Mudro zboris 🙂
Targu zaista svaka cast jer je uradio nesto nevidjeno, usao je na zapljunutu teritoriju! Sve ostalo ide od loseg ka gorem. Vezivati se za nesto nepouzdano i neprovereno a pri tom za slicne pare vec imati nesto sto je kolko tolko isprobano nije bas pametno + ako se ostavari ovo oko adsl-a sto se suska (5/1 za 1000rsd) targo nema sta da trazi ni na ptt-ovoj teritoriji, jer je vecini potreban jeftiniji a ne brzi net.
Kada bi me i posetio famozni komercijalista rekao bi mu da svrati za jedno mesec dva kada situacija bude bila jasnija. Mislim da nije mudro sada potpisivati bilo sta. Verujem i da ce oni morati da koriguju svoju cenovnu politiku ako se ne prijavi dovoljno zainteresovanih sto je u ovim okolnostima vrlo moguce. Jos kad na sve dodamo policijsku istragu i politicku pozadinu njihovog poslovanja neka hvala (za sad) sacekacu jos koji mesec, bolje da se strpim mesec, dva, nego da se sledece dve godine vatam za glavu.
Inace video sam danas njihovu ekipu kako postavlja kablove u Enjub trznom centru.
Druze Lenjine ja pokusavam da budem nepristrasan,realan ali ti si zaista poceo da preterujes.Nekako mi delujes ostrasceno,kao da jedva cekas da neko kaze nesto lose za TT pa da ti to jos malo podgrejes.Stalno potenciras nepouzdanost neproverenost veliku cenu paketa a nisi ni probao kako to funkcionise.
Dalje,policijska istraga je policijska i sta to mene interesuje.Ako im i zatvore firmu ne mislis valjda da ne mozes nigde dve godine da predjes.Neznam sto bi se hvatao bilo ko od korisnika za glavu.Pa na kraju krajeva nije niko potpisao ugovor o poslu ili kreditu, ipak je ovo samo tv/internet.
Ja sam recimo zadovoljan i sa internetom i tv-om koji je po kvalitetu slike u samom vrhu ako ne i na njemu.Fale Fox kanali ali bice valjda i to.
Te veliki je ruter te jeftin je ogoljena verzija...
Meni ne smeta sto je nesto veci vise mi znaci sto je wifi sto ima usb sto za sad radi odlicno,a da li je ogoljen i jeftin to me ne interesuje ionako ga ne placam nista.Stalno se slucajno ili namerno zapostavlja cinjenica da je ipak u pitanju optika sa svim svojim mogucnostima koje ce vremenom doci do izrazaja.
Do juce ste svi kukali kako nas zakidaju na uploadu, kradu ili kraduckaju.Staje sad?Sad odjednom upload nije vise tako bitan,daj samo nek je jeftino.
E pa gospodo i drugovi ja licno mislim da je ovo odlicna ponuda za ove pare i sa zadovoljstvom cu placati ono sto sam hteo jer sam to i dobio,(pa i vise)
Naravno ako i dalje bude sve u redu kao do sad.:smash:
Inace da sam ja na mestu" famoznog komercijaliste" tebe bih zadnjeg posetio:d