Šta je novo?

Targo Telekom

Ovoga puta, problemi su me, izgleda, mimoišli
5y8yty8u.jpg

^
ako ciljaš na "Device Running Time" ONT-a, to ne bi trebalo da ima veze sa uslugom Targa, već sa tim kad je nestalo struje. Up-time vreme samog ONT-a zavisi od prekida električne energije, pa sve i da nije uboden optički kabl, sam ONT treba da (neprekidno) radi ako ima struje. Tako je bar kod mene, i za vreme onog jednog i jedinog dužeg prekida (čini mi se sveukupno oko 16h, tačnije od 6pm do narednog dana oko 10am) meni je ONT radio i lampice su normalno sijale iako nije bilo interneta (NET BASE paket imam).
Evo dioda na ONT-u (i onda kad nije radio net, i sada kada radi), neprekidno sve sijaju osim LAN1 koji treperi kad ima protoka:
ONT_ECI Telecom.JPG

Takođe ONT se nije restartovao, a "Device Running Time" ONT-a mi je od zadnjeg nestanka struje, a ne od prekida internet usluge TT-a... Ako nekog interesuje internet usluga se sama "vratila", tako da ništa nisam treba da diram (niti resetujem)...

Poslednja izmena:
Tako isto i kod mene pise i na ruteru i na ONT. Ali je net nestajao a ja release renew ... Doduse bez ikakve koristi al ajde :D

Isto tako kako kaze Lik BG je i kod mene ;) doduse ja sam reset ONT na dugme jutros na kraju (dozlogrdilo mi pa reko probam)

Cek Becks dize paragon lvl ? Sta mu ga je to ?? xD

Poslednja izmena:
Ja imam problem sa povremenim restartom ONT-a. Ovaj uptime je od poslednjeg spontanog restarta.
Još mi se nije desilo (nisam primetio) da je ONT konektovan (ima IP adresu), a da nema protoka. Tu ne računam probleme sa DNS serverom

U bloku 19a je sve ok. Jedini prekid od decembra 2012 do danas je onaj pre neki dan koji je trajao preko 12 sati.

Blok 45 (soliteri u Jurija Gagarina) opet isto kao sinoc. Za sada je bilo dva prekida od po 10 min.

Identicno. Vise ga nema a kontam i nerade do ponedeljka...

Savrseno! A sad traziti da umanje lepo racun...

Dodje i ode al ostane tako kratko da ni meil nemogu poslati.

Moram da napomenem da je ovo tek drugi problem od kad sam na Targu. Ali je kao sto sam i mislio ... Molis Isusa Hrista da ne otkaze! E sad sta ce biti dalje ... Ce da vidimo.

Poslednja izmena:
Prekidi i dalje traju kod mene. Nadam se da će da se reši problem ubrzo

Ja bi radije da moze bez toga ali kad nemoz ni davih dobijes na telefon... Izem li ga.
Da nam poklanjaju net pa da ćutimo,ali pošto nije to slučaj,onda se uvek kod ovakvih situacija traži umanjenje računa.
Ne nalazimo mi pare na ulici...bar ja ne nalazim,za druge ne znam.

Da nam poklanjaju net pa da ćutimo,ali pošto nije to slučaj,onda se uvek kod ovakvih situacija traži umanjenje računa.
Ne nalazimo mi pare na ulici...bar ja ne nalazim,za druge ne znam.

Slazem se apsolutno. Bilo bi dobro da nema toga al eto..

Brine samo cinjenica da je do sada barem bilo nekog nabadanja sta i kako ce bude sa targom ali sada ni toga nema. Pricalo se februar ali sada je vec kraj marta i nista...

Dakle neka lepo prodaju i cao. Neznam sta vise cekaju.

Nije fer prema svima generalno a neznam sta cekaju. Trenutno mi SBB lici na nirvamu xD

A mts mb otide tako da ce od sad logovanje bude sporo uzas :-D

Poslednja izmena:
Eto kao sto sam i mislio... Nedeljom nerade neta nema a previdjam im pakleni ponedeljak @_@

I ja sam u B45. Juče je bilo čestih prekida, danas net ni da bekne. :( TV radi.

Jeste ovo prvi ozbiljan prekid za ovih godinu ipo koliko ih koristim, ali mogu makar da se oglase na sajtu. Stvarno ružno sa njihove strane.

Blok 8a, nema nikakvih problema srećom, ali potpuno razumem Vas koji imate. Najgore od svega
jeste što nemate kome da javite, a oni koji bi trebalo da problem rešavaju ostavljaju vas
u potpunom mraku u vezi sa informacijama o tome da li je popravka u toku ili ne.

Jedna informacija na sajtu, zar je to toliko teško!?

Bas to Bivise!
Samo jedna stvar... Ja imam kome da se javim!

