Šta je novo?

Targo Telekom

Pa, kako da ti naplate, kada nisu završili posao? Ovi što budu postavljali ONT, njima potpisuješ papir, tu se može javiti stavka za plaćanje. Nadam se da neće.

Jel kod nekoga na parnoj strani Otona Župančiča došao Targo? Ako kojim slučajem jeste, koji deo OŽ?

Drugari jel su dolazili kod nekog oko immo centra, blok 64, zgrade oko OS Mladost, i ako jesu sta su vam rekli kad ce uvodjenje?

Ja bio u TC Ušće u nedelju da pitam za 62-ugi blok. Uzeli mi broj telefona, i rekli da će se javiti u ponedeljak. Danas je utorak. Nisu se javili.

Nema nista od toga, moras ti njih da smaras.Iz mog iskustva, a i potvrdice ti forumasi.

Evo ih na vratima zgrade javljam kad odu....burgija kreće
Bili majstori za kablove, odradili kanalicama onaj zuti kabl, busili iznad vrata ulaznih i iznad vrata u sobi.Ja im ponudio da mi samo spuste kanalicama do parketa a ostalo cu ja da sprovedem.
Majstor rekao:Izvinite moramo celom duzinom do mesta gde hocete da stoji, kabl je osetljiv mora da bude zasticen...
Otisli javili se drugoj ekipi koja treba da donese "aparate" i rekli sad ce oni za oko sat vremena.Sad cekam te druge...

Meni su danas postavili ONT. Uzeo sam duo 10 paket, performanse interneta su na nivou vec kacenih testova 12/6 ping ispod 10. Kvalitet digitalnog signala je odlican, dok na analognom je odlican u nekih 98% slucajeva. Ima kanala koji su za nijansu losiji. Ono sto mi se za sada da kazemo ne svidja jeste nedostatak EPG, ali verujem da ce se i to vrlo brzo resiti. U svakom slucaju, sve pohvale. Na ONT sam iskljucio WiFi, jer koristim svoj TP link. Sve radi kako treba.

Stigli majstori oko 19h montirali onu kutijicu ali prc nesto nije u redu sa signalom izgleda da u "sahtu" nesto nije spojeno.U dogovoru sa nama momci su javili da nisu spojili.Oni su hteli da sad rade ali mene je smaralo da mi zaglave veceras pa smo se dogovorili da rade sutra "po danu".

Ja živim u Ulici Otona Župančiča, ali neparni broj i pustili su signal, potpisao ugovor i čekam majstore...:) Ali kao što reče neko treba biti dosadan, ni sam ne znam koliko puta sam ih zvao, slao mejlove, ostavljao poruke na njihovoj facebook strani....Postao sam pravi stalker :d , da li je to sve uticalo da puste signal nemam pojma, ali da škodi ne može.

Stalno pratim gde imaju promo pultove i samo kruže oko OŽ. Nikako da dođu hahaha. Imam jednu nedoumicu. Da li promocija duplih brzina u Ušću važi zaključno sa današnjim ili sutrašnjim danom? :p

Video sam danas da postavljaju kablove u dugačkoj zgradi u Ulici Otona Župančiča od 34 do 48, znači krenuli su sa parnim brojevima.

Video sam danas da postavljaju kablove u dugačkoj zgradi u Ulici Otona Župančiča od 34 do 48, znači krenuli su sa parnim brojevima.

:banana::banana::banana::banana::banana:

Mimago, da častimo? :)

Već je skoro sedmi dan od kako sam potpisao ugovor, a od njih ni traga ni glasa, čak ni telefonom da pozovu da kažu kada će doći. :(

Pre nekih dva sata sam to učinio, operaterka je rekla da će proveriti situaciju, videćemo šta će biti.

Ja sam odlicno prosao i sa podrskom i sa svim. Vidim da su komsiji uveli, a mene nisu kontaktirali. Cimnem podrsku i od tog trenutka nije proslo 4 radna dana, ja dobih optiku.

Pa ja vama kazem ljudi da vam se oni nece javiti, osim u slucaju kada treba potpisati ugovor. To im je i minus. Ako kazu nazvacemo vas bla bla bla... Onda neka nazovu, ili neka kazu nazovite vi nas za dan-dva pa cemo vam reci kakva je trenutna situacija.
ZNACI SMARAJ TE VI NjIH :D

:banana::banana::banana::banana::banana:

Mimago, da častimo? :)

danas sam jedno 2 puta išao napolje (drugim poslovima) i nešto nisam primetio da neko nešto mrsi po našoj zgradi :D Ili možda nisam dobro video :D Kod mene u ulazu nije bilo majstora. Ja se nadam da i sutra važi promocija duplih brzina u Ušću :p

Dobio sam informaciju da će me najverovatnije sutra kontaktirati da se dogovorimo kada da dođu. :)

danas sam jedno 2 puta išao napolje (drugim poslovima) i nešto nisam primetio da neko nešto mrsi po našoj zgradi :D Ili možda nisam dobro video :D Kod mene u ulazu nije bilo majstora. Ja se nadam da i sutra važi promocija duplih brzina u Ušću :p

Pa kad sam došao sa posla video sam da je kod mene (ulaz 36) video sam da je TT ormarić u prizemlju sređen, da je optički kabl koji je visio pored njega, a dolazi spolja sada priključen - uveden u ormarić i bila im je sa strane ostala kutija, verovatno je zaboravili, u kojoj je bio otpad - komadići optičkog kabla, presečene vezice i sl. tako da su verovatno nešto radili. Pozvao sam call centar, rekoše da signlal još nije pušten - u prevodu ne možeš da iskoristiš akciju na Ušću - ali da vide da ima trenutno radova u našoj zgradi.

Poslednja izmena:
Devojci nakon 3-4 dana od potpisivanja ugovora stigao net. Zivi u 45 bloku na NBg-u.
Dobila je da plati prva 3 meseca po 1 rsd, to im je neka akcija. Koliko mi se cini deluje zadovoljno, koliko se secam po speed test netu imala je preko 12/6 mbps i ping 4 ms.

To sto je dobila su kuponi koje moze nekome da pokloni i onda oboje dobiju mesec gratis :)
A vidieo sam negde da ljudi prodaju te kupone :D

Devojci nakon 3-4 dana od potpisivanja ugovora stigao net. Zivi u 45 bloku na NBg-u.
Dobila je da plati prva 3 meseca po 1 rsd, to im je neka akcija. Koliko mi se cini deluje zadovoljno, koliko se secam po speed test netu imala je preko 12/6 mbps i ping 4 ms.

To znači da je Targu dovela tri nova korisnika, ja sam dobio šest kupona sada gledam nekome da ih dam.

Opet malo speedtest rezultata. Duo 10 paket:

Ka SBB serveru:

Ka Verat serveru:

IP adresa nepromenjena, od prvog dana.

EDIT: brzina duplirana prva 3 meseca, jer je ugovor potpisan u Ušću (uvažena primedba posta ispod)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno