Sve to stoji ali Targo je optika. Postoje ljudi kojima sam iskreno rekao da traze drugog provajdera jer im je NET prakticno neupotrebljiv zbog silnih prekida.
Koji odgovor dobijam: "Pa necu da se vracam u 19 vek. Nastavicu da koristim ovako."
Mozda sam lud ali to prosto ne mogu da razumem.
Dautovic i Dusman - poslednje upozorenje
ja jedino mogu sa tobom da se slozim i da mozda kazem da bi tako i trebao da razmislja pravi moderator.Dautovic i Dusman su ozbiljni ljudi, a ako vec vas 5-6 moderatora zavodite red na jednoj diskusiji, onda trebate da cistite provokatore kao sto su @UnknowName, @Alister i slicni, koji se javljaju samo da provociraju ostale diskutante a nikada nista ne napisu u vezi teme. Zbog takvih drugi diskutanti dolaze u situaciju da im drzite lekcije kao maloj deci.
Nije moje da vam ja nesto sugerisem, vasa je stvar kako cete voditi vas forum.
Kod mene u ulazu NIKO nije dobio racun jos uvek xD tako da svi globalno cutimo dok nedodje ili slicno.
Tvoj komentar bi imao smisla samo ako bi potpisao ugovor (sa ili bez ugovorene obaveze) i da ti je krenula naplata od strane TT-a iako nemaš ugovorenu uslugu (jer i ne postoji TT mreža) a ugovor ne možeš da raskineš (sa ili bez penala). Pošto ništa od toga nema (čak za Mirijevo ni ugovora) onda ti je komentar samo kukanje što nisi dobio ono što ti je neki radnik ili komercijalista usmeno obećao, tačnije preneo lepe želje TT-a koje se nisu ostvarile bar za sada (iz bilo kojih razloga). Ja slušam celog života svakojake lepe želje i obećanja (i od rođaka, a i od ostalih), ali to ne uzimam zdravo za gotovo kao ti sada... Svako od nas je za nešto bio ubeđen čak lično, pa je posle video da od toga nema ništa. Pošto ugovor niti potraživanja od TT-a ne postoje, pravno gledano nisu te novčano oštetio niti prevarili. Usmena obećanja ili pismena koja nisu ugovor dve strane se ne računaju, niti su obavezujuća. Targo se ne finansira iz budžeta Srbije, pa da kažeš da su ipak deo tvojih para uzeli (kao što na primer možeš da kažeš za TS).Za priključenje Mirijeva na njihovu nevidljivu optiku rekli su mart ove godine čim počne građevinska sezona,pa su zatim rekli ne mi ipak čekamo septembar kad ljudi dođu sa odmora da nas vide kako umetničnki lepimo kanalice po plafonima.
Vidim sada se trabunja o nekakvom februaru mora da se tada mačke pare na sve strane pa da ih iskoriste u zanosu ekstaze za kopanje onih mikro rovova.
Aman ljudi ,svaki put kad su pominjali neki rok nisu rekli ama baš niti jednu jedinu činjenicu koja ide u prilog njihovim lažljivim izjavama.Verovatno tipuju na izbore u Beogradu pa da iskoriste ovo trenutno bezvlašće pa da krenu opet sa kopanjem na divljaka sve verujući da će žuti opet doći na vlast i da će Dulić Muljić opet da sedne u fotelju.
Meni stvarno neke stvari nisu jasne, ove neke karakterne osobine koje nisu strane i drugim narodima ali su u potpunosti izgleda srasle sa mentalitetom našeg naroda.
Nije ni čudo što smo tu gde smo, kada svako gleda svakog da pređe, da ućari nešto, da ne plati.
Zar je toliko problem tebi i tvojim komšijama da pozovete call centar kao što sam i ja uradio i lepo ih informišete da niste dobili račune.
U roku od dve sekunde dobićete ih na mejl.
Ali dobro, možda sam ja ipak lud ili su me moji izgleda prilično loše vaspitali pa sam naučen da se svaka usluga mora platiti.
Ključna reč.nisacim![]()
Tvoj komentar bi imao smisla samo ako bi potpisao ugovor (sa ili bez ugovorene obaveze) i da ti je krenula naplata od strane TT-a iako nemaš ugovorenu uslugu (jer i ne postoji TT mreža) a ugovor ne možeš da raskineš (sa ili bez penala). Pošto ništa od toga nema (čak za Mirijevo ni ugovora) onda ti je komentar samo kukanje što nisi dobio ono što ti je neki radnik ili komercijalista usmeno obećao, tačnije preneo lepe želje TT-a koje se nisu ostvarile bar za sada (iz bilo kojih razloga). Ja slušam celog života svakojake lepe želje i obećanja (i od rođaka, a i od ostalih), ali to ne uzimam zdravo za gotovo kao ti sada... Svako od nas je za nešto bio ubeđen čak lično, pa je posle video da od toga nema ništa. Pošto ugovor niti potraživanja od TT-a ne postoje, pravno gledano nisu te novčano oštetio niti prevarili. Usmena obećanja ili pismena koja nisu ugovor dve strane se ne računaju, niti su obavezujuća. Targo se ne finansira iz budžeta Srbije, pa da kažeš da su ipak deo tvojih para uzeli (kao što na primer možeš da kažeš za TS).
Vlasnik TT ima lepe zelje da na ovo trziste donese nesto novo. I na sajtu pise da ce vas prikljuciti i ako ste jedini u zgradi koji zeli da se prikljuci. To inace ne zeli ni jedan drugi provajder da radi. Kad sam pitao u poslovnici SBB, oni su mi rekli da ce me prikljuciti kad im sakupim zahteve od 50% stanara zgrade (koja ima 80 stanova) !??? To znaci na sveti nikad. I ko je pratio ovu temu, mogao je primetiti i informaciju da imaju problema i sa beogradskim vlastima u vezi dozvola za provlacenje kablova, znaci ne zavisi sve od njih i njihovih zelja i dobre volje. Mi smo takav narod kakav jesmo i u Srbiji je tesko i poslovati. Eto i Kinezi zatvaraju radnje po Beogradu, a opstajali su i za vreme bombardovanja, pa vi razmisljajte zasto TT jos nije u Mirjevu.
Vlasnik TT ima lepe zelje da na ovo trziste donese nesto novo. I na sajtu pise da ce vas prikljuciti i ako ste jedini u zgradi koji zeli da se prikljuci. To inace ne zeli ni jedan drugi provajder da radi. Kad sam pitao u poslovnici SBB, oni su mi rekli da ce me prikljuciti kad im sakupim zahteve od 50% stanara zgrade (koja ima 80 stanova) !??? To znaci na sveti nikad. I ko je pratio ovu temu, mogao je primetiti i informaciju da imaju problema i sa beogradskim vlastima u vezi dozvola za provlacenje kablova, znaci ne zavisi sve od njih i njihovih zelja i dobre volje. Mi smo takav narod kakav jesmo i u Srbiji je tesko i poslovati. Eto i Kinezi zatvaraju radnje po Beogradu, a opstajali su i za vreme bombardovanja, pa vi razmisljajte zasto TT jos nije u Mirjevu.
Izgleda da nije isto svima,evo kod mene preko ONT-a znaci nije u bridge modu,sve normalno radi,cak da kazem savrseno.Nema reseta sve sljaka kao od prvog dana kad je uveden a evo ima vise od godinu dana.
Pogledajte prilog 128788
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari