Šta je novo?

Targo Telekom

capture-20121211-115338.jpg

Neverovatno. Znaci daju mogucnost SK i ljudi glasaju za Hustler, ma daj.... Tesko mi je da poveerujem u ovo. Zasto bi bilo ko glasao za to. S obzirom da svi koji uzimaju TT moraju da uzmu net(dalje objasnjenje valjda nije potrebno), onda je potpuno besmisleno da neko glasa za Hustler pre SK.

Mozda ovi iz TT-a glasaju za Hustler, posto znaju da ne mogu da uvedu SK(bar tako vecina ovde kaze), pa onda da ispadne: "Pa dali smo vam da birate, ali vi ste odabrali nesto drugo" :D

Da nije mozda naknadno dodat SK, pa da je zato stvorena razlika u glasanju?

Uglavnom, evo prilike svima ovde da glasaju za SK.

Poslednja izmena:
Pitanje je bilo koji kanal za odrasle da dodaju, bili su u ponudi Hustler i Private Spice i ostavili su mogućnost da se dopiše nešto.

Ja ću eto da dopišem SyFy, da kontriram vama što dosađujete sa SK :)

Video sam ja tu anketu kada je izasla, verovatno je neko dodao sport klub od korisnika, jer nije bio u originalnoj anketi.

Meni se isto čini da ne napreduju nešto brzo. Malopre sam uradio IP scan njihovog opsega - koliko vidim Targo ima 130.180.224/19:
Za onaj opseg gde su rezidencijalni korisnici 130.180.240.1-130.180.255.254 - odazvalo se oko 1100 hostova, od kojih više od pola i dalje ima otvoren port 23!!!

ONT po defaultu ostavlja port 23 otvoren, sa ISTOM sifrom na svim uredjajima ???

Dosao mi je racun od targa (evo navrsava se prvi mesec koriscenja) na 400din. Obrazlozenje je "naplata po specifikaciji iz ugovora". Sta je sad ovo? Podelio sam dva kupona od kojih je jedan sigurno potpisao ugovor, plus onaj probni period mesec dana da ne spominjem. Sad jos treba nesto da platim?

Neki dodatni metri kablova prilikom uvođenja u stan?

PS: Taj probni mesec ti ne naplaćuju ako otkažeš uslugu, u suprotnom da. Nešto tako beše.

Ma nema dodatnih kablova, jedva da su zagazili u stan. Kada sam pre vise meseci aplicirao na njihovom sajtu posle par dana sam dobio mail sledece sadrzine
Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ste dobili mesec dana korišćenja brzog Interneta i kablovske televizije TARGO Telekoma.

Svi troškovi postavljanja našeg optičkog KDS (kablovskog distibutivnog sistema) u Vašem stanu/kući, odnosno njegovo eventualno uklanjanje, obaveza su TARGO Telekoma.

Predstavnici TARGO Telekoma će Vas blagovremeno obavestiti o priključenju Vaše zgrade na našu FTTH (Fiber to the Home) mrežu i momentu sticanja uslova za korišćenje usluga koje smo Vam poklonili.

Kad mi neko kaze dobili ste mesec dana, to ja podrazumevam da je besplatno, u suprotnom treba da pise kupicete mesec dana interneta i kablovske :d

Ima u jednom od prethodnih postova sličan problem. Nešto je lik pričao sa njima i rečeno je valjda da probni period ne plaćaš jedino ako odustaneš od daljeg korišćenja usluge. Pregledaj tj pretraži malo, pošto ja sad begam i nemam vremena.

Kako god da okreneš, najtačniju informaciju ćeš dobiti ako ih pitaš zašto 400 din... preko online podrške ili putem telefona.

Poslednja izmena:
Ima u jednom od prethodnih postova sličan problem. Nešto je lik pričao sa njima i rečeno je valjda da probni period ne plaćaš jedino ako odustaneš od daljeg korišćenja usluge. Pregledaj tj pretraži malo, pošto ja sad begam i nemam vremena.

Kako god da okreneš, najtačniju informaciju ćeš dobiti ako ih pitaš zašto 400 din... preko online podrške ili putem telefona.

To da placas i taj "probni period" ako nastavis da koristis njihove usluge je tacno, ali ovo sto MaxXx spominje nije probni period. To je onih mesec dana besplatno koje su poklanjali kad se neko prijavi preko sajta, dok je probni period 14 dana i nema veze sa tim.

Poslednja izmena:
Pa da, zato mu i reko' da njih zove jer ko zna šta su oni tu računali.

Procitao sam taj podatak negde, odavno pa sam se zeznuo, Nbg nije najgusce naseljena nego opstina sa najvecim brojem stanovnika na Balkanu. U svakom slucaju jasno je zasto je TT krenuo odavde...

Dosao mi je racun od targa (evo navrsava se prvi mesec koriscenja) na 400din. Obrazlozenje je "naplata po specifikaciji iz ugovora". Sta je sad ovo? Podelio sam dva kupona od kojih je jedan sigurno potpisao ugovor, plus onaj probni period mesec dana da ne spominjem. Sad jos treba nesto da platim?
Kao sto su ti vec rekli neko je vec imao slican problem, prelistaj. Verovatno nisi poceo da koristis usluge bas pocetkom meseca pa se nadam da tih 400 dinara predstavlja iznos proporcionalan broju dana koje si koristio net do kraja meseca, a nisu hteli da ti taj nepun mesec zaracunaju kao ceo besplatan, sto bi bilo u redu sa njihove strane. Ako se dobro secam takav je bio taj slucaj o kome je neko ovde vec pisao. Dodatnu metrazu kablova kazes da nemas a i nikom to nisu naplacivali do sad, tako da je verovatno ovo sto sam napisao. Nego da ne bi nagadjali pitaj ih pa javi sta je stvarno po sredi.

Koliko je proverena ova informacija 12 meseci besplatno, mislim jel ima jos neko kome su to nudili, meni to zvuci skoro pa neverovatno. Izgleda da smo bili u pravu sto se tice prelaska ljudi sa jacih provajdera, cene im nisu dovoljno konkurentne da bi vredelo cimanja pa sad pokusavaju to da nadomeste. Bolje da su u startu proucili trziste i odredili cene i pakete koje odgovaraju vecini potencijalnih korisnika nego sto sad pokusavaju na ovaj nacin da se bore za nove korisnike...

Meni je poznat slučaj da je predsedniku skupštine stanara ponuđeno 12 meseci po 1 din. (besplatno), uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora.
Uzgred... oni rekoše da će biti za pretplatnike omogućen i email na domenu @targotelekom.rs pa me interesuje šta bi i sa ovim, bilo je izjašnjavanje prilikom sklapanja ugovora ko želi da koristi njihov e-mail...

Jel zna neko gde može da se potpiše ugovor?
Da vas ne davim mnogo sa pisanijom... U ulazu su završili sve pre više od mesec dana... I za tih mesec dana sam dobijao odgovore da će neko doći za potpisivanje ugovora za 10 dana,pa za 10,pa za 10.
Verovatno neće ni doći do kraja godine. Pa me interesuje gde da potpišem ugovor pre toga,da bih dobio onu akciju za duo paket(6 meseci tv-a po 1 dinar).

Најбоље да опет зовеш тарго и да их питаш кад ће доћи. Или да питаш да ли можеш да одеш да потпишеш уговор у некој њиховој ,, пословници" (ако су уопште негде отворили исту). Не знам шта се дешава са оним штандом у Ушћу, нисам био тамо два месеца.

OK hvala.
Mislim da poslovnicu nemaju nigde. A što se tiče zivkanja,veruji mi da mi ih je pun.....

Nasao sam datum kada su mi pustili signal za net i tv, 27.10. je u pitanju, tako da su onih 400din tacno 4 dana koriscenja usluga. Sad treba da idu par sledecih racuna za po 1din, taj dobijen period besplatno i kuponi.

P.S. Imam kupon da dam ako neko hoce da potpisuje ugovor, da dobijemo mesec besplatno :D

Jel zna neko gde može da se potpiše ugovor?
Da vas ne davim mnogo sa pisanijom... U ulazu su završili sve pre više od mesec dana... I za tih mesec dana sam dobijao odgovore da će neko doći za potpisivanje ugovora za 10 dana,pa za 10,pa za 10.
Verovatno neće ni doći do kraja godine. Pa me interesuje gde da potpišem ugovor pre toga,da bih dobio onu akciju za duo paket (6 meseci tv-a po 1 dinar).

Imaju stand u Idea Extra, bas sam juce bio i nesto se raspitivao kod njih. Mozda mozes tu da sklopis ugovor, ali stvarno ne mogu da garantujem...

Tada nisam imao informaciju za to 12 meseci dzaba usluga, koliko je to provereno? Posto na sajtu ne stoji nista o tome.

Iznenadila me informacija - sutra kod mene (konacno) buse vertikalu! :Klanjanje

Doduse, valjda sad jedino i te unutrasnje radove mogu da rade... sto znaci da i ako izbuse vertikale, cekacemo da se otopi sneg da to sve ispovezuju.... No, kako god... bitno da konacno stizu..... Blok 44

Imaju stand u Idea Extra, bas sam juce bio i nesto se raspitivao kod njih. Mozda mozes tu da sklopis ugovor, ali stvarno ne mogu da garantujem...

Tada nisam imao informaciju za to 12 meseci dzaba usluga, koliko je to provereno? Posto na sajtu ne stoji nista o tome.

Nisam ni rekao 12 meseci,nego 6 meseci po 1 dinar uz duo paket na 24 meseca.
http://www.targotelekom.rs/news/53/26/sest-meseci-televizije-po-1-dinar/

To za 12 meseci je neko spominjao u postu,ne sećame se ko. Totalna dezinformacija.

Iznenadila me informacija - sutra kod mene (konacno) buse vertikalu! :Klanjanje

Doduse, valjda sad jedino i te unutrasnje radove mogu da rade... sto znaci da i ako izbuse vertikale, cekacemo da se otopi sneg da to sve ispovezuju.... No, kako god... bitno da konacno stizu..... Blok 44
Ja svratio do keve u 70-om kad vidim kod nje letak onaj uski sa telefonom komercijaliste...njoj to verovatno neće trebati ali mi je drago da se šire

nece to pre 2014 ako ne i 2015 i to je manje vise samo promo reklama taj isti monopolista gusi ostale provajdere u .hr znam veliki broj hrvata koji imaju optiku do zgrade al i dalje imaju ADSL i to ne zele da pustaju vise od 8-10mbit-a iako se moze gurati 20mbit-a, jer je i dalje interesu tog monopoliste T-COM-a ( jer oni su vlasnici tih kablova )

Malo pregledaj kakva je situacija u .hr sto se tice neta :)

Poslednja izmena:
Na temelju korisničkih iskustava i provedene analize poslovnog modela, HT će donijeti odluku o mogućoj komercijalnoj primjeni testirane TeraStream tehnologije.

:) Ceo tekst mi zvuci marketinski... Iskreno T-Com kod nas, nije me odusevio.. Vrlo male brzine, velike cene, monopolisticni polozaj,... nisam odusevljen... Ocekivao sam da ce T-Com kao jedna vrlo jaka kompanija, da spusti cene interneta, i da na taj nacin unisti konkurenciju - (vrlo) niskim cenama... Oni suprotno - sta ce njima vise... i za skuplje (nego u DE) prodaju manje nego tamo....

Da li neko možda ima preporuku za USB Wi-Fi adapter koji se provereno dobro slaže sa Targovim ONT-om i ima veliki domet?

Imam neki stariji TP-Link (TL-WN321G) koji nikako neće da mi da punu brzinu, a probao sam sa različitim drajverima :(

Nazad
Vrh Dno