Šta je novo?

Targo Telekom

Što ste toliko zapeli za taj Sportklub...ko da na ovih devet sportskih kanala nema dovoljno sporta 😀
P.S Jedna stvat mi nije jasna...kada se uzme taj osnovni paket televizije...jel po default-u postoji mogućnost pretrage i analognih i digitalnih kanala i da li se dobija STB na korišćenje?

Ako uzmes analognu tv i imas obican tv onda imas samo analognu, a ako uzmes digitalnu, automatski ako imas tv (u mom slucaju imam) koji podrava DTV-C u samom uredjaju pretrazujes hoces analogne ili digitalne. Tako mi rece momak koji radi u targu ako sam ga dobro razumeo.

Poslednja izmena:
Pa to, znači nema posebnih pros*** da se posebno plaća ako hoćeš digitalne kanale (kao što je kod "dragog mi" PTT KDS-a)...a pitam za STB zbog našeg prelaska na najmoderniji DVB-T2 standard...Imam ja Samsung LCD model iz prošle godine ali podržava "samo" DVB-T...koliko sam ja barem uspeo da isčačkam.

Ako uzmes analognu tv i imas obican tv onda imas samo analognu, a ako uzmes digitalnu, automatski ako imas tv (u mom slucaju imam) koji podrava DTV-C u samom uredjaju pretrazujes hoces analogne ili digitalne. Tako mi rece momak koji radi u targu ako sam ga dobro razumeo.

DVB-C

DVB-T i DVB-T2 se odnose na digitalnu televiziju emitovanu etrom (vazdusno) i za to ti je potrebna antena na krovu. Digitalna televizija koju emituju kablovski provajderi a sada i Targo je po DVB-C standardu i na njihovom ONT uređaju se kroz isti TV izlaz pušta i analogni i digitalni signal. To znači da svako ko ima TV sa DVB-C tjunerom može da gleda digitalne kanale iz osnovne ponude bez ikakvih dodatnih plaćanja, npr. kao što mogu i korisnici IKOM-a. Ko nema DVB-C tjuner u svom TV-u mora da dokupi eksterni DVB-C risiver tj. STB (set-top box)

Jel ste svesni vi da ako Targo ubaci i Arene i Sport Klub kanale to će biti poseban paket od recimo nekih 600 din. mesečno ili će povećati mesečnu pretplatu. Ti sportski kanali su svuda u svetu skupi i ne dobijaju se za te osnovne cene. Moraš da platiš extra da bi ih gledao.

Da ne bude posle ako uvedu (što bi stvarno bila super stvar za Targo) jaooj pa povećali pretplatu ili stavili Arene i SK-ove u poseban paket koji se dodatno plaća😀

Arenu mogu da ostave samo 1, a ostale da izbace jer im je program nikakav za ovu sezonu, a ubace sport klub kanale 😀
Jedino ako imaju probleme oko ugovora sa SK.

premier liga, primera, moto GP, i naravno Formula 1 na SK. A Arena premijer liga BiH 🙂

premier liga, primera, moto GP, i naravno Formula 1 na SK. A Arena premijer liga BiH 🙂
Ko prati basket NBA i EL.
I jos Ruska liga,Portugalska,Belgijska,Argentina,Svajcarska,Holandija....

Arena Italijani,Francuzi,Amerikanci,Brazil... Liga Sampiona( to im je najbolje)
Boks, UFC,Bejzbol,Naskar,Poker,Rukomet

Jel ste svesni vi da ako Targo ubaci i Arene i Sport Klub kanale to će biti poseban paket od recimo nekih 600 din. mesečno ili će povećati mesečnu pretplatu. Ti sportski kanali su svuda u svetu skupi i ne dobijaju se za te osnovne cene. Moraš da platiš extra da bi ih gledao.
Pa kod PTT KDS-a u OSNOVNOM analognom paketu (900 din./mes.) ima i 4 Arene sport i SK i SK+ i 3 FOX kanala i Viasatovi kanali, ali opet ih smatram za veoma lošeg provajdera, koga sam napustio i čekam Targo.
Do tada nek poživi Dreambox i CS (a i posle toga)!

NBA nema više na SK.

Dobar je Targo što se kanala tiče. Meni se recimo sviđa što nema onih glupih bezveznih kanala u tolikom broju kao što ja imam kod Telekoma M2, Prima, MRT, KCN one 3 gluposti i Feelmax isto. Ovde koliko vidim daju i RTV 1 i 2 a na Telekom recimo to ima ali samo za teritoriju Vojvodine ali zato bugarski i rumunski kanal ima za celu teritoriju Srbije :crash:

Biće tu još kanala sigurno kod Targoa, tek su ljudi počeli, za sam start odlično. Internet ponuda im je sigurno najbolja u zemlji za sada tu nema dileme.

E sad ostaje da se vidi da li će se dogovoriti sa SBB-om da ne dele teritoriju (što bi realno bila glupost ako žele da budu ozbiljni u ovome jer SBB zauzima veliki deo Srbije) a zauzvrat da im ovi daju Sport Klub i Fox kanale?

Sad su bolji SK kanali ali posto vec imaju Arene ja mislim da od SK kanala nema nista.

Evo od druga danasnji speedtest, ugovor 24 meseca.
2147111980.png

Neka baci jos neko speedtest.

6ms ping do TARGO speedtest servera ?! Nesto tu opasno nije u redu sa opremom, meni je na sbb-u 6-8ms!

Da li misliš da je OK ping od 6ms iz Pazove kroz optiku do TT servera?

Auuu šta oni rade😀 Znate kad bi Telekom Srbija angažovao ronioce da otkriju kvar:d

Zna li se mozda ko je i kad je ovo postavio? 🙂

29082012008.jpg

Sindjeliceva ulica blizu Kalenic pijace.

Da, mislim da je ping Pazova - Beograd 6ms mnogo, ping Beograd - Frankfurt je 23ms

Da li ima novih informacija na temu da je počelo priključivanje na NBG?
Ili čekamo Novu godinu.... 🙂

Nazad
Vrh Dno