Od petka trpim jedini odgovor koj sam i uspeo da dobijem a na meil je "prosledjeno podrsci" sto je ukratko nista.

Ako problem nebude resen i sutra se niko ne javi i ja lepo odo kod RATEL-a.

Blok 63, isti problem danima.Net danas ni da bekne..... Tv radi....Ne mogu da verujem koji odnos imaju prema korisnicima.Mogu da razumem da dodje do nekog problema teh,prirode (to se desava kod svih prov.)ali da te niko ne obavesti i sto je jos gore da ti nemozes nikoga da obavestis; to mi nije jasno.Da li neko moze da mi kaze ,u slucaju da se ova lakrdija nastavi,koje su nase opcije .Hvala

Dakle, mi iz b45 došli na red da nemamo net. Jeste prvi put ali prilično iritira. Već sam se raspitao i lako mogu da pređem kod Beogrida na duo paket 16/16,
ali ipak neću tako lako odustati od Targoa, ipak je njihova ponuda najpovoljnija.

Dakle, mi iz b45 došli na red da nemamo net. Jeste prvi put ali prilično iritira. Već sam se raspitao i lako mogu da pređem kod Beogrida na duo paket 16/16,
ali ipak neću tako lako odustati od Targoa, ipak je njihova ponuda najpovoljnija.

Koliko se ja secam beogrid je ima jedno ka svojoj mrezi a drugo ka spoljnoj ( ili ti internetu ).

Sta nam ostaje ? Sutra masovno zivkamo trazimo objasnjenje kao i da nam poslednja 3 dana izbrisu sa racuna (petak subota nedelja). A kontam videcemo sta dalje.
Iskreno sam mislio da ce se Becks pojaviti i reci nesto ali eto.

Gledajte na to ovako, makar nema Soboslikara da kaze da je to sve kako treba.

Vidi... Dobro je što u temi nema više ni Sloboslikara, ni Radnika Targa, a nadam se da se sada neće pojaviti ni ostali trolovi "da komšiji crkne krava" 99% ove teme je zbog njih postalo beskorisno.
Niti su radnici Targa preko ovog foruma mogli da ostvare svoje plate i dažbine koje im je firma ostala dužna (karikiram), već su trovali ovde korisnike koji su bili zadovoljni ili ne uslugom koju plaćaju. Niti je Sloboslikar mogao da ubedi ljude koji su od starta imali probleme sa Targom da je isti Sveti Gral provajdinga. Žao mi je ljudi koji su imali realne probleme, a na trolove neću da trošim reči.
Ono što mene sad zanima, a i vas kojima je zveknuo internet je kada će da proradi, i na žalost, do kada će da radi pre ponovnog zveketa, pošto očigledno stanje postaje sve lošije...

A to ti je ono... Nisam toliko bogat da kupujem jeftino.

A Targo je imao strasno losih investicija vise nego ocigledno (recimo ova tragedija od ONT).

E sad da cekamo sutra pa ko prvi dodje do onih u call centru idodje do neke informacije neka zalepi.

Edit: a dabome drzi bure vodu dok majstori odu xD

Poslednja izmena:
Nešto čačkaju, upravo mi si izgubio i tv signal. Pošto krećem sad na posao, nek javi neko da li se nešto desilo u toku dana.

Definitivno nesto cackaju. Vidim da je ruter negde sinoc ili jutros vratio net i ponovo izgubio. Sace uskoro 9 sati pa ce i zivkam.

EDIT: Eve sada ga ima (ili ti trenutno ga ima jel)

Poslednja izmena:
Kod mene je radio net bukvalno 2 min. Taman da skinem mail.

Ah kako je lepo ziveti u laznoj nadi da ce sve da bude bolje!!! Ljudi jel vama jasno da je bilo samo pitanje dana kada ce se ovako nesto dogodi i da krenu sve veci i veci problemi, ali ne svi pametni i samo kace slike sa speed testa. Gde su vam sada slike kako vam radi net, nema jer vam ni net ne radi kako treba?! A pitanje je hoce proraditi a ako i proradi opet pitanje koliko ce da radi dok ne naidje na novi porblem?

Jednom reciju presipanje iz supljeg u prazno. Zelim vam sve najbolje i da vi koji imate TT da vam proradi da uzivate jos koliko mozete ali ja se ne bih bas zaludjivao i ziveo u laznoj nadi da ce da bude bolje nego bih gledao vec neku alternativu da uzmem jer ovo je pitanje samo kada ce totalno da prsne.

Meni je zabo net u subotu uvece i nije radio tokom nedelje, Blok 62. Od jutros se pojavi na par minuta pa nestane. Call centar ne mogu da dobijem, stalno je zauzeto.

Nema teorije da se dobiju na fon. Zovem ih od devet sati. Sta nam ljudi rade, ovo je totalni bezobrazluk!

Nazad
Vrh Dno