Da nisam bio na PTT KDS-u godinama, možda da ti i poverujem.
Upload koji se meri u kilobitima, a plaćaš ga kao simetrični link, polovina kanala ne radi kada pada kiša, grmi, na nekim kanalima se javljaju senke s vremena na vreme, tehnička podrška koju sam jedva uspevao da dobijem, digitalnu televiziju obećavali godinama, a ništa po tom pitanju nisu radili. Kada sam potpisivao ugovor morao sam sam da kupim modem jer nisu davali opremu (2008. godine), a i naplatili su mi instalaciju 4500 dinara, iako je od prethodnog vlasnika već postojala instalacija, samo su promenili ime u sistemu i nastavili da šalju račune, ali sam morao da platim "taksu na uvođenje priključka". Kanali vrlo često nestajali, imaš samo signal od TotalTV receivera da kanal nije dostupan ... Užas živi, mesecima sam sanjao da im otkažem ugovor.
Džabe metalne kanalice i ostalo kad su lopovi i nesposobnjakovići.
Sa TT od oktobra nisam imao prekida u TV signalu, internet mi se jednom bio zabagovao kada je ONT bio isključen duže vreme tokom praznika, pa nije dobio IP adresu kad sam ga uključio, a tehnička podrška to rešila za 5 minuta, iako su bili praznici i nisam očekivao da će mi se odmah javiti (KDS me navikao da van redovnog radnog vremena ne očekujem ništa).
Inače TT kanalice jesu plastične kod mene u ulazu, ali je vertikala utiplovana, a ne lepljena. I nigde nisam primetio da je iko dirao kablove. A PTT ima metalne kanalice samo za vertikalu, isto imaju plastične kanalice do stanova kao i TT. Ko da je to najbitnije u celoj priči, od čega su kanalice. Inače, pošto mi je u drugom stanu provajder veliki SBB, tako me isto sve postavljeno sa plastičnim kanalicama, 10 godina je tako i nismo imali problema s tim.
KDS je jedna velika NULA u odnosu na TT.
Inače, kada sam prošle godine, pre nego što sam raskinuo ugovor s PTT-om, poslao mail sa upitom jel planiraju da povećaju brzine (btw. moj tadašnji paket 3M/256k i danas je isti i košta 1600 din mesečno) dobio sam odgovor od njih da su njihovi stručnjaci razmotrili situaciju i da njihovi paketi sasvim odgovaraju potrebama savremenog korišćenja interneta i da nema potrebe da inoviraju ponudu.

Pa ni Skype im ne radi kako treba, a ne nešto ozbiljnije. Suvi profesionalizam na delu, zaslužuje sve pohvale, čisto srpski bizMis, a ne ovi Dulićevi, hoće da nam uvale neku optiku i veliki upload.