Šta je novo?

Targo Telekom

Izvini, ali sada je 2014ta?!?

Cekao sam da neko to primeti, jer im ta vest stoji na sajtu. A na FB su se oglasili...

Akcija "Novi TARGO paketi - veće brzine, niže cene", koja je počela 01.06.2013, se nastavlja i traje do 28.02.2014.

Uslovi akcije ostaju isti, a više informacija možete naći na www.targotelekom.rs.

Vaš TARGO Telekom

Kao sto rekoh, bajka se nastavlja.

Акција (попуст) која траје толико дуго, чак осам месеци, није акција већ редовна понуда. Постоји ваљда законско ограничење трајања попуста како би се спречило варање купаца.

Zakonsko ograničenje popusta,,,,,,,:smash:baš si me razveselio????U zemlji sa 3 miliona nerešenih sudskih premeta.

Да ли је неко уопште склопио уговор у последњих месец, два, три месеца?

1/06/2013

NOVA AKCIJSKA PONUDA OD 01.06.2013.

NOVA AKCIJSKA PONUDA!

NOVI PAKETI! NOVE CENE!

Samo sa TARGO Telekomom dobijate VIŠE za MANJE!

Danas počinje naša akcija kojom svi novi korisnici dobijaju VEĆE brzine po NIŽIM cenama.

Svi korisnici koji u promotivnom periodu od 01.06. do 31.12.2013. potpišu ugovor po uslovima iz Akcijske ponude moći će da koriste nove brže Internet i Twin pakete po znatno povoljnijim cenama.

Vaš TARGO Telekom

Naravno da nema novih paketa niti novih cena, sve je isto samo se bajka produzava do kraja februara.

Laganje se nastavlja ekspresnom brzinom, ali bar su dokazali da ima zivih ljudi tamo i da mozda nesto i rade. Ajd da sacekamo jos 20 dana, valjda ce se nesto desiti.
Jel ti vidis kralju da je to 2013 god, to je proslo pre 9 dana.
Srecno.

Ljudi samo opusteno,brzina svetlosti je bitna.

Kad se cec toliko da ne kazem sta ovde, ajde malo i ovako:

ДИГИТАЛНА ЗА СВЕ!

РАДИЈУС ВЕКТОР вам доноси телевизију какву још нисте видели!
Бесплатно за све кориснике РАДИЈУС ВЕКТОРА!

Од 1. јуна, свим корисницима РАДИЈУС ВЕКТОРА основни пакет кабловске телевизије је доступан и у дигиталном формату!
- Преко 60 дигиталних ТВ канала
- "HD" канали
- Први "3D" канал у Србији
- Дигиталне радио станице

Ajmo sad svi koji nisu videli digitalnu ranije, pisite. Akcija je i dalje u toku, ali sto bi neko prozivao tako divnog provajdera. Treba samo pljuvati po novom...
A bilo bi dobro da neko potvrdi da li ZAISTA u osnovnom paketu ima 3D i HD kanala.

Poslednja izmena:
Zašto njega pitaš? Pitaj njih da li vide, pošto to stoji na njihovom sajtu kao aktuelna ponuda - http://www.targotelekom.rs/vesti/nova-akcijska-ponuda-od-01-06-2013-2/

Lepo pise "Produžava se akcija “Novi TARGO paketi – veće brzine, niže cene” do 28.02.2014." znaci produzava se akcija koja je trajala do kraja prosle godine.

"Akcija “Novi TARGO paketi – veće brzine, niže cene”, koja je počela 01.06.2013, se nastavlja i traje do 28.02.2014."

Evo sta pise koja je pocela 1.6.13 nastavlja se do 28.2.14, sta je nelogicno u ovoj vesti, a da objavljena je 26.12.13 god.?

Dakle I JESTE aktuelna(jos uvek) ponuda, sta je problem, sta vam nije jasno produzili ljudi akciju do kraja februara(2.mesec) ove 2014 godine???
WTF, jel sam ja lud ili.... ne kapiram sta nije jasno u OVOJ vesti.

EDIT: Sad sam proverio na TT sajtu, ONA vest sto je onaj gore stavio je vest od 1.6.2013 god. tada je objavljena, nova je objavljena 26.12.13 sa produzetkom akcije do kraja februara.
A ta vest sto je on stavio je na 3 (terecoj) strani pod VESTI, a ne na prvoj, na prvoj je ova sto sam ja citirao, eto.

