Šta je novo?

Targo Telekom

Dobrodosao na forum 🙂
Da li imas informaciju kada cete poceti prikljucivanje korisnika u bloku 21?

Kod mene u Luja Adamiča su tek provukli kanalice za vertikale u ulazu. Od prijatelja (blok 37) koji su pre 3 meseca bili u fazi u kojoj je moja zgrada sada, čujem da nema ništa novo i da sve stoji. Ja polako kriziram, jer ovakvim tempom neće priključiti ni do NOVE godine! A smorno mi više da plaćam ADSL click4 Telekomu preko 2100 dinara mesečno. U ovom statusu slobodnog broadband strelca se nalazim od marta ove godine sve čekajući Targo, u fazonu sad će, samo što nije... evo prođe i avgust ... i ništa!!! Obećanje = ludom radovanje, jer ko god dođe na tržište Srbije, glavna marketinška strategija je : LAŽ!!!

U bloku 70 povezuju optiku ispred solitera (množina) ovih dana. U mojoj zgradi su postavili obaveštenje da će postavljati vertikalu, takođe ovih dana.

Ima li neko informaciju da li se infrastruktura radi na miljakovcu?

Meni ugovor sa Orion-om istice pocetkom februara, do tada ce valjda sve da profunkcionise (NBg, Blok 44). 🙂

Da se predstavim TT Rooky, ili TargoTelekom početnik ,) ili jedan od "njih"...
Goran064 pre nego što misliš :-devil-:
Mislim da ste u debelom kasnjenju,ali to ne bi bilo tako crno da svakog meseca pricate jedno a radite drugo.Bolje reci ne radite.Kao sto rece " Igorko" i ja sam u istoj poziciji,mogao sam sklopiti ugovor sa ikomom taman bi godinu dana imao sve korektno,a ne ovako placam djubre od adsl i cekam TT slusajuci prazna obecanja i neodredjene odgovore.
Posteno je bilo odmah reci:ljudi ovo nece krenuti pre nove godine,pa da i mi tako planiramo.Svi mi odavde bi voleli da to krene i da bude kako treba,ali brate mili koliki su vam ti hodnici kad ti moras da tumaras po njima ne bi li saznao informaciju koja je svima pa i vama najbitnija.

Ima li neko iz Krnjesevaca? Sreo danas u jednoj prodavnici nekog decka iz Targa idu po ulicama valjda od kuce do kuce, i kaze mi da su i u Krnjesevcima krenuli sa radom. Eto jos malo pa ce i NBG 😀

Video jutros rov sa sve kablom u Marka Celebonovica na spoju sa dr. Huga Klajna. Sigutno je TT 🙂

Mislim da ste u debelom kasnjenju,ali to ne bi bilo tako crno da svakog meseca pricate jedno a radite drugo.Bolje reci ne radite.Kao sto rece " Igorko" i ja sam u istoj poziciji,mogao sam sklopiti ugovor sa ikomom taman bi godinu dana imao sve korektno,a ne ovako placam djubre od adsl i cekam TT slusajuci prazna obecanja i neodredjene odgovore.
Posteno je bilo odmah reci:ljudi ovo nece krenuti pre nove godine,pa da i mi tako planiramo.Svi mi odavde bi voleli da to krene i da bude kako treba,ali brate mili koliki su vam ti hodnici kad ti moras da tumaras po njima ne bi li saznao informaciju koja je svima pa i vama najbitnija.

pa ugovor na godinu si trebao da uzmes(uz popust koji daju) - pa da onda posle isteka ugovoara na miru odlucis sta ces dalje -a ne da se oslonis na nesto sto tek treba da pocne da radi.nije godinu dana mnogo

sto se mene tice, imate fore do oktobra - do tada imam ugovor sa SBBom 🙂

Kragujevac ce verovatno biti u biznis planu za 2019-u :smackbum::smackbum:😡

Mada kada SBB grune pred zimu neki boost .... :type::d

Evo info za Nove Beogradjane 😀

Targo krece sa radom za nedelju do dve, nece svi blokovi odmah raditi ali uglavnom prvi blokovi ce imati uslugu za nedelju-dve 🙂

Kada malo bolje ramislim zar na NBG u najvise stanova(veoma velikoj vecini) ima penzioneri koji znju da igraju sah a od elektonike da upale sporet i sijalicu :d

Dajte neki insajderski info za centar grada :type:

Najjeftiniji paket 10/5 net+ osnovni tv = 2400 dinara sa pdv-om. Ja sam do sad iptv i adsl 4mb/s placao sve zajedno sa osnovnom pretplatom na telefon oko 3200 dinara! A podignem slusalicu fiksnog 5 puta u toku meseca, ukupni utrosak mi je oko 60 dinara za razgovore. Znaci ovaj paket bi zajedno sa osnovnom pretplatom za fon placao oko 3000 sve skupa. Moram reci da i nije tako lose, u poredjenju sa sadasnjim cenama. Ali mislim da je ovo i dalje previse, narocito za nase uslove.

Dajte neke linkove od komsijske optike, da vidimo kakve su kod njih cene.

Zvala me devojka iz Targa, pita da li mogu u ponedeljak da postave ponudu na ulazna vrata zgrade. Ja rek'o, naravno 🙂 Izgleda da ce uskoro biti nesto od ovoga 🙂

Nazad
Vrh Dno