Šta je novo?

Targo Telekom

pa sta mislis , kako to da odjednom neko dodje i ponudi dzaba net ...

pa zato sto nije platio sve taske i troskove ...

to znaci da starim provajdirma treba vratiti pare, za sve takse koje ovaj novi nije platio ...

... pa ce i ostali da daju jeftine internete.

Ne mogu da verujem da ozbiljno to misliš!? A ko će nama da vrati pare koje su nam godinama Telekom i ostali provajderi uzimali za brzine koje nikada nismo dobijali? Šta je njih sprečavalo da svih ovih godina sprovedu kablove i unaprede svoju ponudu? Lepo im je bilo kada su uživali svoj monopolistički položaj sada kada je njihovu idilu pokvario Targo, sada je frka... Zašto jednostavno nisi predložio da organizujemo humanitarnu pomoć za naše ''jadne'' i ''izmučene'' provajdere nešto kao bitka za bebe samo što ćemo umesto beba ubaciti Telekom. Ja ću prvi priložiti...

Ma Targo ce ostati cist, dobio je dozvole i platio sta treba, a sve ovo po medijima je politicko prepucavanje. Svaka cast Targu za sada. U sredu ih zvao, u cetvrtak potpisao, a u ponedeljak uvode instalaciju. Tako se radi.

errore ,
to je uradila drzava , a ne targo

sutra kad ti drzava bude trazila npr. dodathin 40% porez na platu, pa ti gazda smanji platu za tih 40% ... a sver da nebi prosli kao grcka ...

...onda cu te pitati , da li ti se svidja brzina donosenja odluke.

Ajd sad lagano... kakve veze ima brzina izdavanja dozvole sa ekonomskim problemima drzave i gde je tu Targo. Gde je njegova krivica?
I sta je to uradila drzava a ne Targo?

Poslednja izmena:
@Bivis druze stari +1 ;)
Ma Targo ce ostati cist, dobio je dozvole i platio sta treba, a sve ovo po medijima je politicko prepucavanje. Svaka cast Targu za sada. U sredu ih zvao, u cetvrtak potpisao, a u ponedeljak uvode instalaciju. Tako se radi.
Targo vec sada vise nije cist, kako to ljudi ne shvatate? Vise je nego dovoljno da se po komentarima na ovu vest po medijima povlaci firma targo i da se povezuje sa nubom i celim slucajem da bi targo postao "uprljan". Koga mediji pocnu da razvlace i tegle taj je zavrsio karijeru. Voleo bi da ste u pravu ali ne vidim kako posle svega ovoga sve moze da ostane isto kao sto je bilo i do sad kad je u pitanju poslovanje te firme.
Btw, ja tek sad shvatam da maltene nista ne znam o toj firmi, cija je to uopste firma?

pa nuba kaze da li smo 40 miliona u optiku i 3 miliona u kasu drzave ...

... stvarno nevidim ekonomsku racunicu ?! ... :)

drzava je dala dozvole firmi koja nije imala nijednu dozvolu za bavljenje telekomunikacijama , izdatu od strane ratela

a sve po principu , ma to cete dobiti, nije proble.

a drugi koji su imali sve .. Telernor i SBB ... cekali su jos gofinu dana...

nuba je zidala bez dozvole ... da bi stigla korak sa ostalima

to je sve dozvoljeno sa vrha.

PTTKDS , nije mogao da postavi optiku, na nas zahtev.. odbijen je ... a targo je uveliko sekao uzduz i popreko ... zasto ????

Poslednja izmena:
A ja pak mislim da je sve ovo samo skretanje paznje javnosti sa svakodnevnog zivota. Svake 2 nedelje imamo nove hajke i slično, a poskupljenja nisu toliko bitna. Benzin ode u nebo kao i sve ostalo, ali ajde mi da mlatimo afere po medijima. Zar ne bese i bivsi premijer prozivan skoro pa nista, sem poskupljenja, pa Sutanovac... pa poskupljenje.... Targo je tu, ovo ce proci i idemo dalje.

Ma nema vise u Srbiji puj pike... Firma je iz EU i posluje po EU standardima. Sto Telenor i dalje radi?

Bespotrebna rasprava, sta bude bice. Bice na stetu onih koji su potpisali ugovore, i u najgorem slucaju ostace bez optike.A to je malo verovatno, a i da neko drugi preuzme TT cene sigurno nece biti nenormalne pa da neces moci da placas. Neko ce zavrsiti u zatvoru ako je bilo nesto mimo zakona, i to je to.

Jel ima novih korisnika? :)

@Bivis druze stari +1 ;)

Targo vec sada vise nije cist, kako to ljudi ne shvatate? Vise je nego dovoljno da se po komentarima na ovu vest po medijima povlaci firma targo i da se povezuje sa nubom i celim slucajem da bi targo postao "uprljan". Koga mediji pocnu da razvlace i tegle taj je zavrsio karijeru. Voleo bi da ste u pravu ali ne vidim kako posle svega ovoga sve moze da ostane isto kao sto je bilo i do sad kad je u pitanju poslovanje te firme.
Btw, ja tek sad shvatam da maltene nista ne znam o toj firmi, cija je to uopste firma?

Više se provlači Nubino ime nego Targovo, svejedno ako smo išta naučili u ovoj našoj zemlji to je da svaka afera traje jedno kratko vreme i posle se zaboravi. Neće Targo tu na duže staze imati nikakvu štetu, zanimljiva je izjava slovenca vlasnika TT-a koji kaže da je firma osnovana evropskim kapitalom i da on sam dolazi iz Evropske unije. Tako da čisto sumnjam da bilo ko od ovih iz vlasti sme da se šali sa tim.

Kapiram da ovde troluje par likova iz telekoma ili nekog drugog provajdera...
Po sluzbenoj duznosti.

Ma mogu da troluju koliko oce.
Ineresovanje bar ovde u Pazovi je veliko. Bas me pitalo juce par komsija, jel znam kad dolaze ovi kod nas u ulicu, jesam li pricao sa njima...

Večeras je pao pljusak prvi (mada ništa strašno). Jel bilo nekih smetnji na internetu i tvu?

Dosta ljudi iz moje zgrade je potpisalo ugovore u ovom prvom talasu, bar njih 15-20. Sigurno će još potpisivati kako budu isticali ugovori, a i kad se definiše sve oko televizije - zbog sestre smo ostali na ptt kablovskoj zbog fox life i slično.

A što se tiče slučaja da neko preuzme targo, jedino sam siguran da meni neće promeniti uslove na gore, ako povećaju cene i/ili spuste brzine, raskidam ugovor trenutno - u slučaju da bude dostupna neka bolja ponuda.

Pitacu neke banderase ovde iz Pazove pa javljam jel bilo problema :D

Imamo i ovde na forumu Shimec i Vojcani. Pa neka se jave.

@Bivis druze stari +1 ;)

Nerazumem te,znaci po tvome nije bitno sta dobijas ko korisnik nego odma bi da znas neki info koji ni sam nebi mogao da protumacis kada bi znao ???

Ako ti se TT nesvidja zbog hajke onda nemam sta da ti kazem....

Mislim da nema potrebe politiku unositi tamo gde joj nije mesto .Razumem ja da su svi strucnjaci u nasoj lepoj Srbiji :)
Najbitnije od svega je da cemo dobiti optiku po povoljnoj ceni.To sto je nekome skupo a ima veci izbor ne mora da uzme.Nama koji nemamo izbora i placamo 3Mb/256kbit po ceni istoj kao paket kod Targa od 10/5 Mbit. Nama nije skupo :)

I ovo je upravo poenta svega ;)

Da li je nekome pusten signal u Bul. Arsenija Carnojevica , u zgradama prekoputa arene ?

Koliko si čekao od trenutka potpisivanja do konačne instalacije?

Meni su danas uveli kablove, ali se onda druga ekipa javila da ne moze da stigne danas da montira ONT, nego sutra. Inace, ugovor je potpisan u cetvrtak.

Verovatno će i meni uvesti ovih dana, i ja sam potpisao u četvrtak.

vidim da vam je svima ping ispod 10, dok je meni konstantno 18-19. sta moze da bude uzrok?

Moze zavisiti od dosta stvari pa i od sistema. Meni na linuxu kod IKOMa ping 7ms a na win7 ne ide ispod 15ms

vidim da vam je svima ping ispod 10, dok je meni konstantno 18-19. sta moze da bude uzrok?

Pokusaj na lanu da izmeris ako si merio preko WIFI-a speed test i ne koristi IE brovser sve druge moze...

Ako i dalje imas isti ping onda idi na onu stranicu gde se pinguje pa ako i tu imas iste rezultate onda zovi njihov call centar...

I neka te sluzi :)

Meni se najavili da sutra dolaze na gajbu da montiraju...Jel neko vec imao iskustva sa "guranjem" rutera dublje u stan tj. koje su cifre za kabl i to...

Meni su doterali kabal do mesta gde sam zeleo, i ostavili su poprilicnu duzinu. Sve je to dosta iznad 3m i nije spomenuto ni placanje ni bilo sta. Momci su fenomenalno sve uradili, samo sto je trajalo.

Nazad
Vrh Dno