Šta je novo?

Targo Telekom

Važiće i za stare i za nove. Meni su rekli da će biti nove cene (nikako skuplje) i novi paketi. Mislim da će im 20/10 biti osnovni paket po ceni 10/5.:)
Ako je ovo tacno onda se slobodno moze reci da su Najbolji u Beogradu a sada u Srbiji ima jos onaj EXE-Net u Nisu pa bi bas bilo interesantno kada bi se tamo pojavili kakav bi to kurslus bio :d

P.S. Sećam se kad su mi uvodili PTT KDS da su probili rok za 2 godine od datuma kada je trebalo po ugovoru, tako da...

Uporedjivati PTT KDS i TT pa cak i da TT dodje za 2 godine je opet besmisleno zar ne ? :smash:

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li je iko od operatera u Srbiji primenio niže cene...uglavnom su se povećevale (ili duplirale) postojeće brzine. Možda i kod TT-a to bude slučaj.

Ako je ovo tacno onda se slobodno moze reci da su Najbolji u Beogradu a sada u Srbiji ima jos onaj EXE-Net u Nisu pa bi bas bilo interesantno kada bi se tamo pojavili kakav bi to kurslus bio :d

Uporedjivati PTT KDS i TT pa cak i da TT dodje za 2 godine je opet besmisleno zar ne ? :smash:

Ptt kds je za njih poslovna ozbiljnost,tu gde su nameracili tu su i dosli,instalacija metalne kanalice srafljenje u beton a ne ko targo lepe plastiku ko mala deca,kopali su duboki rov a ne ko ovi kopaju plice od kuceta kada kopa rupu za kexxxanje.Kanali ptt-a su misaona imenica za Targo imaju sve fox kanale,sve arene i dva sport kluba plus jos diznijevi svi ,minimax i ostali.Imaju i neku siromasnu digitalnu ponudu ali je imaju i imaju hbo sto ovi nemaju ,znaci Targo je bolji samo na netu i to ako neki klinac ne odlepi onu plasticnu kanalicu.Nije da branim ptt ali ,ali napominjem poslovna ozbiljnost bar pet puta bolja.Da nije bilo mutnih radnji,krivicnih dela nebi tu bilo ni n od neta i sada se pitam gde je tu ozbiljnost mozda ako se pod tim podrazumeva ozbiljni mito i korupcija.
Ja bi od targa uzeo samo net ali kanale jok dok se tamo nesto ne promeni.

Poslednja izmena:

Stavio sam "P.S." baš zato što nisam hteo da uđem u poređenje ove dve firme. Bar što se tiče neta, PTT KDS je (trenutno) jedino konkurentan dial-up -u koji je odavno prevaziđen vid internet konekcije, ali nije ovo tema o PTT KDS-u tako da nebih o tome. Za TT ne mogu ništa reći jer mi još nisu pustili signal, osim da njihova internet ponuda meni bar odgovara i brzinski i cenovno na papiru, i kako se ovde na forumu komentariše radi odlično i to je utisak drugih koji koriste TT net.

Meni je bitno da TT bar ono što obeća i što piše u ugovoru da to i ispuni, a za sad nije "pogazio" svoju reč bar što se tiče roka priključenja (kao PTT KDS što sam naveo). Videću u narednih 10-ak dana dali će ispuniti obećano, pa tek ako probiju rok za puštanje signala od 30 dana od dana potpisivanja ugovora imam pravo da se bunim...

Da nisam bio na PTT KDS-u godinama, možda da ti i poverujem.

Upload koji se meri u kilobitima, a plaćaš ga kao simetrični link, polovina kanala ne radi kada pada kiša, grmi, na nekim kanalima se javljaju senke s vremena na vreme, tehnička podrška koju sam jedva uspevao da dobijem, digitalnu televiziju obećavali godinama, a ništa po tom pitanju nisu radili. Kada sam potpisivao ugovor morao sam sam da kupim modem jer nisu davali opremu (2008. godine), a i naplatili su mi instalaciju 4500 dinara, iako je od prethodnog vlasnika već postojala instalacija, samo su promenili ime u sistemu i nastavili da šalju račune, ali sam morao da platim "taksu na uvođenje priključka". Kanali vrlo često nestajali, imaš samo signal od TotalTV receivera da kanal nije dostupan ... Užas živi, mesecima sam sanjao da im otkažem ugovor.

Džabe metalne kanalice i ostalo kad su lopovi i nesposobnjakovići.

Sa TT od oktobra nisam imao prekida u TV signalu, internet mi se jednom bio zabagovao kada je ONT bio isključen duže vreme tokom praznika, pa nije dobio IP adresu kad sam ga uključio, a tehnička podrška to rešila za 5 minuta, iako su bili praznici i nisam očekivao da će mi se odmah javiti (KDS me navikao da van redovnog radnog vremena ne očekujem ništa).

Inače TT kanalice jesu plastične kod mene u ulazu, ali je vertikala utiplovana, a ne lepljena. I nigde nisam primetio da je iko dirao kablove. A PTT ima metalne kanalice samo za vertikalu, isto imaju plastične kanalice do stanova kao i TT. Ko da je to najbitnije u celoj priči, od čega su kanalice. Inače, pošto mi je u drugom stanu provajder veliki SBB, tako me isto sve postavljeno sa plastičnim kanalicama, 10 godina je tako i nismo imali problema s tim.

KDS je jedna velika NULA u odnosu na TT.

Inače, kada sam prošle godine, pre nego što sam raskinuo ugovor s PTT-om, poslao mail sa upitom jel planiraju da povećaju brzine (btw. moj tadašnji paket 3M/256k i danas je isti i košta 1600 din mesečno) dobio sam odgovor od njih da su njihovi stručnjaci razmotrili situaciju i da njihovi paketi sasvim odgovaraju potrebama savremenog korišćenja interneta i da nema potrebe da inoviraju ponudu. :mad: Pa ni Skype im ne radi kako treba, a ne nešto ozbiljnije. Suvi profesionalizam na delu, zaslužuje sve pohvale, čisto srpski bizMis, a ne ovi Dulićevi, hoće da nam uvale neku optiku i veliki upload.

Poslednja izmena:
Razgovarao sam sa momkom koji radi u Targu i potvrdio je već spomenutu informaciju, naglasio je da će povećanje zakačiti i već postojeće korisnike, kao što je već ovde rečeno.
Zanimljivo je to što je rekao da će se paketi 10/5 pojačati na 24/12!?

Svi spominju ovaj najsporiji paket, šta je sa bržim paketima?

Možda samo ukidaju najsporiji?

Pa verovatno ćeš imati 120/60 Mbps po ceni od 80/40 . Tako bi trebalo. .

Razgovarao sam sa momkom koji radi u Targu i potvrdio je već spomenutu informaciju, naglasio je da će povećanje zakačiti i već postojeće korisnike, kao što je već ovde rečeno.
Zanimljivo je to što je rekao da će se paketi 10/5 pojačati na 24/12!?

Povecanje ce kaciti sve korisnike, ne bitno kad je ko potpisao ugovor. Ide leto pa su krenuli malo agresivniju kampanju, cak mislim da sam video i neke reklamice.

10/5 je u stvari 12/6 tako da...

Poslednja izmena:
Nemaju odobrenje iz ulaza 189 i 203.

Očigledno ovo što priča P307. Hoće sve ulaze da povežu na jednom mestu.

Trebalo bi 1. juna, ako ne onda u ponedeljak. . .

Poslednja izmena:
Insajderska informacija, ali je ne uzimaje za 100% proverenu.

Sutra bi trebalo da idu 2x brzine, ali neće biti povećanja brzine za NAJJEFTINIJI PAKET. Ostali bi trebalo da budu duplirani za istu pretplatu.

Ponavljam, nije 100% proverena, videćemo sutra.

Nema neke logike, osnovni paket je generalno udarni paket kod svih provajdera. To je ono sto se najvise prodaje.

Videćemo sutra, pošto su mi i u call centru potvrdili da se sutra menjaju brzine, ali kako i koliko nisu hteli da kažu, kažu da će sutra biti sve objavljeno.

Za sada jeste sigurno da će sutra nešto povećati, kako, kome i koliko videćemo.

Ако изоставе најмањи пакет ништа нису урадили.

stvarno su neozbiljni. kontaktirao sam ih preko portala, ostavio telefon, nudim im da resimo problem sa PSS i vec 2 dana nista. niko ne zove.
zgrada sa 150 stanova, prosli su optikom pored zgrade, ostatak ulice je vec uveo TT, zapelo pre godinu dana oko vertikale - i to tako stoji.

Ne razumem šta nije jasno, kada je već naglašeno na prethodnoj stranici da će sigurno doći do povećanja osnovnog paketa, a vodeći se tom logikom verovatno i svih ostalih paketa.

@Iznogud

Ako hoćeš mogu ti dati mobilni jednog njihovog komercijaliste, ako može da ti pomogne OK, ako ne barem si pokušao.

Jedino ako neko ima kontakt za Klare Četkice ulicu...

Targo telekom - Novi flajer (nove cene i paketi)

Kao sto smo vec culi, Targo uvodi nove pakete, koje su po meni najbolje na trzistu i po cenama i po brzinama, mislim da niko od ISP-ova ne nudi optiku za tolike brzine i za male pare. Cene su po meni vrh! Evo ja sam imao priliku da uslikam njihov flajer sa akcijskim cenama. Osnovni duo paket (NET+TV), brzina 24/12 Mbps za 1999din. Drugi duo paket 32/16 Mbps za 2299din mesecno. I internet paket 32/16 Mbps za 1899din. mesecno. Sto se tice ostalih internet paketa, meni su rekli da sutra (1. juna) mozete na njihovoj Facebook stranici i na njihovom sajtu videti celu akcijsku ponudu. Evo flajera:

Novi paketi.jpg

Novi paketi2.jpg

Poslednja izmena:
E, ovako su trebali da krenu sa ponudom.

Valjda im na kraju došlo iz dupeta u glavu.

Evo i PDF-a o ponudama:

Prilozi

• AKCIJSKA PONUDA OD 01.06.2013.pdf
    98.6 KB · Pregleda: 816
Poslednja izmena:
Dobro, ovo je akcijska ponuda novih paketa.
A kakav je status starih korisnika sa aktivnim ugovorima?

Ne znam jos, javice mi, ali sigurno ce biti nesto. Gledaj sutra njihovu Facebook stranicu ili njihov sajt.

Poslednja izmena:
Ovi novi akcijski paketi imaju nove nazive, i ako tako gledamo svi postojeći korisnici imaju ugovore u kojima su stari nazivi paketa, koji definišu i brzinu dl/ul. Ako tako posmatramo, male su šanse za stare korisnike sa ugovornom obavezom za nove veće brzine i niže cene (do isteka ugovora).

Nazad
Vrh Dno