Šta je novo?

Targo Telekom

Reci samo sta da screenshotujem, koja tacno podesavanja.
Pa ako ti nije problem NETWORK i SECURITY kompletan (znaci sve stranice) ima ih 12, ili mogu ja moje screen-ove da okacim pa da mi kazete sta nije OK tj sta da menjam da bi mi radio home sharing

Poslednja izmena:
A da li si probao klasičan sharing preko Network-a? Da sve kompove staviš u isti WORKGROUP i share-uješ foldere koje hoćeš.

Evo mojih screen-ova pa mi recite sta nije OK u podesavanjima

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    113.7 KB · Pregleda: 186
  • 2.jpg
    2.jpg
    111.1 KB · Pregleda: 149
  • 3.jpg
    3.jpg
    106.8 KB · Pregleda: 160
  • 3.1.jpg
    3.1.jpg
    108.1 KB · Pregleda: 148
  • 4.jpg
    4.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 151
nastavak

Prilozi

• 5.jpg
    5.jpg
    81.6 KB · Pregleda: 141
  • 6.jpg
    6.jpg
    91 KB · Pregleda: 127
  • 7.jpg
    7.jpg
    125.3 KB · Pregleda: 123
  • 8.jpg
    8.jpg
    82.6 KB · Pregleda: 119
  • 9.jpg
    9.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 118
to je to...

Prilozi

• 10.jpg
    10.jpg
    84.5 KB · Pregleda: 132
  • 11.jpg
    11.jpg
    120.3 KB · Pregleda: 126
  • 12.jpg
    12.jpg
    93.6 KB · Pregleda: 132
sve je ok.mislim i kod mene je identicno,ali nemam kucnu mrezu pa ti ne mogu mnogo pomoci

Pozz,

Juce sam krenuo da snimam Destop i igrice i krenem ja da snimam oko 9 pola deset i snimim prvi snimak 1 sat i hteo sam drugi od isto sat sa igricama ali juce sam BUKVALNO POPIZDEO !
Kada sam zavrsio sa snimanjem prvog dela i kada sam krenuo da pregledam vidim da kada sam ulazio u igrice ono nista nije snimilo nego se samo zamrzne sve dok neizadjem u desttop,i onda se odmrzne i normalno pa sam krenuo da trazim program koji snima same igrice nasao neki odlican ali se placa pa onda trazi krek za njega,pa sam nasao cd key proradio pa opet problem sa igricama snima ali su snimci cudni secka ko ludo pa mora da se buferuje i to me drzalo do 12 i 30 kod ujaka i onda sam digao ruke....

I onda sam tako ljut odneo komp od njega neka mi neko pomogne neki besplatan ili crakovan program koji moze da snima destop i igrice da bi mogao da vam pokazem kako to izgleda,i neki mali info za one koji hoce da mi daju programcic da mi objasne kako da ga podesim i da snimam.

Evo nekog od mojih iskustava recimo server koji kod mene na SBB-u ima oko 40-45ms kod TT je oko 23 ,isto jos jedan server na kojem volim da igram ima oko 50 ms kod mene a ovde 35-40 ms oba su u Nemackoj :)
P.S

Kuciste od kompa mi je tesko oko 30-35kg tako da znate koz koju muku sam prosao sa njim da ga dovucem do auta i od auta :S:
Snimio sam modem podesavanja sva i merenje speedtesta to cu up kada stignem...

Poslednja izmena:
Ako sam ja tebe nešto shvatio ubi me...
Kakvo bre snimanje desktopa i igrica? Kakve to ima veze sa bilo čime?

Ovde ima svega, tu je: ispitivanje sumnjivih lica (operatera i radnika), ocenjivanje građevinskih i arhitektonskih rešenja, snimanje filmova, ispitivanje radio komunikacija, špijunaža i kontrašpijunaža internet provajdera, preispitivanje tajnih planova penetracije na tržištu i urbanističkih planova, potraga za tajnim uputstvom, dešifrovanje magične bele kutije, ... tako da nema šta da te čudi. :D

Poslednja izmena:

Ovde ima svega, tu je: ispitivanje sumnjivih lica (operatera i radnika), ocenjivanje građevinskih i arhitektonskih rešenja, snimanje filmova, ispitivanje radio komunikacija, špijunaža i kontrašpijunaža internet provajdera, preispitivanje tajnih planova penetracije na tržištu i urbanističkih planova, potraga za tajnim uputstvom, dešifrovanje magične bele kutije, ... tako da nema šta da te čudi.

To mozete samo vas dvojica da kazete koji nepratite temu pre nego sto su svi krenuli 300 na sat da se dopisuju oko podesavanja OMT-a ja sam jos pre par stranica rekao posto su mnogi kukali kakav je ping na igricama pa sam hteo to da snimim i da im pokazem ...

Poslednja izmena:

Ima sve veze prijatelju,nemoj da si mi naivan kao francuska sobarica.
Sve se snima,sve se belezi, u 30fps, i nema da secka da mora da se strimuje i poneki frejm da se zagubi.
Nije ovo bus+ pa da moze da promakne i svercovani putnik.
Sve na server, pingovano do 30ms najvise, da se enkriptuje u 256bitnom AESu,i da se cuva.
Znaci sejf storidz do momenta kada se sve vadi,otpakuje i dokumentuje.
Ne pricam samo o igrama i desktopu, o SVEMU je rec.
Jel sad jasnije?

Promo timovi se danas nalaze u Palmira Toljatija 64, Prve pruge 23, Narodnih heroja 38, Narodnih heroja 44, Španskih boraca 63, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 115, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 128/1, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 207...danas se baš razleteli :D

Jel može neko ko igra BF3, Mw3, ili bilo koju igru na netu da ozbiljno potvrdi da je Targov ping dobar, bolji od SBBa npr. ?
Hvala!

Jel može neko ko igra BF3, Mw3, ili bilo koju igru na netu da ozbiljno potvrdi da je Targov ping dobar, bolji od SBBa npr. ?
Hvala!

Ono sto sam juce video je bolji ping od SBB -ovog ali nesreca u sreci je to da nemogu da vam dam filmic da to potvrdim a i nisam stalno uz komp pa da vidim da li mozda varira u toku dana ... Rekao sam dajte mi program i snimicu sve i pokazati vam :) pozz

Trebalo bi da postoji software od proizvođača tvoje grafičke. Ja na primer imam eVGA GeForce GTX560 i imam neki program koji može da snima ali ne znam kako se zove, nisam ga instalirao nikad :D Pogledaću kad dođem kući s posla pa javljam :D

Ajd da mi neko objasni kako klinac na istoj igrici(wot)ima ping 30 a ja 130?
On na lanu ja na wifi.Isti server

Verovatno je etar prezagušen.

Promeni kanal emitovanja wifi signala (u podešavanjima ONT-a, rutera, čega već...) na neki drugi. Ako radi bolje, super. Ako ne, menjaj dalje.

To mozete samo vas dvojica da kazete koji nepratite temu pre nego sto su svi krenuli 300 na sat da se dopisuju oko podesavanja OMT-a ja sam jos pre par stranica rekao posto su mnogi kukali kakav je ping na igricama pa sam hteo to da snimim i da im pokazem ...

Ma pratim ja temu, pa vidiš da je sve što sam naveo izneto u temi :D
A inače podržavam sve akcije vezane za ispitivanje usluga, jer da nije ovako ozbiljnog pristupa pojedinaca, ko zna kad bi i da li bi ikad saznali pola stvari koje smo ovde utvrdili i to sve sa dokazima ,)

Jel ima neko ko je potpisao u uscu, a da je dobio duplirani net?

Na papiru sam ga dobio, samo još da dođu da instaliraju :-D

Malopre sam probao World of Tanks na jednom od štandova. Poneo svoj laptop, okačio se na njhov WiFi i probao par minuta.

Ping je bio 35-60ms, uglavnom oko 40-45ms. Mada sam imao par izleta na 150-180ms, ali sam video da su tad puštali speedtest na štandu drugim zainteresovanim.

Ne znam da li se i kod ostalih popravio ping u odnosu na prethodne postove.

Meni je na WoT ping 140-160ms.Kopernikus internet, ali nema nikakvog laga najnormalnije igram.

Promo timovi se danas nalaze u Palmira Toljatija 64, Prve pruge 23, Narodnih heroja 38, Narodnih heroja 44, Španskih boraca 63, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 115, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 128/1, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 207...danas se baš razleteli :D

Mogu ti reci onda da je stand u Prve pruge bio nevidljiv. :D Bas sam tuda prosao vise puta.

Nazad
Vrh Dno