Alal ti vera. Zvao si korisnički servis jer ti program ne radi?
Zar Twitter ne služi za takva obaveštenja ovih dana - https://twitter.com/Viber
Aaa ti si taj
Samo da ti javim da je stvarno porazgovarala sa tehnickom sluzbom![]()
Beks, pohvali slobodno devojku iz kol centra. A osim što sam mogao preko tvitera da se informišem,
mogao sam i preko sajta http://downdetector.com/status/viber.
Tako da kada sam skontao a bilo je kasno, moram priznati da mi nije bilo svejedno.
U svakom slučaju, hvala svima vama na strpljenju da odgovorite i na ne tako pametna pitanja.
P.S.
Jedno pitanje je, da li je uopšte moguće da neki put ti i slični servisi budu onemogućeni zbog problema od strane provajdera?
Čini mi se da su korisnici SBB imali sličnih problema, da li sa viberom ili nekim drugim ne sećam se.
I kod mene ne radi vec 3 dana.Prvi put od prikljucenja (oktobar 2012)U kol centru kazu moguce cekanje na vezu do 8 dana,sto je smatram uz svo umanjenje racuna jednostavno neprihvatljivo.Jel neko zna da li ima dovoljno elemenata za raskid ugovora?
Da. Rekli su mi da je problem softverske prirode, sto nam govori da raspolazes sa validnim informacijama.Da se bolje "pazilo na casu" znalo bi se da zaista ne mogu resiti problem jer su im licence za softver istekle i da su sada potpuno bespomocni... ono sto rade, rade samo da odrze koliko toliko sistem i to rade bez odgovarajucih sredstava pomocu stapa i kanapa... tako da je odlicno sto upopste radi.
@igoko strpljenja...
Uskoro isticu dvogodisnji ugovori, ima li naznaka da ce moci da se produze i nastavi po starom ?
@Abonimus: A sto se jednostavno ne opustis i ne koristis, umesto da prizivas prekide i nesrecu
Olako je proslo ovo pitanje, i ostalo bez odgovora. Mislim da je bitno.... BECKS, jel mozes da nam das nekakav info oko ovoga? Sta se desava sa svim onim korisnicima kojima istekne ugovorna obaveza? Jel nastavljaju da placaju "po starom" bez ugovorne obaveze, jel se potpisuje novi ugovor (ako se zeli), ili se placa regularna cena po cenovniku? Ovo je po meni, poprilicno bitna stvar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari