Bili majstori za kablove, odradili kanalicama onaj zuti kabl, busili iznad vrata ulaznih i iznad vrata u sobi.Ja im ponudio da mi samo spuste kanalicama do parketa a ostalo cu ja da sprovedem.Evo ih na vratima zgrade javljam kad odu....burgija kreće
Jel kod nekoga na parnoj strani Otona Župančiča došao Targo? Ako kojim slučajem jeste, koji deo OŽ?
Video sam danas da postavljaju kablove u dugačkoj zgradi u Ulici Otona Župančiča od 34 do 48, znači krenuli su sa parnim brojevima.
:banana::banana::banana::banana::banana:
Mimago, da častimo?![]()
:banana::banana::banana::banana::banana:
Mimago, da častimo?![]()
Već je skoro sedmi dan od kako sam potpisao ugovor, a od njih ni traga ni glasa, čak ni telefonom da pozovu da kažu kada će doći.![]()
danas sam jedno 2 puta išao napolje (drugim poslovima) i nešto nisam primetio da neko nešto mrsi po našoj zgradiIli možda nisam dobro video
Kod mene u ulazu nije bilo majstora. Ja se nadam da i sutra važi promocija duplih brzina u Ušću
![]()
Devojci nakon 3-4 dana od potpisivanja ugovora stigao net. Zivi u 45 bloku na NBg-u.
Dobila je da plati prva 3 meseca po 1 rsd, to im je neka akcija. Koliko mi se cini deluje zadovoljno, koliko se secam po speed test netu imala je preko 12/6 mbps i ping 4 ms.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari