Šta je novo?

Targo Telekom

Влок 45, све ради како треба (пу, пу, пу).

Proradio malopre...

Ovo mi je prvi duzi prekid za 2 godine, nadam se da ih nece biti ubuduce, jer sam stvarno prezadovoljan uslugom.

Poslednja izmena:
Iako nisam baš sa NBG :) , i meni evo proradelo malopre.

Ko god da je nešto doprineo da proradi, fala mu gde čuo i nečuo :)

Sve je u redu sada.

Samo da ne kupe tt i zatvore ili preprodaju nekim salabajzerima gradsku mrezu ...

Večeras uopšte neće da mi se konektuje na wi-fi...tj daje mi limited connection, a hteo sam da uđem u podešavanja ONT-a čisto da vidim dal i dalje stoji status linking za dodeljivanje IP adrese...ne znam da li da rizikujem sa restartovanjem ONT-a? Svih ovih dana koliko mi ne radi net, uredno mi se laptop i mob kačio na wi-fi i mogao sam da uđem u 192.168.1.1 a sada ne mogu uopšte. Da nije ova intervencija od danas rešila i moj problem možda? xD

Vezano za wi-fi i limited connection, javlja mi se taj problem nekoliko puta mesečno, i uvek mi pomogne restart ont-a.

Pa u normalnim okolnostima mi to reši problem...ali se plašim da restartom ONT-a ne restartujem i lutriju dobijanja IP adrese i čekanja internet konekcije koju nemam skoro 9 dana :D

Poslednja izmena:
Da sada je u redu, blok 8a.... nego....

Za Targo - dvocifreni broj miliona

IZVOR: B92

Kompanije iz Kine, Evrope i Bliskog Istoka zainteresovane su za kupovinu Targo Telekoma za koju bi ponudile dvocifrenu milionsku sumu.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=13&nav_id=923597

E bas to sam pominjao i o tome sam pricao.

Videcemo ali bilo kakvo resenje situacije koje nije status kvo je dobro. Nije lepo nadati se da nece ONT da otkaze ili da nece izgubiti IP ...

Da sada je u redu, blok 8a.... nego....

Za Targo - dvocifreni broj miliona

IZVOR: B92

Kompanije iz Kine, Evrope i Bliskog Istoka zainteresovane su za kupovinu Targo Telekoma za koju bi ponudile dvocifrenu milionsku sumu.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=13&nav_id=923597

Bože, molim ti se, samo stranac... Samo ne neki "domaćin"...

Inače, i ja sam platio unapred i to ne malo, pošto imam net na dva mesta, ukupno 14.000 da bi uštedeo 4.000. Za sada sve ok, da kucnem u drvo.

Bože, molim ti se, samo stranac... Samo ne neki "domaćin"...

Inače, i ja sam platio unapred i to ne malo, pošto imam net na dva mesta, ukupno 14.000 da bi uštedeo 4.000. Za sada sve ok, da kucnem u drvo.
A zasto samo stranac? Da nastavi ovako dobro kao i sadasnji vlasnik koji je isto stranac?

Pozdrav

A zasto samo stranac? Da nastavi ovako dobro kao i sadasnji vlasnik koji je isto stranac?

Pozdrav

Trenutan problem nije u strancu vec u domacoj ... koja je otisla sa vlasti i ti propusti u zakonu pa tuzbe i eto. Covek odustao kada je video koliko je sati.

E sad sto nije sve ranije zavrseno to je druga stvar. Ja bi prihvatio bilo koga cak i SBB samo da se ovo zavrsi.

Ovo je klasična navlakuša veštog vodiča aukcije.Šta mislite kako da zakuvate scenu nego sa ovakvim izjavama bez ijednog jedinog dokaza.

Poslednja izmena:
Ovo je klasična navlakuša veštog vodiča aukcije.Šta mislite kako da zakuvate scenu nego sa ovakvim izjavama bez ijednog jedinog dokaza.

Apsolutno! I na kraju ce svakako biti SBB, Telenor, Mts ... Ali sta nas bole uvo bitno da se problemi rese i da krene u nekom smeru.

Imam malu dilemu.....da li produziti ugovor na jos dve godine pod trenutnim uslovima,ili cekati novog vlasnika i podelu sa novim spilom karata?

Sto bi produzavao ugovor?
Jel te neko tera ili pita da produzis ugovor?
Ima li nekih beneficija da sad porduzujes ugovor?
Ako nema druge (povoljnije) cene ili nekih besplatnih meseci, barem 6m za 2g produzenja ("mora" 6m jer kako "radi" net kad lose radi mora se mnooooogo subvencionirati), sto bi onda sam trcao da produzis a imaces po istoj ceni ovo sto vec koristis i bez produzavanja?

