Sta su ubacili novo ?Cak i neki novi kanali su se pojavili ovih dana
To je bila ironja, prijatelju
Ubacuju po direktivi besmislene kanale, da bi dokazali da su zivi. A o bitnim stvarima ne vode racuna.
Ja razumem i jedne(TT) i druge.
Pa dobro ja sam sve to rekao i rekao sam da razumem i jedne i druge a ti samo jedne razumes, verovatno ni ti nebi bio blagonaklon da te tako zavlace tri i kusur meseci kao ovog lika sto zavlace, pa on pravi istragu svoju zove kao nov korisnik pa onda kaze da je strari bla, bla...Ja razumem TT jer je taj posao u koji su se upustili jako veliki i potreban je ogroman broj ljudi da bi sve islo glatko i bez problema. Nis, Leskovac, Novi Sad, Cacak i ostali vec imaju kabl TT u tranzitu, a kada ce stici da postave lokalnu mrezu to jeste veliko pitanje jer je i za to potreban veliki novac, a kredite su verovatno vec potrosili na dosadasnju instalaciju. To je mreza u izgradnji i "zalogaj" je veliki i treba to razumeti. Ako bih posao od sebe da sam ja na njihovom mestu, svakako da bih pre prikljucivao one zgrade gde ima vise prijavljenih klijenata. A ko nema strpljenja da ceka, pa ni do sada nije imao bolji net i neka se pomiri sa istim skupim netom i za u buduce. Ja tvrdim da se isplati istrajati u cekanju, pa kad stignu, jer ces imati prvo upola jeftiniju pretplatu i duplo kvalitetniju vezu i to je onda reseno pitanje neta za duzi niz godina.
Al ste bre nestrpljvi.
Ja sam ADSL zahtev Telekomu podneo oktobra 2008. Javili su mi se negde maja 2010. da mi je zahtev odobren i da mogu da idem po opremu. To je nekih godinu i po dana. Naravno rešio sam to na drugi način u međuvremenu.
Neću da branim TT, ako vam ne odgovara da sečekate kod njih, ne morate. Obnovite ugovor kod starih provajdera, raskinite sa TT-om i mirni ste.
Ako već želite optiku moraćete da saćekate TT ili da neki drugi provajder pusti optiku, za šta je verovatnoća kod nas nažalost jako mala.
Ne bih ja reko da je to danas problem, narucis iz Kine i stize za nedelju dana. Mislim da ce pre biti da ih koci nasa administracija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari