Serbianboss
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 660
da, hvala na odgovoru, pozdrav
I nije zabadava ono receno sve sto je lepo kratko traje!
Daj boze da se TT trgne i krene u napad ali kako se cini nesto je drugo tu u pitanju i da nisu OTN ruteri problem nego da ih neko drugi pritiska i uslovljava na ko zna sta. A vrlo lako moze da se desi da su se stvarno Telekom i SBB udruzili i da ga blokiraju kako znaju i umeju jer im je TT stavrno kost u grlu sa cenama i brzinama a znate kako se kaze u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno i ocigledno da Telekom i SBB ne biraju sredstva da ga uniste. No mi jos dugo vremena necemo znati koji je pravi problem i sto se odjedared posao koji je krenuo tako lepo odjedared zaustavio.
Puno su para ulozili u ovaj posao i nije im u interesu da propadnu za tako kratko vreme.
A sto se tice onog naloga Radnici Targa ja ne bih bas puno verovao sta on pise, jer svako je mogo da napravi takav nalog i da zevzeci narod pisanjem koje cega. Neko sutra moze da otvori nalog Narodna Banka Srbije i neko ce stavrno da pomisli da se NBS registrovala na bench da postuje i da se segaci sa narodom.
a pravna pomoc za nesretnike koji 4-5 meseci cekaju uvodjenje interneta ?
ili njih ko xebe ... vec smo imali jednu dafinu, sto nisu naucili lekciju ... a , jel to ?
***, poceo sam da verujem u ono , pravda je spora ali dostizna.![]()
a pravna pomoc za nesretnike koji 4-5 meseci cekaju uvodjenje interneta ?
ili njih ko xebe ... vec smo imali jednu dafinu, sto nisu naucili lekciju ... a , jel to ?
***, poceo sam da verujem u ono , pravda je spora ali dostizna.![]()
Главни пројекат мреже оптичких каблова у постојећим полиетиленским цевима
положеним у капацитете Ј.P. ''BVK'' и микроров, на подручју Новог Београда, Земуна, Старог града и Савског венца
Главни пројекат мреже оптичких каблова у постојећим полиетиленским цевима
положеним у капацитете Ј.P. ''BVK'' и у микроров, на подручју Врачара, Палилуле, Звездаре и Вождовца
Nece vise da ide dupla brzina na torentu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari