Šta je novo?

Targo Telekom

Pa vidi, ja nemam fiks ideje o IPTV+TT da me sisaju, pa zato verovatno i imam. Cenim svaki dinar koji zaradim i ne bacam olako pare na razne prevarante poput Telekoma, Vektora i slicno. Ali uvek ima ovaca za sisanje.

Poslednja izmena:
Vidi, oni su pustili analogni signal upravo zbog korisnika kao sto si ti. Ajde ti lepo uzmi IPTV i onda trazi da ti puste analogni signal za dodatni TV u kuci. U 21-om veku je logicno da kroz optiku ide i digitalni signal, a ne analogni. Targo jos pusti analogni zbog jadne situacije kod nas u zemlji, losih televizora, bla bla, ali eto, i to smeta ljudima.
U ostalom sta kako mozes da vices da je TV ponuda xxxx ako ti se ne svidja programska sema? Ja ne podnosim PINK a dobio sam 30 kanala, ali to ne moze da utice na mene da kazem da je TV xxxx. Mogu da kazem da je programska sema u analognom formatu losa, ali i dalje im je TV odlican po pitanju kvaliteta, a za moj ukus i potrebe i po pitanju kanala.

U 21-om veku je logicno da kroz optiku ide i digitalni signal, a NE analogni?!?. Targo jos pusti analogni zbog jadne situacije kod nas u zemlji, losih televizora, bla bla, ali eto, i to smeta ljudima.
U ostalom sta kako mozes da vices da je TV ponuda xxxx ako ti se ne svidja programska sema? Ja ne podnosim PINK a dobio sam 30 kanala, ali to ne moze da utice na mene da kazem da je TV xxxx. Mogu da kazem da je programska sema u analognom formatu losa, ali i dalje im je TV odlican po pitanju kvaliteta, a za moj ukus i potrebe i po pitanju kanala.

TV ponuda je loša ako nemate TV sa digitalnim tjunerom. U tom slučaju uzmite samo Targo INTERNET koji je odličan ZA SVAKOGA!

Argh, zašto?

TV ponuda je loša ako nemate TV sa digitalnim tjunerom. U tom slučaju uzmite samo Targo INTERNET koji je odličan ZA SVAKOGA!

Sto se tice analognih kanala, tu imaju ogranicen broj kanala koje mogu da emituju, ako bi ubacili vise kanala izmedju postojecih doslo bi do interferencije, pa bi ti se na jednom kanalu u pozadini pojavljivala slika drugog kanala i slicno tome, pa bi za dodavanje novih kanala morali da prosire spektar frekvencija, sto bi ih dodatno kostalo (pa im se vjerovatno ne isplati zbog gledanosti prevashodno pomenutih kanala na analognim televizorima), dok sa digitalnim kanalima nemaju taj problem, pa mogu slobodno da dodaju nove kanale, pa mislim da im nije cilj diskriminacija analognog signala, vec kombinacija ekonomicnosti i pruzanja usluge (mislim da nisi oni krivi sto digitalni signal ima vise prednosti, i da su gledali da nam pruze vise, naravno uz uslov da sacuvaju svoj dzep).

Pa su se onda vodili onim sto je (nazalost) najgledanije u nasoj zemlji i te kanale su ostavili, a ove manje gledane izbacili (oni gledaju da zadovolje vecinu korisnika, a to sto smo mi u manjini je nas problem) :(

I prije nego sto saspete paljbu po meni, ne radim ni za koga, niti je bilo ko moj zaposljen kod njih, cak nisam ni njihov korisnik (nadam se da cu postati do jeseni), vec sam samo zelio da prokomentarisem, posto ste poceli neku pricu o diskriminaciji siromasnih i slicno :)

Lepo porediš babe i žabe napiši to u CV.

Targo TV je usluga prijema TV kanala i ta usluga ima 90+ kanala u zavisnosti da li ste dovoljno imućni da sebi priuštite TV nove generacije. Ukoliko niste plaćaćete ISTU cenu usluge i imaćete 70 kanala (56+15 pinkovih). Jer TARGO nije u tehničkoj mogućnosti da pusti više od 70 analognih kanala.

Targo TV ne vredi para ako nemate digitalni tjuner u TV aparatu. Jasno kao dan. Veoma je isplativije uvesti samo internet.

Auuu brate... Citam ovo i ne verujem... Jadan ti... jadni svi koji nemaju para da kupe TV, ali zato imaju para da uvedu optiku i zele da imaju 200 kanala na analognom TV-u u HDTV kvalitetu, i jos da imaju dolby stereo ton?! O cemu ti pricas?

Analogna TV ima svoja tehnicka ogranicenja.... Hajmo na brzaka: VHF podrucje - od 2. do 12. kanala; UHF od 21. do 69. kanala i DODATNI kablovski kanali od S01 do S41. I to je SVE Nema vise! Ni jedan! ALI, gde ces da smestis DIGITALNE kanale? Pa umestio nekog analognog (na toj frekvenciji). Znaci, shvati da su i ovi resursi ograniceni, cak i ako se emituju u zatvorenom kablovskom sistemu (gde ne moras da razmisljas o nekim drugim spoljnim signalima).

Kao sto ti je vec receno - ako imas stari TV, ne mozes da ocekujes sve sto imaju oni sa boljim televizorima. Da li se nekome isplati da uzme TV ili ne, mislim da ne treba ti niti bilo ko u moje ime da procenjuje! Zar ne? Na meni (i na tebi) je da izvaga(mo) i da (ne)uzme(mo) njihovu TV ponudu. Tebi ne odgovara i ne vidis racunicu..... super! Drago mi je. Meni odgovara? Super. I tu je kraj. Nemamo sta dalje da pricamo o tome... zar ne?

Moje razmisljanje je ovako - isplati se uzeti, ali moja sestra ne dozvoljava jer nema FOX kanala. Iskreno, i meni bi jedan ili dva kanala falila (koje sad imam) i zato i nemam njihov TV. A iskreno, iako moj TV NEMA DVB-C, mnogo mi je zao sto nemam te jadne i osakacene analogne kanale... samo da vidim kvalitet analognog signala... :)

P.S. Ako je Targo spreman da mi pusti makar na nedelju dana TV za DZ - onako na probu, necu se buniti. Al mi prvo javite, da povezem TV ;)

Poslednja izmena:
Stanujem pod kirijom i ukenjalo me da je Targo razvukao kablove. WOW!

I imam puno pravo da komentarisem usluge koje koristim. Onako kako ih doživljavam.

Targo TV je neisplativ dok ne kupite TV sa digitalnim tjunerom.

Jadni oni kojima sestra komanduje.

A jeste smesni. Idete u raznorazne tangente, a prica se jednostavno svodi na to da tt ima losu tv ponudu u poredjenju sa ostalim provajderima. Nema tu nikakvog misljenja, tt objektivno ima losiju tv ponudu od vecine provajdera. To sto vi sad sebi ovde mazete oci je druga prica. Internet im je dobar sto se da videti iz komentara na ovom forumu (po mom misljenju skuplji nego sto bi trebao da bude), ali po onome sto reklamiraju tv ponuda im je potpuni promasaj u poredjenji sa ostalima.

Poslednja izmena:
To što nema Fox kanala i čuvenog Sport Kluba ne znači da su svima ti kanali najbitniji :D

Sve je stvar ukusa, tako da o ponudi kanala ne vredi preterano raspravljati. Recimo TT ima sve 4 arene, nekome je to i vise nego dovoljno, dok recimo mene ne zanimaju te 4 arene, ali bi mi odgovarao jedan FOX kanal. Kao sto rekoh, ukusi su razliciti. Ono sto je za pojvalu jeste kvalitet i dostupnost otkljucanog digitalnog kanala, pa ko moze nek koristi. Nema uslovljavanja sa dodatnim pretplatama, dvb-c boxovima i slicnim dodacima.

E ajde sad ovako, da krenemo da crtamo. xD Na jednoj strani imamo korito sa recimo 100 jabuka, a na drugoj strani imamo korito sa 80 jabuka. Sta vi sad ustvari pricate je da (bi) ste uzeli ono korito sa 80 jabuka, jer vam se svidja izgled korita.

Ljudi o cemu vi to pricate i diskutujete?Ako imate para uzmite nov TV i Targo ako nemate uzmite stari TV i Targo,ako uopste nemate para nemojte uzimati nista ,ako vam se ne svidja nemojte ni uzimati.
Ponuda je sasvim korektna i to je to.
Nasem narodu uvek neki K.... fali zato smo ovde gde jesmo.
Diskutujte korisne stvari a ne sta je kome bolje itd...

ako nemate uzmite stari TV i Targo,

Naš narod je upravo suprotno. Uvek ćuti i trpi iako ga neko tovari.

Ponuda za analogni TV signal je jednostavno NAJGORA na ržištu i isplati se samo ako imate mogućnost prijema digitalnog TV signala.

Resenje je prosto,ako je najgora ne uzimas i to je to.Nisam razumeo ko te tovari?Ljudi su provukli optiku pustili shemu programa ,pakete neta pa izvolte ko sta zeli.
Ja imam digitalnu pa ni te kanale ne gledam,koristim najvise net koji je za sada odlican.
Poenta onoga sto sam hteo da kazem je ako se nekome ne svidja onda ne mora ni da uzme a ne samo konstantno hejtovanje svega i svacega.
Optiku dobiti danas i u Evropi je prava sreca a ne kod nas.

Tačno veoma je prosto.

Ne uzimajte TARGO TV :) Samo net ... on KIDA!

E ajde sad ovako, da krenemo da crtamo. xD Na jednoj strani imamo korito sa recimo 100 jabuka, a na drugoj strani imamo korito sa 80 jabuka. Sta vi sad ustvari pricate je da (bi) ste uzeli ono korito sa 80 jabuka, jer vam se svidja izgled korita.

SKORO tacno... sa jedne strane imate jabuke, kruske, banane, pomorandze i grejp koji su manje vise svezi (po neka trula banana, odvratna suva pomorandza, trula kruska i sl.).... a sa druge strane sve to, samo nema grejp-a uopste, al je svo ostalo voce vrhunskog kvaliteta. Onaj ko zeli bas grejp ima samo jednu opciju a drugi koji mogu bez njega, nek biraju sta im se vise svidja - dal levo ili desno korito :)

Ljudi o cemu vi to pricate i diskutujete?Ako imate para uzmite nov TV i Targo ako nemate uzmite stari TV i Targo,ako uopste nemate para nemojte uzimati nista ,ako vam se ne svidja nemojte ni uzimati.

POTPUNO se slazem.

Toliko od mene na ovu besmislenu diskusiju....

:rtfm:
-Ovo je direktno vređanje inteligencije.
-diskriminišu naše jeftine televizore?
-Kupite nov televizor da bi iskoristili pun kapacitet TARGO TV ponude!
-Direktna diskriminacija siromašnijih ljudi.
-Targo TV ne vredi para ako nemate digitalni tjuner u TV aparatu.
-Samo Internet ... TV je očigledno ****** za 80% populacije.
-TV ponuda je loša ako nemate TV sa digitalnim tjunerom.
-Targo TV je neisplativ dok ne kupite TV sa digitalnim tjunerom.
-Ponuda za analogni TV signal je jednostavno NAJGORA na ržištu
-Ne uzimajte TARGO TV:trust:

Poslednja izmena:
@goran064 :d:d:d
Svaka ti čast!!! Kako te nije mrzelo da skupljaš ove anegdote:D

:rtfm:
-Ovo je direktno vređanje inteligencije.
-diskriminišu naše jeftine televizore?
-Kupite nov televizor da bi iskoristili pun kapacitet TARGO TV ponude!
-Direktna diskriminacija siromašnijih ljudi.
-Targo TV ne vredi para ako nemate digitalni tjuner u TV aparatu.
-Samo Internet ... TV je očigledno ****** za 80% populacije.
-TV ponuda je loša ako nemate TV sa digitalnim tjunerom.
-Targo TV je neisplativ dok ne kupite TV sa digitalnim tjunerom.
-Ponuda za analogni TV signal je jednostavno NAJGORA na ržištu
-Ne uzimajte TARGO TV:trust:

I posle sve sto si procitao, izostavio si najvazniju stavku. E to je smesno.

mislim da ako neko hoce da da savet mogucem buducem korisniku, sasvim je dovoljno da kaze koji su kanali u analognom a koji u digitalnom setu, pa ce svako prema svojim mogucnostima i afinitetima da se odlucuje za opciju koja mu odgovara. a da ne daje svako ponaosob svoje misljenje da li je to dobra usluga za te pare ili ne. a ako neko zeli da gleda digitalne kanale a ima stari tv, pored toga sto je resenje kupiti novi tv, da li postoji mogucnost kupiti samo digitalni tjuner koji bi se povezao sa tv-om, i ako tako nesto postoji koliko to kosta. mislim da je takva vrsta informacije mnogo svrsishodnija za ljude koji se odlucuju da li da prihvate targovu tv ponudu.

ps. samo bih naglasio jos jedan problem same njihove tv ponude, a to je da korisnik mora da bude i njihov internet korisnik, sto verovatno mnogima odgovara ali je ipak i dobar pokazatelj da je internet prva stvar kod tt a tek onda tv

E da ljudi, gde ima da se kupi DVB-C ? Moj drug ce uzeti kod njih TV, tako da ne zna ni gde a ni koliko kosta tuner...I ako moze neki savet u vezi kupovine DVB-C tunera, bio bih zahvalan! :)

Ima li kakvih najavi za centar grada u Targu ?

Oni da bi došli do centra su prošli kroz isti da bi prema centru krenuli iz "Mladenovca".Šalim se malo,ali je blizu.
Krenuli su kao od Mirijeva,a sad da li su zaista krenuli ili tek razmišljaj,to ni oni ne znaju.Mnogo su smotani,i spori kao kornjače.

Mala su oni firma da mogu samo tako lako i brzo da se sire, optika nije bas tako jeftina kako se nekima cini, da bi se pokrio citav Beograd potrebno je sigurno 200 miliona eura ako ne i vise...

Ova okolna sela su relativno brzo spojili plus N.Beograd.

Vrh Dno