Šta je novo?

Targo Telekom

Dobrodosao na forum :)
Da li imas informaciju kada cete poceti prikljucivanje korisnika u bloku 21?

Kod mene u Luja Adamiča su tek provukli kanalice za vertikale u ulazu. Od prijatelja (blok 37) koji su pre 3 meseca bili u fazi u kojoj je moja zgrada sada, čujem da nema ništa novo i da sve stoji. Ja polako kriziram, jer ovakvim tempom neće priključiti ni do NOVE godine! A smorno mi više da plaćam ADSL click4 Telekomu preko 2100 dinara mesečno. U ovom statusu slobodnog broadband strelca se nalazim od marta ove godine sve čekajući Targo, u fazonu sad će, samo što nije... evo prođe i avgust ... i ništa!!! Obećanje = ludom radovanje, jer ko god dođe na tržište Srbije, glavna marketinška strategija je : LAŽ!!!

U bloku 70 povezuju optiku ispred solitera (množina) ovih dana. U mojoj zgradi su postavili obaveštenje da će postavljati vertikalu, takođe ovih dana.

Ima li neko informaciju da li se infrastruktura radi na miljakovcu?

Da se predstavim TT Rooky, ili TargoTelekom početnik ,) ili jedan od "njih"...
Goran064 pre nego što misliš :-devil-:
:exploder::banana::happy: Vazno da se zahuktava i da postoji volja, a i mogucnosti. Cekacemo. Cekali smo toliko dugo na adsl pa cemo cekati jos neko vreme i na ovo.

Meni ugovor sa Orion-om istice pocetkom februara, do tada ce valjda sve da profunkcionise (NBg, Blok 44). :)

Da se predstavim TT Rooky, ili TargoTelekom početnik ,) ili jedan od "njih"...
Goran064 pre nego što misliš :-devil-:
Mislim da ste u debelom kasnjenju,ali to ne bi bilo tako crno da svakog meseca pricate jedno a radite drugo.Bolje reci ne radite.Kao sto rece " Igorko" i ja sam u istoj poziciji,mogao sam sklopiti ugovor sa ikomom taman bi godinu dana imao sve korektno,a ne ovako placam djubre od adsl i cekam TT slusajuci prazna obecanja i neodredjene odgovore.
Posteno je bilo odmah reci:ljudi ovo nece krenuti pre nove godine,pa da i mi tako planiramo.Svi mi odavde bi voleli da to krene i da bude kako treba,ali brate mili koliki su vam ti hodnici kad ti moras da tumaras po njima ne bi li saznao informaciju koja je svima pa i vama najbitnija.

Ima li neko iz Krnjesevaca? Sreo danas u jednoj prodavnici nekog decka iz Targa idu po ulicama valjda od kuce do kuce, i kaze mi da su i u Krnjesevcima krenuli sa radom. Eto jos malo pa ce i NBG :D

Video jutros rov sa sve kablom u Marka Celebonovica na spoju sa dr. Huga Klajna. Sigutno je TT :)

Mislim da ste u debelom kasnjenju,ali to ne bi bilo tako crno da svakog meseca pricate jedno a radite drugo.Bolje reci ne radite.Kao sto rece " Igorko" i ja sam u istoj poziciji,mogao sam sklopiti ugovor sa ikomom taman bi godinu dana imao sve korektno,a ne ovako placam djubre od adsl i cekam TT slusajuci prazna obecanja i neodredjene odgovore.
Posteno je bilo odmah reci:ljudi ovo nece krenuti pre nove godine,pa da i mi tako planiramo.Svi mi odavde bi voleli da to krene i da bude kako treba,ali brate mili koliki su vam ti hodnici kad ti moras da tumaras po njima ne bi li saznao informaciju koja je svima pa i vama najbitnija.

pa ugovor na godinu si trebao da uzmes(uz popust koji daju) - pa da onda posle isteka ugovoara na miru odlucis sta ces dalje -a ne da se oslonis na nesto sto tek treba da pocne da radi.nije godinu dana mnogo

sto se mene tice, imate fore do oktobra - do tada imam ugovor sa SBBom :)

Kragujevac ce verovatno biti u biznis planu za 2019-u :smackbum::smackbum::mad:

Mada kada SBB grune pred zimu neki boost .... :type::d

Evo info za Nove Beogradjane :D

Targo krece sa radom za nedelju do dve, nece svi blokovi odmah raditi ali uglavnom prvi blokovi ce imati uslugu za nedelju-dve :)

Kada malo bolje ramislim zar na NBG u najvise stanova(veoma velikoj vecini) ima penzioneri koji znju da igraju sah a od elektonike da upale sporet i sijalicu :d

Dajte neki insajderski info za centar grada :type:

Najjeftiniji paket 10/5 net+ osnovni tv = 2400 dinara sa pdv-om. Ja sam do sad iptv i adsl 4mb/s placao sve zajedno sa osnovnom pretplatom na telefon oko 3200 dinara! A podignem slusalicu fiksnog 5 puta u toku meseca, ukupni utrosak mi je oko 60 dinara za razgovore. Znaci ovaj paket bi zajedno sa osnovnom pretplatom za fon placao oko 3000 sve skupa. Moram reci da i nije tako lose, u poredjenju sa sadasnjim cenama. Ali mislim da je ovo i dalje previse, narocito za nase uslove.

Dajte neke linkove od komsijske optike, da vidimo kakve su kod njih cene.

Zvala me devojka iz Targa, pita da li mogu u ponedeljak da postave ponudu na ulazna vrata zgrade. Ja rek'o, naravno :) Izgleda da ce uskoro biti nesto od ovoga :)

Vrh Dno