Kakve gluposti… Te priče da ih je neko kupio, pa kao sad to krije ko zmija noge i tome slično su neopisive nebuloze. A ako su IP adrese stvarno problem (nebuloza na kvadrat), zašto postojeći Targo korisnici ne mogu da promene paket na brži net ili twin (dakle njima je već dodeljena 1 IP javna net adresa, ne treba nova sigurno)? IP adrese sigurno nisu problem…Juce sam od poznanika koji radi kod jednog ISP dobio info da je TT definitivno kupljen od strane Telekoma, a da je trenutni razlog ne sirenja nedostatak IP adresa.
To je jos od juce tako,mada nista cudno,danima nije bilo telenora pa se pojavio.Šta se desilo sa speed test serverom Targo Telekoma?
Trenutno na speedtest.net daje mogućnost izbora 4 servera u Beogradu: Hosted by:
Telenor,
VeratNet,
SBB,
Telekom Srbija...
... a nema više Targo Telekom...
Pogledajte prilog 139128
Ping ka "Telekom Srbija" serveru je meni u proseku 1ms do max 2ms (a u Targo mreži 0ms - skoro sam okačio sliku). Oduvek je tako (meni) i bilo, a i sada je tako.
ONT antene (nezavisno jedna od druge) imaju fabrički 3 položaja, tačnije 3 pozicije koje sam osetiš kad ih pomeraš (po vertikali). Imaš vertikalnu poziciju, ugao 45 stepeni i horizontalnu poziciju, mada možeš da namestiš bilo koju poziciju u rasponu od 90 stepeni. Osim pomeranja te dve antenice, ostaje ti još jedino da menjaš Wireless Channel, i tu se mogućnosti završavaju što se tiče ONT wi-fi signala. Probaj sam kombinaciju pa vidi šta daje najbolji wi-fi prijem kod tebe, nema tu neke velike mudrosti i nauke, i ne postoji "sigurna" kombinacija koja uvek daje najbolji rezultat, ako na to misliš......Da ih nakrivim pod uglom od devedeset stepeni ili ispravim skroz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari