Pa vrlo jednostavno, ja sam trazio DHCPv6 a ne DHCP6s, a nemam pojma da je to jedno te isto.
dhcp6c je oznaka client a dhcp6s je oznaka server tako da mi je cudno da nisi kapirao da je to DHCPv6
Pa vrlo jednostavno, ja sam trazio DHCPv6 a ne DHCP6s, a nemam pojma da je to jedno te isto.
Pa ako ti nije problem NETWORK i SECURITY kompletan (znaci sve stranice) ima ih 12, ili mogu ja moje screen-ove da okacim pa da mi kazete sta nije OK tj sta da menjam da bi mi radio home sharingReci samo sta da screenshotujem, koja tacno podesavanja.
Ako sam ja tebe nešto shvatio ubi me...
Kakvo bre snimanje desktopa i igrica? Kakve to ima veze sa bilo čime?
Ovde ima svega, tu je: ispitivanje sumnjivih lica (operatera i radnika), ocenjivanje građevinskih i arhitektonskih rešenja, snimanje filmova, ispitivanje radio komunikacija, špijunaža i kontrašpijunaža internet provajdera, preispitivanje tajnih planova penetracije na tržištu i urbanističkih planova, potraga za tajnim uputstvom, dešifrovanje magične bele kutije, ... tako da nema šta da te čudi.
Jel može neko ko igra BF3, Mw3, ili bilo koju igru na netu da ozbiljno potvrdi da je Targov ping dobar, bolji od SBBa npr. ?
Hvala!
Ono sto sam juce video je bolji ping od SBB -ovog ali nesreca u sreci je to da nemogu da vam dam filmic da to potvrdim a i nisam stalno uz komp pa da vidim da li mozda varira u toku dana ... Rekao sam dajte mi program i snimicu sve i pokazati vampozz
To mozete samo vas dvojica da kazete koji nepratite temu pre nego sto su svi krenuli 300 na sat da se dopisuju oko podesavanja OMT-a ja sam jos pre par stranica rekao posto su mnogi kukali kakav je ping na igricama pa sam hteo to da snimim i da im pokazem ...
Ajd da mi neko objasni kako klinac na istoj igrici(wot)ima ping 30 a ja 130?
On na lanu ja na wifi.Isti server
Promo timovi se danas nalaze u Palmira Toljatija 64, Prve pruge 23, Narodnih heroja 38, Narodnih heroja 44, Španskih boraca 63, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 115, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 128/1, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 207...danas se baš razleteli![]()
pa zato sto si WiFiAjd da mi neko objasni kako klinac na istoj igrici(wot)ima ping 30 a ja 130?
On na lanu ja na wifi.Isti server
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari