cudni su putevi Gospodnji,...Влок 45, све ради како треба (пу, пу, пу).
Meni se juce javili i pricao normalno sa njima danas nisam zvao hvala bogu pa mi netreba.
Jeli BECKS a imal kakve vesti o tom tenderu o kojem su mi pojedini pricali ?
Iskreno, stvarno ne znam nista o tome niti me interesuje.
Da sada je u redu, blok 8a.... nego....
Za Targo - dvocifreni broj miliona
IZVOR: B92
Kompanije iz Kine, Evrope i Bliskog Istoka zainteresovane su za kupovinu Targo Telekoma za koju bi ponudile dvocifrenu milionsku sumu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=13&nav_id=923597
Da sada je u redu, blok 8a.... nego....
Za Targo - dvocifreni broj miliona
IZVOR: B92
Kompanije iz Kine, Evrope i Bliskog Istoka zainteresovane su za kupovinu Targo Telekoma za koju bi ponudile dvocifrenu milionsku sumu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=13&nav_id=923597
A zasto samo stranac? Da nastavi ovako dobro kao i sadasnji vlasnik koji je isto stranac?Bože, molim ti se, samo stranac... Samo ne neki "domaćin"...
Inače, i ja sam platio unapred i to ne malo, pošto imam net na dva mesta, ukupno 14.000 da bi uštedeo 4.000. Za sada sve ok, da kucnem u drvo.
A zasto samo stranac? Da nastavi ovako dobro kao i sadasnji vlasnik koji je isto stranac?
Pozdrav
Ovo je klasična navlakuša veštog vodiča aukcije.Šta mislite kako da zakuvate scenu nego sa ovakvim izjavama bez ijednog jedinog dokaza.
За почетак довољно је и то што имају јер сада по солитерима на НБГДу имају 2-3% станара као кориснике. Имају много простора за ширење само да обезбеде хардвер за нове кориснике. Не морају да постављају нове каблове и риљају тротоаре, само да се шире тамо где је сва инсталација већ постављена.Oni prodaju samo sumnjivo ukopan kabl i ništa više.Nemaju ono najvrednije za prodaju a to je broj korisnika.Da bi se makli i pedalj od tog malog parčenceta novog beograda gde jedino imaju tu statističku grešku od broja korisnika moraju da dobiju dozvole za kopanje i oranje a to ne mogu da kupe na tenderu.
Koji su "simptomi" kada rikne ONT a da to nije samo nemogućnost da se upali? Opet se dešava da uopšte neće da se nakači ni na ethernet ni na wi-fi...net i dalje nemam (dan 10.)...juče sam uspeo da uđem u 192.168.1.1 posle restartovanja ONT-a...ali od sinoć opet neće da se nakači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari