Šta je novo?

Targo Telekom

To samo potvrdjuje koliki su amateri.Rade Mirijevo,a ni ono što su započeli nisu završili.

Nama u bloku 37 su postavili vertikale u februaru i još nisu povezali na svoju mrežu.

Ili se naoruzajte strpljenjem ili drugi provajder ili se nervirajte :) (pa sta vam je draze)

Poslednja izmena:
Ево једне лепе вести :)
Тарго Телеком је припремио нову акцију за кориснике!
Од 1. јуна у основном пакету корисницима ће бити на располагању интернет брзине 20/10 за 1600 дин, а спомиње се и појефтињење ДУО пакета (наводно "мање од 2000 дин" за основни ДУО пакет)..

Cuo sam i ja da se nesto sprema za 15ak dana (da sacekam sa potpisivanjem ugovora-hteo pre neki dan) ali nista konkretno....

Ево једне лепе вести :)
Тарго Телеком је припремио нову акцију за кориснике!
Од 1. јуна у основном пакету корисницима ће бити на располагању интернет брзине 20/10 за 1600 дин, а спомиње се и појефтињење ДУО пакета (наводно "мање од 2000 дин" за основни ДУО пакет)..

E ovo je prava ponuda i napad na konkurenciju...
Cena za 20Mbps kao kod Vektora i jos 5x bolju UL... samo jos i da povezu vertikalu sa svojom mrezom... odnosno da nase komsije u susednim ulazima prestanu khenjati i traziti nemoguce...

Koji pajseri mogu da budu ljudi to je cudo.
U zgradi koja ima 18-ak ulaza i gde TT hoce kroz podrume, busenjem zida kao sto je i Vektor prosao kroz gradu, da povezu sve ulaze i vertikale u njima, a ovi "vecni" traze nesto sto dobiti nece i zahebavaju one ljude koji bi zeleli preci kod TT ili barem imati izbor i spremnu rezervu za prelazak na drugog provajdera...

Jedan "predlaze" da njegov sin to njima pokaze i isplanira sta, kud i kako treba da provedu mrezu... drugi trazi sve besplatno za stalno, treci ne da kroz podrum pa taman puskom da im brani, cetvrti ne dozvoljava busenje novih rupa jer porusice sve jer izbusili prethodni pa kroz njihove rupe treba da provlace, peti hoce video nadzor da uvedu u ulaz u sve stanove... bem ti bezmozgne glave vecnih samozvanih predsednika i predstavnika ljusdke gluposti i pokvarenosti...

Važiće i za stare i za nove. Meni su rekli da će biti nove cene (nikako skuplje) i novi paketi. Mislim da će im 20/10 biti osnovni paket po ceni 10/5.:)

Ta akcija je tacno ono sto su trebali da imaju od samog starta. Ovako su bili samo prosecan i prilicno nepovoljan provajder.

Sada izbijaju medju vrh ponude jos nije sjajna ali je medju najboljima.

Ostaje im problem sa losim peeringom, i odlazne rute koje idu preko Slovenije, ako to nisu sredili.
Takodje moraju da poboljsaju peering prema svim youtube serverima. To ce im biti najtezi zadatak.

E sad pored dobre cene, ukoliko ne unajme jos najmanje 20-30 ekipa za vertikale i ukoliko ne navale svom silom po centru grada, bice im veoma tesko.

Na kraju ce ih kostati sporazum sa SBB-om o ne napadanju.

To samo potvrdjuje koliki su amateri.Rade Mirijevo,a ni ono što su započeli nisu završili.

Kamo lepe srece da su uopste poceli Mirijevo,to sto su oni tamo uradili mogu i ja da prikupim potpise i da mi vide ledja.

Ta akcija je tacno ono sto su trebali da imaju od samog starta. Ovako su bili samo prosecan i prilicno nepovoljan provajder.

Sada izbijaju medju vrh ponude jos nije sjajna ali je medju najboljima.

Ostaje im problem sa losim peeringom, i odlazne rute koje idu preko Slovenije, ako to nisu sredili.
Takodje moraju da poboljsaju peering prema svim youtube serverima. To ce im biti najtezi zadatak.

E sad pored dobre cene, ukoliko ne unajme jos najmanje 20-30 ekipa za vertikale i ukoliko ne navale svom silom po centru grada, bice im veoma tesko.

Na kraju ce ih kostati sporazum sa SBB-om o ne napadanju.

Nije to dogovor o ne napadanju vec dogovor o kasnijoj prodaji Targa Sbb-u.Kakav crni dogovor pa oni su smesni ko bioskop za Sbb, toliko su malecki da su takoreci nevidljivi na internet mapi Srbije po broju korisnika.Sad su im zbog promene vlasti i gonjenja Dulica poremeceni planovi pa nemaju ni sta prodati.Plan je bio Blic krig pod starim rezimom da na kompromitujuci monopolisticki nacin na brzka osvoje trziste i da na brzaka prodaju firmu i infrastrukturu.Sada je to sve poremeceno i ovo sto rade je smejurija od nekakavog osvajanja trzista.
Dao bog da me demantuju pa da krenu u masovno sirenje njihove mreze ali to je za sada nemoguca misija.

Poslednja izmena:
Što se mene tiče, dajte još 10 ovakvih korupcionaških afera :d

Kamo lepe srece da su uopste poceli Mirijevo,to sto su oni tamo uradili mogu i ja da prikupim potpise i da mi vide ledja.
Jako su neozbiljni.Zar im nije u interesu da što pre povežu korisnike,a ne ovako da se brukaju,a busali se u grudi kako će biti i više nego konkurentni.

Valjda je svima jasno da je posle afere Nuba invest u potpunosti stao priliv para od te Firme ka firmi u Srbiji.Sve sto je planirano dovedeno je pod znak pitanja pa tako i njihovo cuveno sirenje mereze,Mirijevo i sta jos sve ne.Vise im ni Djilas nece tako lako davati dozvole za raskopavanje Beograda na lepe oci,sto su iskopali ,iskopali.Sve do sada sto su uradili je rezultat novca koji je pristigao pre afere.

Poslednja izmena:
Valjda je svima jasno da je posle afere Nuba invest u potpunosti stao priliv para od te Firme ka firmi u Srbiji.Sve sto je planirano dovedeno je pod znak pitanja pa tako i njihovo cuveno sirenje mereze,Mirijevo i sta jos sve ne.Vise im ni Djilas nece tako lako davati dozvole za raskopavanje Beograda na lepe oci,sto su iskopali ,iskopali.Sve do sada sto su uradili je rezultat novca koji je pristigao pre afere.
Nisi u pravu njima ne treba dozvola za nikakvo raskopavanje u stvari treba dozvola za raskopavanje ali oni ne rade tako kad pravis mikro rovove ne treba ti nikakva dozvola, oni su se toga setili i tu im je Dulic obilato pomogao ali de ne idemo u politiku jer ovaj forum tome ni ne sluzi o tome mogu da ti pisem na sajtu B92.
Za deo oko priliva novca ne znam verovatno si u pravu.
Pravljenjem mikro rovova ne treba dozvola jer se tako izbegava Zakon o planiranju i izgradnji.

Poslednja izmena:
Mikro rov dolazi na red kad prethodno dovuces glavni kabl recimo do nekog naselja.Da bi sada za Mirijevo dovukao glavni kabl moras da kopas tu nema mikro rova.Grad im za sada ne daje takvu vrstu kopanja i prekopavanja ,dao bi da je stari rezim ostao na vlasti i da je Dulic gresan ko opatica ali nije.

Izgleda se odužilo i sa priključenjem korisnika koji su već potpisali ugovor (N. Bgd – blok 34) :trust:. Koliko sam pročitao komentare sa foruma, 5-10 dana im je trebalo od potpisivanja ugovora do puštanja signala kod korisnika. Ja sam potpisao 8-og maja ugovor (tad je već bio pušten signal u ulazu i montirana vertikala) i evo do sad (prošao 21 dan) ne javljaju se (nikome u ulazu koji je sklopio ugovor), a nekoliko puta do sad su (kao) poslali ponovo nalog monterima (prepiska putem web-chata TT-a)... Koliko sam informisan, krajnji rok je mesec dana od potpisivanja ugovora što još nije prošlo, ali bliži se ,)

Mikro rov dolazi na red kad prethodno dovuces glavni kabl recimo do nekog naselja.Da bi sada za Mirijevo dovukao glavni kabl moras da kopas tu nema mikro rova.Grad im za sada ne daje takvu vrstu kopanja i prekopavanja ,dao bi da je stari rezim ostao na vlasti i da je Dulic gresan ko opatica ali nije.

Ja sam konkretno pisao za ovaj deo radova kad sve treba da se provuce do zgrada, a ti pises o glavnom kablu, ne pisemo o istom ja sam naglasio o cemu pisem a ti ne.

Sustina je da Targa i od njihovog sirenja nema nista.

I Ja sam potpisao 8-og maja ugovor (tad je već bio pušten signal u ulazu i montirana vertikala) i evo do sad (prošao 21 dan) ne javljaju se (nikome u ulazu koji je sklopio ugovor), a nekoliko puta do sad su (kao) poslali ponovo nalog monterima (prepiska putem web-chata TT-a)...
Ja sam iz prepiske preko neta sa njima saznao da nema uslova za moje priključenje, a kad sam okrenuo telefon, uslovi postoje, napisan nalog, i posle dva sata dobio poziv od ekipe za priključenje. Naravoučenije- pusti prepisku o okreni onaj fiksni telefon što imaju. Onda će bar da ti kažu u čemu je problem, ako ne, ti insistiraj na objašnjenju!

O tome sam ja odavno pisao. Tako je bilo i kod mene, dosli kod komsije i prikljucili ga, ja ih kontaktiram, a oni nema uslova... objasnio im sve, ponovo proverili i pojavili se sutradan.

E ovo je prava ponuda i napad na konkurenciju...
Cena za 20Mbps kao kod Vektora i jos 5x bolju UL... samo jos i da povezu vertikalu sa svojom mrezom... odnosno da nase komsije u susednim ulazima prestanu khenjati i traziti nemoguce...

Koji pajseri mogu da budu ljudi to je cudo.
U zgradi koja ima 18-ak ulaza i gde TT hoce kroz podrume, busenjem zida kao sto je i Vektor prosao kroz gradu, da povezu sve ulaze i vertikale u njima, a ovi "vecni" traze nesto sto dobiti nece i zahebavaju one ljude koji bi zeleli preci kod TT ili barem imati izbor i spremnu rezervu za prelazak na drugog provajdera...

Jedan "predlaze" da njegov sin to njima pokaze i isplanira sta, kud i kako treba da provedu mrezu... drugi trazi sve besplatno za stalno, treci ne da kroz podrum pa taman puskom da im brani, cetvrti ne dozvoljava busenje novih rupa jer porusice sve jer izbusili prethodni pa kroz njihove rupe treba da provlace, peti hoce video nadzor da uvedu u ulaz u sve stanove... bem ti bezmozgne glave vecnih samozvanih predsednika i predstavnika ljusdke gluposti i pokvarenosti...

Ja sam ovo cekao, eto mene u junu kod njih. Sem ako RV ne odgovori.

Zvao TT na fiksni broj... Sve u svemu posle provere stanja "na terenu" dobio sam uveravanja da će se krajnji rok od 30 dana za priključenje ispoštovati, odnosno da ću biti priključen za 10-ak dana (pošto je već prošao 21 dan od potpisivanja ugovora). Ako tako bude, nemam zamerke, ali ostaje da vidim dali će obećano ispuniti :eyebrows:

P.S. Sećam se kad su mi uvodili PTT KDS da su probili rok za 2 godine :hair: od datuma kada je trebalo po ugovoru, tako da... :sceptic:

Nazad
Vrh Dno