Lutrija brate. Niko ovde ne zna sta ce biti ali ti nesto zelis i sad cekas da cujes tudja misljenja da ne budes dutra ljut na sebe vec mozes da kazes da si poslusao druge, koja god opcija u tebi pobedi, zar ne? [emoji2]
Hocu da kazem nasi odgovori ti nista ne znace realno osim psiholoski na tvoju odluku, ali to nema veze sa razumom.
I ajde da budem bar malo od koristi, ja bih produzio ugovor, jer ti UVEK mozes da prekines obavezu ako oni ne ispunjavaju svoje obaveze u smislu ugovora kojeg ste zajedno potpisali.
Eto, ponogao?

Oni prodaju samo sumnjivo ukopan kabl i ništa više.Nemaju ono najvrednije za prodaju a to je broj korisnika.Da bi se makli i pedalj od tog malog parčenceta novog beograda gde jedino imaju tu statističku grešku od broja korisnika moraju da dobiju dozvole za kopanje i oranje a to ne mogu da kupe na tenderu.
Zamisli samo situaciju da država ujedno prodaje Telekom a sa druge strane nekim miševima daje dozvolu za kopanje i time svesno umanjuje vrednost Telekoma,taj film neće da može.Kada su žute smenili napredni oni im nisu dali niti jedan jedini nalog za oranje i tu je stao posao i tu je počeo njihov problem,jer bez širenja sve ide u propast i na kraju je tako ispalo.
Njihov posao je tačno stao onog dana kada nisu dobili dozvolu da preseku Bulevar i da povežu Mirijevo koje je bilo u planu da ide prvo posle Novog Beograda jer je baš slučajno i to bukvalno u to isto vreme Telekom preko istog tog Mirijeva povezivao optikom svoje tefonske centrale i zatim uvodio vdsl po celom Mirijevu.Mislim da ovo nije nikako bilo slučajno.Kada su shvatili da Telekomova priča sa optikom ide po celoj Srbiji baš onako kako su oni planirali svoje širenje i kako Mirijevo neće biti usamljeno Targo je bukvalno pukao jer su mislili da će tim profitom platiti dobavljače kojima duguju.

Poslednja izmena:
Koji su "simptomi" kada rikne ONT a da to nije samo nemogućnost da se upali? Opet se dešava da uopšte neće da se nakači ni na ethernet ni na wi-fi...net i dalje nemam (dan 10.)...juče sam uspeo da uđem u 192.168.1.1 posle restartovanja ONT-a...ali od sinoć opet neće da se nakači.

Da li je neko trazio da produzavate ugovor?
Da li vi dobijete nesto, bilo sta, ako produzite ugovor?
Da li gubite nesto, bilo sta, ako ne produzite ugovor i nastavite koristiti tt bez nove ugovorne obaveze kao sto ste ga do sada koristili?
Ako su odgovori ne, ne, ne, sto bi ste vi sami trcali da se obavezete na jos 2g neizvesnosti?

Meni je ugovor istekao pre 2 meseca, niti su nudili produženje, niti sam tražio. Dobijam i dalje iste mesečne račune. Targo ne može da nudi potpisivanje bilo kakvih ugovora, jer ne mogu da ti omoguće izbor paketa.
Kada bi mogli, ja bih promenio paket i potpisao novi ugovor.

Oni prodaju samo sumnjivo ukopan kabl i ništa više.Nemaju ono najvrednije za prodaju a to je broj korisnika.Da bi se makli i pedalj od tog malog parčenceta novog beograda gde jedino imaju tu statističku grešku od broja korisnika moraju da dobiju dozvole za kopanje i oranje a to ne mogu da kupe na tenderu.
За почетак довољно је и то што имају јер сада по солитерима на НБГДу имају 2-3% станара као кориснике. Имају много простора за ширење само да обезбеде хардвер за нове кориснике. Не морају да постављају нове каблове и риљају тротоаре, само да се шире тамо где је сва инсталација већ постављена.

Koji su "simptomi" kada rikne ONT a da to nije samo nemogućnost da se upali? Opet se dešava da uopšte neće da se nakači ni na ethernet ni na wi-fi...net i dalje nemam (dan 10.)...juče sam uspeo da uđem u 192.168.1.1 posle restartovanja ONT-a...ali od sinoć opet neće da se nakači.

Jedna dopuna...INTERNET lampica mi blinka, a malopre sam primetio da je i lampica VID počela da blinka (pre je stalno sijala...tv radi normalno za sada) i to blinka sporije od INTERNET lampice. Ne znam da li sada da probam sa restartom ONT-a...

Vrh Dno