Kakav je Targo u Paviljonima? Ima li dosta prekida?Šta se desilo sa TV signalom? NBG, blok 8a...da li neko kojim slučajem zna nešto?
Kakav je Targo u Paviljonima? Ima li dosta prekida?Šta se desilo sa TV signalom? NBG, blok 8a...da li neko kojim slučajem zna nešto?
Ma ništa nisam dirao, odjednom nestalo na sva 3 TV (jedan LCD i dva matora)...na matorim televizorima već nekoliko dana mi je lošija slika na nekim kanalima (ima snega).
Što se tiče prekida u Paviljonima i Bloku 8a...bilo je jako malo vanrednih (u lokalu) i 2-3 veća koja su bila u okviru ozbiljnijih prekida na većem delu mreže. Najduži prekid za ove 2 godine mi je bio pre neka 2 meseca i trajao je 3-4 dana.
Za dve godine koliko sam kod Targa ovo mi se prvi put desava<srecom pa net radi.Ima nas u kuci koliko oces,neko gleda crtace,neko serije...i sad ovo.Situacija polako dolazi do usijanja![]()
Kakav je Targo u Paviljonima? Ima li dosta prekida?
S druge strane mozda je to i dil s nekim potencijalnim kupcem da se obori cena, nikad se ne zna u Srbiji... Nisam pametan...
Pogledajte prilog 151053
Na nekom striktno tehničkom nivou si u pravu, ali ce potencijalni kupac svakako imati tu informaciju, jer kako bi drugačije Targo opravdao da ima (lupam) 5.000 korisnika a nijednu uplatu na račun poslednjih 6 meseci? Pritom iz vesti b92 mi ne znamo da li se prodaje samo Targo Telekom ili i Nuba net, Nuba invest ili jos neka firma u paketu?
Oni ne prodaju korisnike ili baziu korisnika jer je ona smešna,već infrastrukturu.
Oni ne prodaju korisnike ili baziu korisnika jer je ona smešna,već infrastrukturu.
Centralni deo infrastrukture je 850 kilometara duga okosnica mreže, koja pokriva Srbiju od severa do juga, i od istoka do zapada.
Prodaja će uključivati Metronet, koji obuhvata oko 500 kilometara u gradskom području Beograda.
Dakle nije u BG bas 1%, pre ce biti oko 37%...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari