Usla voda u koaksijalni kabal 🙂
... i naravno mikiPSY nastavlja diskusiju van teme kao onomad kad je u ovoj temi raspravljao o TS VDSL modemu i udaljenosti od isturenog stepena tj. centrale :zgran:Prva oluja grmljavina i nestadose Vektor i Ikom xD
Prikačena slika ti je „no comment“ (u negativnom smislu).Ima li kakvih vesti oko prodaje Targa ? Jel Telekom ozvanicio kupovinu ?
Ako nemate šta da napišete vezano za naslov teme, NE PIŠITE samo da bi nešto (drugo) napisali.
Prikačena slika ti je „no comment“ (u negativnom smislu).
Ne znam dali si informisan, ali upravo vlasnik (Vlada Srbije) planira da proda TS, a ne da TS kupuje nekoga...
Linkovi (od pre koji dan):
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_id=841196
http://www.021.rs/Info/Srbija/Culibrk-Konkurencija-ce-pojesti-Telekom-ako-se-ne-proda.html
Ovo je zvanično saopštenje vlasnika TS (i mišljenje urednika jednog dnevnog lista), a ne moja lična želja, nagađanje ili navijanje za bilo koju od opcija, dakle samo prenosim zvanično saopštenje javno izneto u medijima u vezi TS, i ne želim da ga komentarišem.
Poštovani čitajući iznete komentare povodom izjave premijera kao i određenih ljudi osetio sam potrebu da iznesem nekoliko činjenica.Prva i osnovna je da Telekom nije javno preduzeće već akcionarsko društvo.
Drugo, za neupućene nije vlada Zorana Đinđića niti bilo koja druga otkupila 29% od italijana i 20% od Grka već je to uradio sam Telekom iz sopstvenih prihoda.
Treće, sopstvenim sredstvima je otkupio i Telekom Srpske kao i Mtel u Crnoj Gori.
Četvrto, niko javnosti ne iznosi jednu od mnogih činjenica da Telekom Srbija svakog sedmog u mesecu prebacuje državi novac za isplatu plata u osnovnom,srednjem i visokom obrazovanju.
Peto, po potrebi država od telekoma uzima određena sredstva po potrebi i za isplatu penzija.
Pustite i ne čerupajte Telekom samo godinu dana pa bi ste videli koliki bi profit ta firma imala i kolko bi koristi imali građani.Vi želite da uradite isto što i Slobodan Milošević 1997. godine kada je prodao Telekom i tim novcima isplatio dve i po penzije pred izbore.Ne kolje se vo zbog kilograma mesa, gospodo.
Pa zar treba da Ti (Vam) se kaže da post treba da ima veze sa naslovom teme, a Ti se još buniš kad neko to spomene?A ti si neki wannabe moderator? Kakve veze tvoj post ima sa targom?
E sad, ne bih ja pisao sve ovo da se problem nije pogorsao, vidim dosta ljudi se zali na nekakvo restartovanje pa ostaju bez interneta dan-dva ali meni Internet ne radi vec evo nedelju dana. Na ruteru mu svetli Power, Link, Auth i Wlan a svetluca mu Internet(uzeo sam samo paket Interneta, ne i TV) Pun je signal, na uredjajima se kacim bez problema ali Interneta nigde.
Vidim u komentarima dosta nekih alternativa i zanima me da li je ovaj problem resiv i kako?
(Sent from my Komšija's wifi) :sceptic:
“Internet” ONT lampica i ne treba da svetli uopšte ako je ONT u full bridge modu, bar meni (nikad) ne svetli. Lampice koje mi svetle na (full bridge-ovanom) ONT-u su: POWER (neprekidno zelena), LINK (neprekidno zelena), AUTH (neprekidno zelena), LAN1 (neprekidno svetli ili treperi zeleno u zavisnosti od protoka), VID (neprekidno zelena), dok sve ostale lampice ne svetle uopšte. Verovatno si se pogrešno izrazio ili sam te ja pogrešno razumeo ili možda je kod Tebe svetlela i “Internet” lampica kad ti je bio bridge-ovan ONT?...Bridge mode mi ja radio kako treba, ali već prvi restart mog rutera (zbog promene nekog setovanja, pri administriranju) je izavao gubitak veze (blinkanje Internet lampice) u trajanju od 7-8 sati, pa je sadašnji setup iznuđen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari