Od mene mozete slobodno ocekivati pomoc, savet i informacije, ali tacne i proverene informacije(sve sto je bivsi kolega/kolege napisao u postu je pre svega tracarenje).
Takodje postoje neke informacije koje naravno znam ali ne mogu da ih postavim ovde.
ok moze li onda informacija zasto mi internet puca zadnjih mesec dana po par puta dnevno ?
zvao sam .... ali u onom call centru kao da rade ovce ili ..... krave .... ili neke domace zivotinje ... pojma nemaju, niti sam dobio neku normalnu informaciju od njih.
Ovo sam doziveo par puta na vise lokacija i jedino je SBB do sad bio korektan i iskren .... uvek su priznavali da je do njih problem i davali neku procenu kad ce biti resen (procena me ne zanima samo da ne lazu ... "kod nas sve radi")
Art Communications dok sam bio na konjarniku tuga cemer i jad .... tokom dana do nekih 2 ujutru ping 2000+ms packet loss oko 20% + ..... i uvek su mi pricali bajke kako je kod njih sve ok, da bi mi radnik koj je dosao kod mene u stan da proveri lepo rekao "prodali smo previse kapaciteta i kad su sve online zagusenje je ogromno", preselio sam se cim sam nasao drugi stan jer mi je internet trebao za posao.
Radius vektor, zaposlili crnogorce koji ne znaju srpski da izgovaraju ..... i kao stablo ..... "sve je u redu kod nas", zamenjeni targo telekomom cim se ukazala mogucnost.
Targo telekom .... 5 meseci besprekornog interneta ... zanji mesec katastrofa, od 2 do 20 prekida tokom dana (nisam non stop na kompjuteru ko zna koliko se to cest odesava), zovem ih ..... hm .... provericemo .... kod nas je sve ok...... EEEEE srbijo ... kako ok pa imaju valjda neki program koj nadgleda konekcije ... meni se modem resetuje kad hoce i koliko hoce, net nestaje kad mu dodje .... pa negde se to valjda belezi ?
Tako da sam shvatio da sam od pocetka bio u pravu sto se targo telekoma tice, namestena firma na namestenom poslu, koja je sklepana da bi se prodala u sto kracem roku za sto vise para.
Ah da .... korisnika je oko 3000+ informacija od upravnog kadra od pre par meseci, (posto vidim da ovde svi hoce da cuju koliko je to korisnika nakaceno)