Poslednja izmena:
A bilo bi dobro da neko potvrdi da li ZAISTA u osnovnom paketu ima 3D i HD kanala.

U osnovnom paketu, gledas preko DVB-C tunera u TV-u imas sledece : RTS HD, ZDF HD, 2DF HD, RT HD, RT DOC HD, Trace Sport HD, Trace Urban HD, High TV 3D je bio do skoro, ali ga nema vise.
Generalno, svi ti HD kanali su bezvz i pretpostavljam da su svi FTA...tako da je to ubaceno, tek onako "imamo i mi HD free"

Dok sam bio na RV, svi ti kanali su vazili za TEST kanale, zato pitam, da li su postali osnovna ponuda.

I dalje pise TEST, ne znam kako su ih zvanicno definisali.

Жалосно је што Тарго оглашава акцију и нуди нешто кад већ пола године није у стању да прикључи нове кориснике. Нуди услугу коју не може да пружи. То помало делује непоштено. Требало би на прву страну сајта да ставе обавештење да ће прикључења почети тек од фебруара. Тако би сви знали на чему су.

Da si se potrudio da procitas moj sledeci post, kao sto nisi, video bi identicnu recenicu koju si citirao. Ubuduce kad hoces da se raspravljas makar PROCITAJ ono sto citiras do kraja.

Ako te bas zanima, vest sam nasao tako sto sam na PRVOJ strani kliknu na baner VECE BRZINE-MANJE CENE...

Ali da bi to primetio morao bi da se potrudis da procitas sta pise. A to tebi bas ne ide od ruke

HINT: http://www.targotelekom.rs/ SACEKAJ 2 sekunde i pisace to o cemu pricam, pod tackom 2 je.

Poslednja izmena:
Kakav protok, sta reci!?
Evo, upravo mi je zablokirao ceo komp. Morao sam ovo mucenje da ovekovecim!

Prilozi

• photo.jpg
    photo.jpg
    744.8 KB · Pregleda: 192
ubadepu6.jpg

Da si se potrudio da procitas moj sledeci post, kao sto nisi, video bi identicnu recenicu koju si citirao. Ubuduce kad hoces da se raspravljas makar PROCITAJ ono sto citiras do kraja.

Ako te bas zanima, vest sam nasao tako sto sam na PRVOJ strani kliknu na baner VECE BRZINE-MANJE CENE...

Ali da bi to primetio morao bi da se potrudis da procitas sta pise. A to tebi bas ne ide od ruke

HINT: http://www.targotelekom.rs/ SACEKAJ 2 sekunde i pisace to o cemu pricam, pod tackom 2 je.

...Da si se ti potrudio da procitas moj post kako valja, VIDEO bi da sam citirao drugog usera a ne tebe i njemu sam odgovarao na to sto ti pises. Odgovori sam roadraceru na to sto je komentarisao da je to aktuelana ponuda, misleci sa tim datumom, a ja sam mu rekao da je to bajata vest i da ima update od 26.12.13, tako da sta si ti na baneru nasao apsolutno me ne interesuje. A da tebi ne ide od ruke svasta to se ovde vidi, brate pogreno si napisao i sad se kao nesto vadis, gluposti, idi pod VESTI pa ces videti uneo si ovde polemiku oko gluposti a ja sam samo pokusao da objasnim da nisu oni nista pogresili na sajtu VEC si TI postavio bajatu vest.
Oladi zivota ti malo....

To ja I pisem sve vreme da reklamiraju bajatu akciju pogresno linkovano na prvoj strani Na FB su napisali da je ta akcija produzena do kraja februara, sto sam takodje citirao
Ali neki imaju problema I sa citanjem...

Lepo i jasno je napisan datum kada je ta vest objavljena: http://www.targotelekom.rs/vesti/nova-akcijska-ponuda-od-01-06-2013-2/

@ iCupavi
A kako ti znas da mnogi nemaju net ? Koliko se secam tvojih postova, ti si na wi-fi ONT-a nakacio nekoliko uredjaja, a ko zna, mozda ti se nakacio i ceo komsiluk :) Jesi probao na LAN, da iskljucis wi-fi ?

Pa znam bar 10 ljudi iz mog kraja koji imaju identicne probleme, samo sto ne pisu po forumu i ne zovu kontakt centar.
I na kablu je isto. A ostaje mi opcija da odradim akciju sa drugim ruterom, ali tome cu se posvetiti za par dana.

A sto se komsija tice, tesko da bi neko mogao da provali sifru. Cak sam je skoro i promenio, jer sam pomisilo za sec da je to mozda slucaj(bolje reci, ponadao sam se).
A nisam znao da ne moze u XXI veku sa optikom i najnovijom tehnologijom, da se nakaci par komjutera na wi-fi i da sve radi ok. U pitanju je klasicno surfovanje netom, da ne bude zabune i dodatnih pitanja.

Samo, nije mi jasno, ko vas placa da stalno trazite izgovore i nalazite probleme koji ne postoje. Jasno je da ne radi sve kako treba. Jasno kao dan. Da radi, sada bi ovde svi hvalili Targo i ne bi se sprdali sa njihovim paketima, prikljucenjima, akcijama koje ne postoje i brzinom svetlosti koja je sporija od Radijus V.
Toliko.

Dovoljno je što ima samo par vas koji pljujete Targo. Već smo ti predlagali kako da proveris konekcije jer možda imaš uređaj koji pravi problem. A tih 10 ljudi koji imaju probleme ali ih ne zanima da ih rese ili se posavetuju, ne znam ni sta ce im optika. Ja kad imam problem i resenje, ja ga resim u ovom slucaju, promenio bih provajdera momentalno i presao kod vec proverenih i iskusnih koji rade kao sat...

Samo, nije mi jasno, ko vas placa da stalno trazite izgovore i nalazite probleme koji ne postoje. Jasno je da ne radi sve kako treba. Jasno kao dan. Da radi, sada bi ovde svi hvalili Targo i ne bi se sprdali sa njihovim paketima, prikljucenjima, akcijama koje ne postoje i brzinom svetlosti koja je sporija od Radijus V.
Toliko.

To sto si napisao nije tacno, znas i sam, bez ljutnje. Ja se, kao i svi ostali korisnici iskreno nadam da ce na kraju sve biti u redu. Meni je i ovakav Targo sa kvarovima bolji od svih ostalih dostupnih provajdera, a izmenjao sam ih dosta i znam razliku ne samo po konekciji vec i korektnom ugovoru i ophodjenju. Mozes to da shvatis kako god zelis jer me tudja misljenja ne tangiraju. Ako imas problema, obrati im se i resice ti ih cim budu mogli i to je to.
Ako su spomenuli brzinu svetlosti, nisu nista pogresili, kroz opticki kabl prolazi svetlost zar ne ? O Vektoru necu da komentarisem, za mene oni vise ne postoje za navek i mogu da se vrate na selo odakle su dosli.

Ovde sa citanjem samo jedna osoba ima problema... zna ona koja je verovatno ce se i javiti da doda nesto....
Zanimljivo je da ovde TT pljuju najvise(znaci ne samo) oni koji TT internet cak ni nemaju. I bre ljudi ovo na sve lici samo ne na temu TT, mnogi su dosli na ovu temu samo da bi flame-ovali znamo i koji su, nekada su bili "radnici targa" sad su neki drugi, pa bi ih zamolio da ne truju vise temu.

Ja ne vidim da su 'radnici targa' napisali bilo sta sto nije vezano za Targo, ili sto nije istina.

Evo ga jos jedan, ajde brate idi na neku drugu temu pa podpaljuj tamo, batali te gluposti, please....

Internet njihov imam pola godine i osim brzine je ******! Puca jako cesto i to je to! Da sam cesce kuci(a nisam zbog posla) odjavio bi ga...to je jedina istina.

Evo ga jos jedan, ajde brate idi na neku drugu temu pa podpaljuj tamo, batali te gluposti, please....

Ne, ja nisam radnik targa. Naprotiv. Ali sam upucen u celu pricu, vrlo verovatno vise nego ti i vecina ovde. Ali opet, batali te fazone "gluposti, potpaljivanje ", nego izvoli napisi sta su radnici targa napisali, a da nije istina.

Nazad
Vrh Dno