Šta je novo?

Targo Telekom

meni se prividjaju na svakom koraku :D al' na zalost nema ih nigde

Meni ne odgovaraju na sms. Cimnucu ih ponovo.

Oni su jako neozbiljna kompanija ako su uopste kompanija.Red je da bar zovnu one koji su im pomogli da se prikupe potpisi da im daju neku informaciju.Pored toga na sajtu trebaju dati isto tako neku zvanicnu informaciju.

I ja se tako osecam...ali realno gledano, ista su oni bagra ko i svi ostali na trzistu. Jedino sto eto kao u predosti su jer dovode optiku i to je sve. Jer svi oni imaju odvratnu devizu "moze nam se".
Oni su jako neozbiljna kompanija ako su uopste kompanija.Red je da bar zovnu one koji su im pomogli da se prikupe potpisi da im daju neku informaciju.Pored toga na sajtu trebaju dati isto tako neku zvanicnu informaciju.

Ne volim da prenosim neproverene priče, ali iz usta jednog od sakupljača potpisa (a preko usta mog prijatelja, znači mogući pokvareni telefoni) grad im pravi probleme za postavljanje infrastrukture (npr. prelazak preko Bulevara), nadaju se da će biti ovde do septembra. Nadam se da greši...
Od jula sam na adsl-u bez ugovora, ako je ovo tačno, mogao sam da okačim bukagije na godinu dana, bar bi’ jeo više mesa. :)

Slicnu informaciju (3-4 meseca) su i meni dali preko njihove FB strane. Tako da to sto si cuo ocigledno jeste tacno :(

Ma izmisljaju... sto ne dodju i postave vertikale po zgradama gde su skupili saglasnost stanara. Mnogi su propustili promocije drugih provajdera cekajuci Targo Telekom.

Mene zanima sta ce oni to omoguciti u svim gradovima u Srbiji...

targo.PNG

Poslednja izmena:
Da,Da,ja sam cuo istu takvu pricu od njihovog bivseg radnika koji je nadzornik radova ovima sto kopaju za njih.Covek je radio u targu i sad radi u telekomu i nasao sam ga u mirijevu na lokaciji postavljanja telekomovog optickog kabla i kad sam mu pomenuo targo covek se nasmejao i rece za taj problem vezan za dovod glavnog kabla ka mirijevu i rece mi daj boze do kraja godine da nesto urade.

Da,Da,ja sam cuo istu takvu pricu od njihovog bivseg radnika koji je nadzornik radova ovima sto kopaju za njih.Covek je radio u targu i sad radi u telekomu i nasao sam ga u mirijevu na lokaciji postavljanja telekomovog optickog kabla i kad sam mu pomenuo targo covek se nasmejao i rece za taj problem vezan za dovod glavnog kabla ka mirijevu i rece mi daj boze do kraja godine da nesto urade.

Nebi da ih branim ali vecina vas oce sve "Zdravo za Gotovo" i mislim da je tu problem ko ceka i doceka,*** sada neko ceka 2 meseca a neko 3 godine .... Tako ti je to,ali znate kada dodje sta dobijate ...

Vi sda sto ste podpisali ugovore ili koji cete to da uradite,sta vas sprecava da kada dodje TT da sprovede do vas kablove,pa kada vam isteknu ugovori ovih drugih provajdera samo predjete na njih :)

Poslednja izmena:
Mi ovde pisemo o tome da je red da nas zvanicno obaveste sta i kako ide za mirijevo to je mislim osnovni red.

Niko njih ne napada, nego je cinjenica da nece bas tao brzo stici do nas u odnosu na ono sta su govorili. A naravno, saglasnost su dobili tako da kada dodju nista ih ne sprecava da sprovedu instalacije tako da je to ok. Kad god dosli dobro dosli :)
Nebi da ih branim ali vecina vas oce sve "Zdravo za Gotovo" i mislim da je tu problem ko ceka i doceka,*** sada neko ceka 2 meseca a neko 3 godine .... Tako ti je to,ali znate kada dodje sta dobijate ...

Vi sda sto ste podpisali ugovore ili koji cete to da uradite,sta vas sprecava da kada dodje TT da sprovede do vas kablove,pa kada vam isteknu ugovori ovih drugih provajdera samo predjete na njih :)

A sto bi trosili pare sada na postavljanje instalacija u zgradu do koje nisu dosli sa kablom...?
Kad prodje kabal ispred zgrade, onda ce tek da uvode unutrasnju instalaciju, uvek bilo i bice tako kod onih koji svojim sredstvima racionalno raspolazu...
Sto bi svojih yyxxzzrsd€ zarobili u zgradi u koju nece jos 1-3-6-12 meseci doci, ma sto bi i 7 dana pre dosli?

Zdravo za gotovo? Sami su govorili eto nas za mesec dana...
Čovek se veže za reč, a vo za rogove, jel tako nekako beše?

A što se strpljivosti tiče, čekamo bolje sutra decenijama, evo neki od nas i umreše... :)

Poslednja izmena:
Ima li vesti o dolasku TT-a u Mirijevo(kod poste)?
Ovde sam prepusten telekomovom adsl-u od 1.5Mb jer koristim i iptv, ne znam sta da radim samo da pobegnem od ove bede od telekoma

Ima li vesti o dolasku TT-a u Mirijevo(kod poste)?
Ovde sam prepusten telekomovom adsl-u od 1.5Mb jer koristim i iptv, ne znam sta da radim samo da pobegnem od ove bede od telekoma

Da ponovim pitanje: Kad realno mozemo ocekivati realizaciju u Mirijevu?

TARGO Telekom Poštovani, trenutno pripremamo tehničke detalje za dolazak i instalaciju u Mirijevu. U narednih nekoliko meseci ćemo obezbediti priključke. Hvala na strpljenju.

Ako bude kao i nama na NBG, realno ih možete očekivati na jesen.
U mojoj zgradi su skupljali potpise u aprilu, vertikala postavljena u junu ako se ne varam, a konačno prilključenje je bilo u oktobru.
Tako da i za Mirijevo ne verujem da će biti bolje.

Mada, koliko god da sam bio iznerviran pre nego što sam uveo TT, nekako sam to zaboravio :) O netu više i ne razmišljam.

Jedino se za TV setim ponekad da još uvek nema ništa od Fox kanala (tj. žena me podseti jer ja TV i ne gledam) i to da im i dalje ne radi EPG.

meni je optika nacin da se otarism adsl-a i nepotrebnog fiksnog telefonskog broja tako da ce ustedica biti lepa.Kad pravimo poredjenja cena niko da na cenu internet adsl paketa da stavi i onih 500 dinara.

Poslednja izmena:
Niko njih ne napada, nego je cinjenica da nece bas tao brzo stici do nas u odnosu na ono sta su govorili. A naravno, saglasnost su dobili tako da kada dodju nista ih ne sprecava da sprovedu instalacije tako da je to ok. Kad god dosli dobro dosli :)

Pa upravo tako :)

Zdravo za gotovo? Sami su govorili eto nas za mesec dana...
Čovek se veže za reč, a vo za rogove, jel tako nekako beše?
A što se strpljivosti tiče, čekamo bolje sutra decenijama, evo neki od nas i umreše...

Ne bih van teme ali moram reci ovo ...
Ova drzava je pravljena sa svrhom da ratuje,i da ima konflikte,i da ima neodgovrne ljude na vlasti,i upravo ako se ne opametimo,mnogi ukljucujuci i tebe i mene ce poumreti a nece videti ni O od Optike...

Pogledaj zemlje gde je standard daleko veci nego nas,a pogledaj nas pogledaj desavanja u poslednjih 7 dana.. Zvuci cinicno ali mislim da treba da budemo srecni sto ne drzimo puske u rukama,nego se prepiremo oko toga ko ce i kada dobiti optiku, Zar ne?

Oni su obecavali jer ih vi pritiskate,znas kako je kada nekog pritiskas pa eto ti to ti je rezutat toga,ko sto rekoh mozes da ih drzis za sta oces i da umers drzeci ih za rec...

A sto bi trosili pare sada na postavljanje instalacija u zgradu do koje nisu dosli sa kablom...?
Kad prodje kabal ispred zgrade, onda ce tek da uvode unutrasnju instalaciju, uvek bilo i bice tako kod onih koji svojim sredstvima racionalno raspolazu...
Sto bi svojih yyxxzzrsd€ zarobili u zgradi u koju nece jos 1-3-6-12 meseci doci, ma sto bi i 7 dana pre dosli?

Pa bolje je da postave kablove u zgrade,tako ce imati manje posla kada dodju :) ,treba racionalno raspolagati ali i pametno ...

Poslednja izmena:
...
Pa bolje je da postave kablove u zgrade,tako ce imati manje posla kada dodju :) ,treba racionalno raspolagati ali i pametno ...

Ali postavljanje kablova u zgrade kosta. Ako ih postavi sad potrosice pare, koje ce moci da vrati tek kad prikljuci korisnike i pocne da im naplacuje uslugu. Time se povecava vreme povracaja novca - jedan od pokazatelja poslovanja firme. Sem toga, ako se nesto izjalovi, pare koje je ulozio u postavljanje kablova po zgradi nece moci nikako da vrati. Zamisli da oni sad postave kablove u zgradi sa namerom da je prikljuce negde u septembru. I onda, u avgustu se pojavi firma "TTT" koja odmah prikljuci zgradu i ponudi uslugu po kvalitetu i ceni isto kao i TT? Sta mislis, koliko njih ce cekati taj jedan mesec da se prikljuce bas na TT? I kada ce TT vratiti pare koje je potrosio za radove u zgradi?

Bar se u sledecem slazemo: treba racionalno raspolagati ali i pametno ...

Pozdrav

Ova drzava je pravljena sa svrhom da ratuje,i da ima konflikte,i da ima neodgovrne ljude na vlasti,i upravo ako se ne opametimo,mnogi ukljucujuci i tebe i mene ce poumreti a nece videti ni O od Optike...

Pogledaj zemlje gde je standard daleko veci nego nas,a pogledaj nas pogledaj desavanja u poslednjih 7 dana.. Zvuci cinicno ali mislim da treba da budemo srecni sto ne drzimo puske u rukama,nego se prepiremo oko toga ko ce i kada dobiti optiku, Zar ne?

Oni su obecavali jer ih vi pritiskate,znas kako je kada nekog pritiskas pa eto ti to ti je rezutat toga,ko sto rekoh mozes da ih drzis za sta oces i da umers drzeci ih za rec...

Sve si u pravu. Jedan od načina da se promenimo je i da insistiramo da se ne priča u prazno (ovde sam mnooogo pristojan), već da se odgovara za ono što se kaže, naravno i uradi. Malo mi je dosta da stalno zavisim od onih koji me lažu. "Ćuti dobro je dok ne biju."

To ja kažem, a čekam ih ko ozeblo sunce od jula prošle godine.

Upravo si se nalupao za sve pare, izvini, ali nemogu kulturnije od ovoga to da ti kazem. Nemoj se blamirati, ako vec ne znas o cemu pricas, onda bolje nemoj govoriti.

Vratimo se na temu, evo da pohvalim Targo osim onih ''štucanja'' koje smo svi osetili nikakvih problema više nije bilo, brzine na torentima prelaze one ugovorene.

Ali ne mogu a da ne konstatujem da se ipak ne koriste svi potencijali ove optike, recimo ne znam da li je u planu da Targo ponudi i usluge fiksne telefonije. Baš nedavno prijatelj mi je prešao na SBB fiksnu telefoniju,
i moram da priznam da su daleko povoljniji od sisača krvi PTT-a. Da li Targo uopšte ima dozvolu za pružanje fiksne telefonije stvarno ne znam ali sam primetio na njihovim kombi vozilima reklame i za to.

VBaš nedavno prijatelj mi je prešao na SBB fiksnu telefoniju,
i moram da priznam da su daleko povoljniji od sisača krvi PTT-a.

U cemu je to sbb bolji od telekonja kad je rec o telefoniji ? 100 dinara manja pretplata ?

Besplatni razgovori u okviru SBB mreže, 1 dinar ka svim fiksnim telefonima u Srbiji, 100 minuta besplatnog razgovora ka svim telefonima u zemlji i inostranstvu, ID poziva se nalazi u osnovnom paketu kao i poziv na čekanju dok se kod telekoma sve to plaća, suma nije neka ali ipak se plaća.

Poslednja izmena:
A kad pukne kablovska puca i telefon. Nije neki dil ako mene pitas.

Nazad
Vrh Dno