Koja je to "puna" brzina koju ocekujes?
Pozdrav
Ja sam pre neki dan potpisao ugovor,sad imam jedno pitanje,komercijalista mi je rekao da necu placati net 6 meseci,meni to u ugovoru ne pise nigde i jel ima neki dokaz ? A nisam uzeo DUO paket.
Nisi ga dobro razumeo,neces placati TV 6 meseci.
Evo posle 6 dana su ugradili,jedina zamerka mi je bila sto nisu imali UTP kabal,kao nestalo im u firmi. A jedno pitanje,malo ne vezano za temu,youtube mi secka na full hd,ne znam zasto,pre mi se to nije desavalo sa manjim netom.![]()
Meni YT ne baferuje ceo video vec nekoliko meseci unazad. Ranije, dok sam bio na telekom ADSL-u, imao sam obicaj (kada gledam klipove vece rezolucije) da pauziram i pustim da ucita ceo video ili veci deo pa tek onda da gledam, kako ne bi seckao. Medjutim, kao sto rekoh YT se vise ne ponasa tako vec par meseci unazad i to nema veze TT. Znaci YT vise ne ucitava ceo video ako je pauziran, bar je tako kod mene i na telekomu a evo sad i na TT-u.Pa ucitava i stane,ucita i stane,tako na nekih 4 sec sve. Kod sestre normalno do kraja ucitava klip,kod mene ne,i ako stopiram ono ucita nekih 10 sec i dok ne pustim nece dalje da ucitava. Drajveri su svi okey,to sam proverio,a sad sam se prebacio na html5 i istoIzvinjavam se moderatorima sto sam skrenuo sa teme,ako treba neka prebace postove.
![]()
I meni secka na HD rezoluciji sad sam probao. Verovatno je do YT, ne verujem da je do TT ako neko ima brzi net kod drugog provajdera neka proba i javi. Pre par dana kad sam probao hd na YT je radio normalno.Da li jos neko u zadnjih par dana ima problema sa stream-om videa preko youtube-a? Pre je 1080p radilo bez problema, sada moram cak i 720p da buffer-ujem pre nego sto pustim. Izuzetno nervira, ne bi trebalo da bude problem sa bufferovanjem na 20 MBit/s konekciji.
Pa prema uputstvu za ONT ako ne svetli Internet lampica "Indicira da internet nije povezan"Jedno pitanje imam samo net (nisam uzeo DUO paket) ONT ko sto rekoh radi ok, medjutim ne svetli ova internet lampica jel to ok?
Kod mene na Kopernikusu ucitava FULL HD noramlo i sa pauzom i bez pauze.
Pa prema uputstvu za ONT ako ne svetli Internet lampica "Indicira da internet nije povezan"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari