defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Apsolutno se slažem sa tobom, sve je to rekla kazala, ali mene to nije ni zanimalo, ja sam rešio da uzmem i uzeo, to mi je komšija rekao dok smo pričali, a jeste mi potvrdio još jedan njihov radnik.
Ja sam se prilikom potpisivanja tog ugovora vodio sledećom politikom: jeftiniji su od svih drugih provajdera koji su meni dostupni, za "te" pare dobijam definitivno najveće brzine i ono što je meni ulilo poverenje je činjenica da je kompletna infrastruktura njihova. Targo je poslavio svoje bandere, svaki korisnik ima svoj kabl koji ide od čvorista, tako da sumljam da bi ulagali toliko da su neozbiljni.
Još jednom kažem da me raskidanje ugovora nije zanimalo ni jednog trenutka. Još jedan razlog što sam potpisao ugovor sa njima je to što su prva firma koja je poslavila svoju opremu i počela da pruža uslugu PRVO kod mene u mom malom mestu, gde sam do prošle godine čekao na ADSL, a sad se oni pojavili sa optikom.
Ok slazem se sa tobom to je tvoje misljenje nemoj pogresno da me svatis ali sam zahtevao na ugovoru upravo zato sto ima ljudi koje to sve sto tebe nije zanimalo njih zanima