... A SNS-ovci - sve strucnjaci moj do moga... OCIGLEDNO! :S:
Iskreno, sada mi je zao sto Dulic nije ostao na svom polozaju jos neku godinu, da Targo doooobro ojaca, u medjuvremenu bi SBB i Telekom krenuo sa optikom (al stvarno), a onda bi me (nas) bilo bas briga za politicare i njihove besmislene parole i grafite.
Vec se pricalo o problemu pre nekoliko stranica.
Pretpostavljam da ne dobijas javnu IP adresu sto je HW/SW problem na opremi.
Znam da nije ni vreme ni mesto ali ne slazem se sa tobom, mozda bi bilo TT-a ali nas nebi bilo... A SNS-ovci - sve strucnjaci moj do moga... OCIGLEDNO! :S:
Iskreno, sada mi je zao sto Dulic nije ostao na svom polozaju jos neku godinu, da Targo doooobro ojaca, u medjuvremenu bi SBB i Telekom krenuo sa optikom (al stvarno), a onda bi me (nas) bilo bas briga za politicare i njihove besmislene parole i grafite.
Meni su ti "bivsi" uvek..... zanimljivi iz raznih "uglova".
Zasto?
O tome mozemo do sutraa imao bi sta zanimljivo ti ispricam!
Ali to ovde nije tema stoga ak te zanima pisi na PM![]()
negde sam procitao da Targo ima 1024 adrese, a po forumu se pominjalo da ima hiljade korisnika.
pretpostavljam da dosta korisnika drzi nonstop torente, video ili slicno, pa zato.
Били мајстори данас и заменили сплајсер (мало се помучили да га наместе) и подесили нешто у разводу од вертикале ка мени и сада је све како треба.Samo da prijavim da nemam ni net ni tv. A kolcentar ne radi nedeljom...
Blok 45.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari