Nista oko DL/UP profila nije menjano ili smanjeno na bilo koji nacin, tj. i dalje se daje veci bandwidth nego sto je definisano paketom.
Stvarno ne razumem sta radite sa tolikim materijalom ? Meni jedan prijatelj narezao 4-5 filmova jos pre 3 godine i jos ih nisam sve odgledao. A kad bi mi neko rekao da moram samo da odgledam 9TB... goru kaznu nebi mogao da mi smislinapunih NAS od 9TB, pa sad biram šta skidam![]()
Za tebe i tebi slicnog misljenja imam samo jednu molbu: navedi mi samo jednog provajdera koji nudi bolju vezu za istu cenu !Muka mi od Targo telekoma, muka mi od takvih kao sto si ti. Jasno je meni sve, ali pretera ga. Iskuliraj malo.
Daj Boze da za ovih 10 dana poprave sve i da vise ne dolazim ovde kako bih saznao i nadao se da ce sve biti okej.
Niski udarci, ali mozda mi je i tako nesto promaklo. Nasa gramatika je komplicirana, ne ?Za razliku od tebe, 'ne znam' i sa mnom', pisem odvojeno. I jos mnogo toga. A i jos jedna je razlika - ne vodim zivot na ovom forumu.
Odakle takav paket kod njih? Zvuci odlicno...samo nigde to nisam video.Na kraju moram da se uključim. Šta to NUDI Targo, a da može u razumnom roku od 7 dana počne da koristi? 0 brzinu po 0 ceni.
Targo je nekad nešto NUDIO. Ostali provajderi NUDE i dalje ma kakve cene bile.
Ja imam kod Telekoma 50/10 za 2400/mesečno. Dovoljno dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari