Ja pretpostavljam da se nema racunice samo za TV. Njima TV ispada oko 800-900 dinara (digitalna) sto nije neka cifra, a ONT je ja mislim oko 50 evra (mozda i 30, nebitno). Nemaju neku racunicu da idu sa pricom optika samo za TV.
Sa druge strane, recimo RTS je RTS na svakom kanalu i sto bi ga neki penzos menjao. Omladina verovatno manje gleda TV, ali zato masovno koristi internet...
DEFINITIVNO su svima omogucili mnogo povoljnije uslove koriscenja interneta, jer vam garantujem da niko ne bi imao nikakav kombo, niti ubrzanje brzine da nije bilo TT. A to da li je iko presao kod njih - to je njihov problem. Ako ste uveli TT u vasoj zgradi, imate mogucnost da NEKADA, kada pomislite da je prelazak kod njih po vasem "ukusu", to i ucinite. I to je po meni jedina prava odluka za sve koji odlucuju da li pustiti Targo u zgradu ili ne.
A kakva je njihova racunica - samo oni znaju. SIGURNO su izgubili mnooogo korisnika kojima ne treba internet vec samo TV. Pricalo se o onim famoznim ONT-ovima koji su samo za TV i koji nisu radili kako treba, i iskreno, mislim da im je to jedna od velikih gresaka.... jer ipak koja hiljada korisnika gore ili dole x ~800 din. nisu male pare. Koliko je to ulaganja u infrastrukturu - ne znam, ali bi im i ti korisnici bili redovne platise u narednih godinu do dve (a verovatno i mnogo duze).
Druga velika "greska" u stvari nije direktno njihova - sto nemaju SK i FOX kanale. Tu je vec SBB odigrao "srpsku igru", lepo im ponudio uslove na koje ne mogu da pristanu (bar ne da ostanu konkurentni na trzistu). Zao mi je sto nemamo neke zvanicne informacije, pa makar na osnovu njih da i mi, kao potencijalni korisnici, pritisnemo centralu FOX kanala, i da se zalimo na takav stav SBB-a kao distributera njihovih kanala. Doduse, SportKlub je druga prica. To su bas njihovi kanali, i verovatno je tek tu problem dobiti licencu za reemitovanje.
Kad se sve sabere i oduzme, Targo je itekako prodrmao ovo trziste. Rezultat njihovog pojavljivanja su silna povecanja brzina, dovlacenje optike sve blize korisnicima kod svih provajdera, i poboljsanje ponude kod skori svih provajdera. Sada cak i Telekom nudi ADSL brzine do 100/2 Mbps (makar na sajtu

), a da nas je neko pitao samo pre neki mesec, rekli bi da je to nemoguce!
Nek nama pozivi Targo, a daj Boze da nam se pojavi jos neki slican njemu....