione infrastrukture tog operatera koji je započeo nemački Netbid Industrieauktionen po znatno višoj ceni.
Pristup ONT podešavanjima sam proverio tako što sam na LAN adapteru laptop-a stavio statičku IP: 192.168.1.2, povezao se kablom na LAN1 ONT-a i logovao se uspešno na ONT (192.168.1.1) i video da su podešavanja za bridge OK (koje nisam ni menjao)... Naravno to je samo bila provera dali uopšte mogu da pristupim ONT-u i sve je OK... Nakon toga vratim IP i DNS na obtain automatically (dynamic IP i auto DNS) i onda dobijam IP 169.254.x.x ... Kloniranje mac adrese (koja mi je zadnja radila preko privatnog rutera) na LAN adapter laptopa (čisto da izbegnem ruter ako on pravi problem), opet isto - dobijam IP 169.254.x.x ... Naravno onda i ne mogu da pristupim ONT-u jer je u bridge modu, to je normalno. Trenutno mi stoji ONT i ruter upaljen, ali neta nema... Neki satvet BECKS ? Šta da radim, koliko ću da čekam na javni IP? kako da rešim problem ?Cekaj malo. ONT je u bridge-u i iza je tvoj ruter koji radi NAT i dodeljuje lokalne IP tvojoj home mrezi, a na racunaru dobijas IP 169.254.x.x?
Ne blokira Targo nego SBB. Nemozes da gledas Sport Klubove u drugoj mreži zbog toga sto SBB ima pravo na njih.BECKS,
Da li je istinita tvrdnja da TARGO blokira na svojoj internet mrezi SBB D3GO uslugu, tj kanale koje nema TARGO u ponudi ne mogu da se gledaju na PCju koji je nakacen na Targo net i registrovan je za D3GO uslugu SBBa?
Neki kanali mi rade na istom tom PCju ali konkretno Sport klub ne.
Nisi. D3Go je besplatna usluga (ako se nevaram) za sve korisnike SBB digitalne kablovske i SK radi samo na SBB mreži da ne bi mogao da das nekom userneme i pass pa da se stekate na jednu pretplatu a taj drugi nije korisnik sbb-a.Nisi li kupio pravo da gledaš kupovinom d3go usluge? Nije i cela ideja da tom uslugom da ti sbb omogući da gledaš, a ti obezbediš kanal?
BECKS,
Da li je istinita tvrdnja da TARGO blokira na svojoj internet mrezi SBB D3GO uslugu, tj kanale koje nema TARGO u ponudi ne mogu da se gledaju na PCju koji je nakacen na Targo net i registrovan je za D3GO uslugu SBBa?
Neki kanali mi rade na istom tom PCju ali konkretno Sport klub ne.
Ja gledam SK na Targo mrezi preko D3Go. Potrebno je samo malo da se ukljuce vijuge i nadje se zaobilazni put...Mada mi je to poslednja opcija, sada kada ima jako kvalitetan stream SK-a od 2500kbps za Ace Player.
Mislim na D3Go aplikaciju za telefone, tablete i komp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari